- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.301
kızlar kendini bilmezin bitanesi az önce bana msnde demedik bırkamadı benim psikilojim bozukmuş ben bankacı olmusum ama adam olamamışım rabbime burdan gercekten yürekten sesleniyorum allahımmm kim benim hakkımda ne düşünüyosa sen ona on katını ver milyon katını ver demiyorum cünkü kaldıramazzz bu kadar da olmaz yaaa bu kadar da ugrasılmaz bi insanla ne istiyosunuz benden neee hamile kaldıkk basımıza gelmeyen duymadımız laffff kalmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ne oldu. kim ne derse desin senin şu an düşüneceğin herşeyden önemli bi varlığın var unutma lütfen. sen üzülürsen oda üzülür. istermisin ağlasın üzülsün.
kızlarr ben gelmicem bidaaa hersey gönlünüzce olsun gercekten böle güzel bi topigi böle kullanılmasını istemiyorum saglıcakla kalın kendinize cok ii bakın rabbime dua ediyorum yinede sizlere hayırlı birer evlat nasipe tsin en kısa zamanda inşallahh bişi olursa bana mesaj atarsınız yada temmuz annelerine gelirsini gercekten cok yıprandım belki bi süre girmem ellerim titriyo zor yazıom rabbime emanet olun hoşcakalın...........
istemiyom yaaaa artık onuda istemiyorummm bu nee yaaaaa duymadık laf kalmadıı istemiyommmmmm ne istiyonuz benden yaa neeeeeeeeeee kimi kırdım bugüne kadar kime ne laf söledim herzaman destek oldum herzmaannnn hamile olduysam yine gliyom bırakmıyom destek oluyom moral veriyom ama suanda aglıyorum yaaaaa kimin hakkı var beni üzmeye laf sölemeye aglatmayaaaaaaaa rabbim sen gör yaaa sen görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarr ben gelmicem bidaaa hersey gönlünüzce olsun gercekten böle güzel bi topigi böle kullanılmasını istemiyorum saglıcakla kalın kendinize cok ii bakın rabbime dua ediyorum yinede sizlere hayırlı birer evlat nasipe tsin en kısa zamanda inşallahh bişi olursa bana mesaj atarsınız yada temmuz annelerine gelirsini gercekten cok yıprandım belki bi süre girmem ellerim titriyo zor yazıom rabbime emanet olun hoşcakalın...........
canm benm yaaa nezamandır giremiyorumaçınca ne kadar üzüldüm böyle okuyunca sen bize ümit verdin bebeginle birileri bir şeyler ddi diye bixzide mi bırakıyorsunancan biz birbirimizin halinden anlarız inş bebeginnin kalp atışlarını saglıcakla duyarsın canm benim yaaa yine gellllistemiyom yaaaa artık onuda istemiyorummm bu nee yaaaaa duymadık laf kalmadıı istemiyommmmmm ne istiyonuz benden yaa neeeeeeeeeee kimi kırdım bugüne kadar kime ne laf söledim herzaman destek oldum herzmaannnn hamile olduysam yine gliyom bırakmıyom destek oluyom moral veriyom ama suanda aglıyorum yaaaaa kimin hakkı var beni üzmeye laf sölemeye aglatmayaaaaaaaa rabbim sen gör yaaa sen görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar kendini bilmezin bitanesi az önce bana msnde demedik bırkamadı benim psikilojim bozukmuş ben bankacı olmusum ama adam olamamışım rabbime burdan gercekten yürekten sesleniyorum allahımmm kim benim hakkımda ne düşünüyosa sen ona on katını ver milyon katını ver demiyorum cünkü kaldıramazzz bu kadar da olmaz yaaa bu kadar da ugrasılmaz bi insanla ne istiyosunuz benden neee hamile kaldıkk basımıza gelmeyen duymadımız laffff kalmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
istemiyom yaaaa artık onuda istemiyorummm bu nee yaaaaa duymadık laf kalmadıı istemiyommmmmm ne istiyonuz benden yaa neeeeeeeeeee kimi kırdım bugüne kadar kime ne laf söledim herzaman destek oldum herzmaannnn hamile olduysam yine gliyom bırakmıyom destek oluyom moral veriyom ama suanda aglıyorum yaaaaa kimin hakkı var beni üzmeye laf sölemeye aglatmayaaaaaaaa rabbim sen gör yaaa sen görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slmmm kizlarr nasilsinizzzzz
hoşgeldin canım
benden iyilik sağlık
sen nasılsın?
bende eh iste yasamaya calisiyorumm. biraz üzücü günler geciriyorumm. INSALLAH her sey düzelir tatlimm.
ALLAH yardimcimiz olsunnnsen neler yaptinnn :26:
hayırlı sabahlar kızlar....ben yazdıgımdan beri baya bı ılerlemiş topik
inş. buraya da bakacagım..bayagı bı moral oluyo burayı okumak
inş..hepımız gelecegın hayırlı evlatlarının hayırlı annelerı oluruz...
Bende 2 yillik evliyim hic korunmadik buzamana kadar ama beBegimiz olmuyor.dr bisey yok diyor AMA olmuor iste ne diyorsunuz kizlar ilaci falan varmi kullansam yumurtlamayi hizlandiran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?