Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah canım ben 3 sendir bekliyorum sen daha yolun çok başındasın. yumurtlamanda da problem yokmuş işte.. neden olmasın? sakın umutsuzluğa kapılma.. stres de yapma eminim en kısa zamanda hamile kalacaksın

canm benm geçmiş olsun dikat et kendine bende yeni kelktım gripten bu zamanın grıbi bıraz agır oluyor dikkat et kendine bitanem

geçmiş olsun melike ecesuu gribin ilacı bol bol dinlenmektir.bol bol dinlen ılık süt iç inşallah tez zamanda iyileşirsin.

hepinizden allah bin kere razı olsunnn canlarımm çok saolun bende bugün doktora gittim bakalım ilaç yazdı onu kullanıcam bitki caylarını içmek sakıncalıymış bugün doktor da söledi o yüzden sadece taze sıkılmış portakal suyu bol meyve yiceksin dedi öksürük feci sekilde devam ediyo inşallah en kısa zamanda iyileşirim inşallah bebişide gördük teyzeleri iyiymiş çok şükür darısıda size olsun inşallahhhhh

selam bende 5 aydır deniyorum ilk bebeğimi 5 haftalıkken düşürdüm.bir sorun yok ama stres yapıyorum...

slm canım benim çok gecmiş olsun bende gecen yıl eylülde 5 haftalıkken düşük yapmıştım çok şükür yeni hamileyim klomenle kaldım desem daha dogru olur yumurta takibine gitmiştin yumurtam tembel cıkınca doktorum bunu verdi kullandım ve cok sükür melegim benimle bende cok agladım üzüldüm stres yaptım ama sükürler olsunki rabbim sonunda benimde yüzümü güldürdü darısıda size olsun inşallah asla ümidinizi yitirmeyinn

sevindim cnm bebişinin iyi olmasına. Bende hapşırıp duruyorum bu havalar böyle işte dikkat etmek lazım artık daha ne kadar dikkat etceksek bilmiyorum yanii.. o zaman bol bol sık iç canım ama daha çok ye portakalı posası çok yararlı. İlaçta alabiliyormuşsun geçer en kısa zamanda inşallah..

çok tesekkürler tatlım benimm eşim saolsun göreve gitmeden yaptı portakal suyu bende ilaç kullanmayı sevmiom iyileşirim inşallah en kısa zamanda cok saolunn

çok tesekkürler tatlım benimm eşim saolsun göreve gitmeden yaptı portakal suyu bende ilaç kullanmayı sevmiom iyileşirim inşallah en kısa zamanda cok saolunn

iyi akşamlar melike bal ve limom iç cnm bol bol tarcın ve bal öksügünü keser bunlar hiç bir zararı yok cnm tüket ya kızlar şimdi ben bu aydan sonra tedaviye başlıcam ya ne zamam faydasını görürüm yaaa yani kulandıgı ay hamile kalan varmı

merhaba kızlar

çok geçmiş olsun tekrar melike ecesuu bebişini görmende çok güzel inan heyecanını anayabiliyorum ve senin adına çok sevindim.bolbol c vitamini al ve dinlen sütünü içmeyide ihmal etme.bende altı ay önce bi düşük yaşadım şimdi tekrar hamile kalmayı bekliyorum.şu anda uyguladığım bi tedavim yok.doktorum tahlillerin normal biraz bekleyelim normal yoldan hamile kalabilirsin dedi bekliyoruz bakalım.sen düşükten hemen sonramı hamile kaldın yoksa tedavi gördünmü?

canım klomene mi başlıcaksın? tabi ilk aydan hamile kalan var ama yumurtalarının gelişmesine çatlamasına da bağlı.. hayırlısı olsun inşallah ilk seferde hamile kalıverirsin canım..

çok saol canım benimm tamam yapar içerim inşallah iyileşirim yaa tez zamanda valla canım ben ekim ayında işte doktora gittim hemen yumruta takibi yaptı sonra yumurtam tembel cıktı klomen verdi kullandım cok şükür hamile kaldım ilk kullanmamda sükürler olsun rabbime ama kalamayanlarda oluyo inşallah sizde hamile olursunuz canım benim yumurtanın catladıgını anlıyosunuz zaten klomen çok şiddetli bi kasık agrısı yapıyo çatlayan yumurtanın ömrü yanılmıyosam 72 saatti yani 3 gün boyunca calışıcaksınız bol bol sonra gün aşırı sekilde devam zaten doktor yönlendiriyo kuzusumm

cok saol tatlışım yok canım sorma bende eylül 2009 düşük yapmıştım 5 haftalıktı normal yoldan denedik hamile kalamadım her ay hüsran gözyası sinir stres tayinimiz cıktı doguya geldik burda da oturdum bigün netten arastıdım en iyi doktoru buldum gittim ve iyikide bulmuşum gitmişim işinde bi numara desem yeridir allah razı olsun inşallah daırsıda size olsun canım ben yukarıda da anlattıgım gibi klomenle hamile kaldım yani ilaçla darısıda size olsun inşallahhh

Son düzenleme:

amiiiiinnn canım amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…