Gebe kalamayanlar buraya.....

inan hic hatirlamiyorum canimm kasiklarimin agirdigini. hakkimizdan hayirlisi olsunnn canimm.
bende romatizma var. normaldede azicik üsüttümmü kasiklarim tutuluyor gibi oluyorumm. emeklerimiz bosa cikmaz INSALLAHHHH

,zelalca,umutlubirben+,
kızlarr şimdi çıkıyrm yoksa bi aile faciası olacakkkk grşrzz.gece yine gelirimmmm:84:

umutlu sana babaanne diyebilirmiyim
kıjım benimmmmmmmm ruhum genç:))))))))))))))))

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım bılaşıklarımı yıkayayım birazdan yaprak dökümü başlar umutlum görüşürüz canım hepinizi öpt. byyyyyyyyyyyyyy

tamam canimm. güle güle zelalcaa bende cikicam birazdan. ben hem size yazdim. hemde biber dolmasi yaptim yaaaaaaaaa
on parmagimda on marifettttt ben yasim daha genc 15 lik kizlar gibiyimmm hemdee

herkese selam kızlar nasılsınız
haberlerım varsıze tabıkı sorularım da
gıdıcem gıdıcem dedıgım doktoruma gıttım hatırlarmısınız bılmem ama dıger doktorum herhangı bır sorun olmaz korunmana gerek yok demıstı ama asıl doktorum bugunku gıttıgım hamılelıkte hafıf perde gordugu ıcın
acaba erken dogum sebebı ondanmı dıye rahım fılmı ıstedı benden bıde tabı dusuk sebebı rutın tahlıller kan tahlılını verdım ama kıbrısa gıdıcem artık evıme bu yuzden fılmı orada cektırmem gerekıyo perdenın derecesıne goree yanı azsa devam et korunmana gerek yok dıcekmıs eger bıraz derınse allah korusun
amelıyat dıcekmıs sımdı sıze sorularım var nolur cevaplayın:26:
rahım fılmı acı verıcı mıdır adetın kacıncı gunu cekılır ve sonucları kac gunde cıkar allaha emanet olun

canım geçmiş olsun biraz ağrı yapıyo ama rahat olursan kendini kasmassan ağrı az oluyo adet bittikten sonra 1 hafta içinde çekiliyo aynı gün veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…