Gebe kalamayanlar buraya.....

canım ne oldu. kim ne derse desin senin şu an düşüneceğin herşeyden önemli bi varlığın var unutma lütfen. sen üzülürsen oda üzülür. istermisin ağlasın üzülsün.

canım ne oldu. kim ne derse desin senin şu an düşüneceğin herşeyden önemli bi varlığın var unutma lütfen. sen üzülürsen oda üzülür. istermisin ağlasın üzülsün.

istemiyom yaaaa artık onuda istemiyorummm bu nee yaaaaa duymadık laf kalmadıı istemiyommmmmm ne istiyonuz benden yaa neeeeeeeeeee kimi kırdım bugüne kadar kime ne laf söledim herzaman destek oldum herzmaannnn hamile olduysam yine gliyom bırakmıyom destek oluyom moral veriyom ama suanda aglıyorum yaaaaa kimin hakkı var beni üzmeye laf sölemeye aglatmayaaaaaaaa rabbim sen gör yaaa sen görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar. melikecim hamilemisin çok sevindimmmmmmmmmmmmmm
canım benimmm yaaaaa :)

kızlar benimde günüm bitti sayılır. perşembe günü tam 40 haftalık oluyoruz. ama benim oğlumun geleceği yok yaaa. :)

kızlarr ben gelmicem bidaaa hersey gönlünüzce olsun gercekten böle güzel bi topigi böle kullanılmasını istemiyorum saglıcakla kalın kendinize cok ii bakın rabbime dua ediyorum yinede sizlere hayırlı birer evlat nasipe tsin en kısa zamanda inşallahh bişi olursa bana mesaj atarsınız yada temmuz annelerine gelirsini gercekten cok yıprandım belki bi süre girmem ellerim titriyo zor yazıom rabbime emanet olun hoşcakalın...........

canım iki kişi yüzünden diğer arkadaşlarındandamı olacaksın. herkes kendi düşündüğü gibidir. herkesin dediklerini kendine yükle. düşüncelerinide. sen diğer arkadaşlarınla görüşmeye devam et. sen onlar için girmiyordunki buraya. Allah herkesin gönlüne göre versin. ben hep öyle derim. ama ne olursa olsun düşmanımda olsa Rabbim kimseyi evlatla sınamasın asla beddua etme olurmu canım.

kızlar görüşürüz ben kaçtım. kendinize ii bakın. görüşürüz en kısa zamanda inş
bebek huysuzlandı da ... karnım ağrıdı

canımmm nıe üzülüsun neden takıosun böle seylerı kafana
bırak kım ne derse desın unutmakı herkez agzından cıkan söz kadadr cnm
sen sakınn uzme kendını bebısnı dusun ıstemıorumda nedemek sakınn duymasın mınnosun
kımden onelı olabılırkkı bebegınn unutma sakın
hem bak arkadsımız neguzel demıs baskaları yuzunden degr arkadslarından vazgecılırmı cnm

canm benm yaaa nezamandır giremiyorumaçınca ne kadar üzüldüm böyle okuyunca sen bize ümit verdin bebeginle birileri bir şeyler ddi diye bixzide mi bırakıyorsunancan biz birbirimizin halinden anlarız inş bebeginnin kalp atışlarını saglıcakla duyarsın canm benim yaaa yine gellll

canım seni tanımıyorum ama sanırım seni birisi fena üzmüş,tanımadığın birisinin sana yazmış olduğu kelimelere bu kadar takılma,boşver.gitme biryere,kal...galiba çok isteyipte uzun süre hamile kalan bir arkadaşsın,ne güzel,bunun tadını mutluluğunu keyfini çıkar,şuan senin için daha önemli olabilirki,bebişin kalp atışlarını duydunuzmu onu söyle,sonra adım adım büyümesini bizimle paylaşki bizde mutlu olalım,ne olur üzme kendini,sevgiyle...

ah canım benim yaa yapma böyle bebeğine, canına yazık.. kim ne derse desin sen ne takıyosun ki??
hem bi kere hamile halinde bu lafları sana söyleyen kişinin ayıbı bu. her kimse çok ayıp etmiş gerçekten. hem sen neden girmeyecekmişsin topiğe, herkes kendine baksın. sen bu topicte en eskilerdensin. tabiki gireceksin ve sohbete devam edicez.
bu kadar üzülmene, kendini yıpratmana inan ki değmez arkadaşım. sen onun bunun lafını bırak da hamileliğin tadını çıkartmaya bak. ilerde pişman olursun boşuna üzülmüşüm dersin. hiçkimse için olmasa burda arkadaşların var onlar için uğra.
umarım bebeğin kalp atışlarını da duyarsın, güzel haberlerle sinirini atmış olarak dönersin. nazlı anne

aaaaaaaaaaaa kizlar lütfen bir birimizi kirmayalim yaa niye böyle yapiyoruz anlamiyorum. niye karsidakini bu kadar üzüyoruz ki.
hic gerek yook. bize yapimasini istemedigimiz birseyi bizlarde karsikine yapmiyalimm
melike , herkes bir birinin hakkin da bir seyle rsöyle sen takma bunlari. bebegine ve kendine cook ama cook iyi bakk
kafana takma. hepmizin de psikolojik sorunu var. ben kendi adima söylüyorum. bir haftadir disari cikamiyorum. bu deli oldugum anlamina gelmezz.
ALLAH kimseyi evlat hasretiyle sinamasinn canim. bos ver sen hamileligin keyfini cikar.

melike, böyle arkadaslik olmazz , bir daha gelmem diyorsun olmazzz
biz bu topigin en eskilerindeniz. firsat buldukca gelde yazisalimm daha yolu basindasin hemileik heyacanini bizlerle paylas her zamannn

bende eh iste yasamaya calisiyorumm. biraz üzücü günler geciriyorumm. INSALLAH her sey düzelir tatlimm.
ALLAH yardimcimiz olsunnn sen neler yaptinnn :26:

aman canım bakıyorum da kimse mutlu değil.... hayat eskisi gibi değil insanlar gitgide hayatın anlamını yitiriyor. ben de kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. çocuk dışında allaha şükür maddi manevi hiçbir sıkıntım yok. çocuk olsa nasıl olur değişir miyim onu da bilmiyorum. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. amaaan ne bileyim yaa işte öyleee...

evet ara ara üzüntülü seylerde olsa da, burasi gercekten cook keyifliii canimm
gel her zaman beklerizzz. senin sorunun varmi INSALLAH yoktur. sendemi bebk istiyorsunn :26:

Bende 2 yillik evliyim hic korunmadik buzamana kadar ama beBegimiz olmuyor. dr bisey yok diyor AMA olmuor iste ne diyorsunuz kizlar ilaci falan varmi kullansam yumurtlamayi hizlandiran?

hos geldin canimm yumurtayi gelistiren ilac var. ama doktor tavsiyesiyla kullan. INSALLAH sende bebgine tez zamanda kavusursun canimm
bence üzerine düs. hic bir seyi erteleme. korunmadigin halde olmuyorsa. incelemkte fayda var. niyeolmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…