- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.101
herşeyde var bi hayır diye düşünüyorum canım cumaya belli olcak yapcak bi şey yok biz sadece açtık ellerimizi rabbime yalvarıyoz bir evlat nasip et diye gerisi rabbimin taktiri rabbim hayırlandırıp nasip etsin bizlere canım ama kasıklarım ağrıyo senin ağrımışmıydı
inan hic hatirlamiyorum canimm kasiklarimin agirdigini. hakkimizdan hayirlisi olsunnn canimm.
bende romatizma var. normaldede azicik üsüttümmü kasiklarim tutuluyor gibi oluyorumm. emeklerimiz bosa cikmaz INSALLAHHHH
ayy be benima dama bişi oluo bu netin başına oturuncaaaaa kuduruoo döğüş çıkartıııoooo
,zelalca,umutlubirben+,
kızlarr şimdi çıkıyrm yoksa bi aile faciası olacakkkk grşrzz.gece yine gelirimmmm:84:
sakin donsuz dolastigini duymus olmasin kisssssbelki ondan kudurmusturrr
belki benim dozaj yüksek die olabilir şuan 550doz alıyom
sen hem kızı donsuz bırak hemde dalga geç seni seni
olabilir belkide yasliliktandir himm zelalca ne dersinnn :26: sende benim gibi yaslandin gariii
umutlu sana babaanne diyebilirmiyim
kıjım benimmmmmmmm ruhum genç:))))))))))))))))
canım geçmiş olsun biraz ağrı yapıyo ama rahat olursan kendini kasmassan ağrı az oluyo adet bittikten sonra 1 hafta içinde çekiliyo aynı gün veriyolarherkese selam kızlar nasılsınız
haberlerım varsıze tabıkı sorularım da
gıdıcem gıdıcem dedıgım doktoruma gıttım hatırlarmısınız bılmem ama dıger doktorum herhangı bır sorun olmaz korunmana gerek yok demıstı ama asıl doktorum bugunku gıttıgım hamılelıkte hafıf perde gordugu ıcın
acaba erken dogum sebebı ondanmı dıye rahım fılmı ıstedı benden bıde tabı dusuk sebebı rutın tahlıller kan tahlılını verdım ama kıbrısa gıdıcem artık evıme bu yuzden fılmı orada cektırmem gerekıyo perdenın derecesıne goree yanı azsa devam et korunmana gerek yok dıcekmıs eger bıraz derınse allah korusun
amelıyat dıcekmıs sımdı sıze sorularım var nolur cevaplayın:26:
rahım fılmı acı verıcı mıdır adetın kacıncı gunu cekılır ve sonucları kac gunde cıkar allaha emanet olun
canım geçmiş olsun biraz ağrı yapıyo ama rahat olursan kendini kasmassan ağrı az oluyo adet bittikten sonra 1 hafta içinde çekiliyo aynı gün veriyolar
canım sanada hayırlı sabahlaaar :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?