Gebe kalamayanlar buraya.....

aminnnnnn inşşşşşşşşş rabbim bekleyenn herkese evlatlarını göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

senin sorunun ne cnm neden anne olamadın bence tatlım bak hiç üzülme okadar tıp ilerlediki bu imkansız degil cnm

canım biz erkek infetilitesiyiz eşimde sayı çok az harekt ve morfoloji sonları var bendede yumrta kalitem kötü ve kan pıtılaşması var
yaş 35 5 başarısız miko denemesi
bilmiyorum yaaaaaaaaaa ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ AMA BENİM HİÇ UMUDUM YOK
HER GÜN BİRAZ DAHA UZAKLAŞIYORUM SANKİ

cnm ya umudunu yitirme bence eşine keçi boynuzu içirmeyi denesene tatlım sen de inçir suyu bence işe yarıyo bendede yumurtlama olmuyo cnm tembelmiş işalllah bu aydan sonra tedaviye başlıcagız ama benim bir kuzucum var 5 yaşında 2 cisini istiyoruz işallah tatlım bence sorun erkekte olursa daha cok tıp şans veriyo tatlımmmm o yüzden umudunu yitirme derim

canım keçi boynuzu incir kürü hepsini dendik
bizim sıkıntımız eşimden ziyade benden kaynaklı
tedavilerde iyi sayıda yumurta oluyor ama kalitesi kötü
hatta bazan hiç yumurta çıkmıyor

canım keçi boynuzu incir kürü hepsini dendik
bizim sıkıntımız eşimden ziyade benden kaynaklı
tedavilerde iyi sayıda yumurta oluyor ama kalitesi kötü
hatta bazan hiç yumurta çıkmıyor

anladım cnm senin durumuda olan insan yokmu var yani doktorlar sana anne olamıyacaksın diyo umudunu yitirme daha 35 yasındasın 45 yaşında bile anne olan var tatlım

anladım cnm senin durumuda olan insan yokmu var yani doktorlar sana anne olamıyacaksın diyo umudunu yitirme daha 35 yasındasın 45 yaşında bile anne olan var tatlım

neyse tatlım aramıza hoş geldin sonra konuşuruz ben kaçtım acıktım kızzzz kavaltı yapım cnm sonra görüşek bol bol dua unutma

canım aslında anne olmasın demiyorlar ama şansın çok değil diyorlar
allahım ol dedikten sonra dr ne dediği önmli değil aslında
ama okdar yoruldumki 5 kez tüp bebk yaptırdım histerskopi vs vs artık neye inanacağımı bile bilmiyorum valla

merhaba arkadaşlar.ben de aranıza katılayım dedim.ben de gebe kalamayanlardanım.bende birşey yok ama eşimin değerleri çok düşük 10.000 ve 20.000 ve ileri harakatli sıfır.yedi aydır korunmuyorduk olmayınca test yaptırdık ve bu sonuçla karşılaştık.eşim yıkıldı ilk önce ama toparlandı.ben ümidimi hiç yitirmedim.bu gün araştırma hastanesine gitti tekrardan sperm testi yapacak.varikosel diyorlar ameliyat olacak yani anlayacağınız durumlar fena ve biz daha yolun başındayız.Allah herkese bu dikenli yolda sabır versin.asla ümitsizliğe kapılmayın
."Göklerin ve yerin gizli gerçekleri Allah'a aittir; ve sonunda herşey döner dolaşır Allah'ın dediğine varır.Şu halde yalnız O'na kul ol ve O'na güvenip dayan; zira senin rabbin yaptıklarınız karşısında asla duyarsız kalmaz."

aminnnnnn inşşşşşşşşş rabbim bekleyenn herkese evlatlarını göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slmm canımm inşallah tatlım benim okudu simdi üzüldüm ama canım inanki rabbimin mucizesi okadar cok kii inşallahh sizede en kısa zamanda hayrılı evlatlar nasip eder sizinde yüzünüzü güldürür dualarım hep sizinlee

slm tatlımm senin yumurtan tembel mi cıktı ben gibi kusum gerci sölemiştin dimi ben unutmusum kuzumm doktor klomen veriyo bu durumda inşallah seninde gelir kuzusun en kısa zamanda inşallahhh

hoşgeldin canım
inşallah bu güzel topigimiz bizlere ugurumuzu getirdi çok şükür darısıda sizlere olsun inşallahhh canım varikosel gecici, ameliyat olunca iyileşiyo cünkü benim eşimde de varmış ameliyat oldu sonra ben cocuk için tekrar burda doktor aradım buldum ikimizde gittik eşimde hareket azlıgı çıktı oda normali 4 müştü eşimde 3 çıkmıştı onada doktor proxeed die bi ilaç verdi burda arastırmıştım birisi bana demişti ben 3.cü kutusunda hamile kaldım diye neyse sonra eşim onu kullandı ve bende rabbime şükürler olsun ikinci kutusundayken hamile kaldım isterseniz sizde bi üroloji uzmanına danısın ve bu ilacı mutlaka kullandırın eşinize inanınki çok faydası var tabi benim eşim sabah ac karna ve gece yatmadan keci boynuzu da yiyodu rabbim ol derse o olur, inşallah sizinde bebişleriniz en kısa zamanda sizinle olur bi sorunuz olursa ben burdayım canım herzaman sorabilirsiniz kendinize cok ii bakınn

inşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***

YENİ YIL SAĞLIK HUZUR GETİRİSİN HEPMİZE
VEDE EN ÇOK BEKLEDİĞİMİZ GETRİSİN

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınızz((bende uğraşıpp uğraşıppp hepp tek çizgi görenlerdenim pcoluyum ama yine uğraşmaya devam hadi biz kendi çabamızı veriyoruzda bu etraf hepten beni mahfediyor tedavilerime rağmen,denediğim herşeye rağmen hep olumsuz,dün eltim test yaptı yanımda 3 aylık evli daha pozitif o anki duygu nasıl anlatılırki kıskançlık değil bu bambaşka bi duyguyer yedi kat yarılsada girebilirdim o derece hani sen 4 gözle değil 10 gözle beklersin ama.insanlar çok normalmiş gibi hamileyim yaa diyorlar yaaaaa.ve bütün süreçlerini göreceğim bütün heycanlarını çünk eşimin tüm ailesiyle aynı binadayız.bütün gece ağladım dua ettim.beni çok imtahanlı bir yol bekliyor((

canım öncelikle hoşgeldin
evet yaa gecekten sabr canım aynı benzer durumları bende yasadım ama rabbime cok dua ettim her zaman aslada ümidimi yitirmedim ve iyiki de yitirmemişim şimdi melegim benimle rabbime şükürler olsun ki darısıda size olsun inşallah ben de tedaviyle hamile oldum klomen kullandım canım yumurtam tembel cıktı eşimde varikosel ameliyatlıydı her test yapışımda yıkılıyodum rabbim sonunda gönderdi bana kuzumu rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhhh

slm kızlar nasılsnız
bebeğim geldi.
bugün 24 günlük oldu. aşk meleğinden haber var mı onunda son günleri yada belkide olmuştur bilginiz var mı ?
hamiş var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…