- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.641
ben 5 aydır korunmadım ama sanırım yanlış tarihlerde ilişkiyemi girdim tam olarak bilmiyorum bu ay dr kontrolünde ultrasonla takip yapıldı yumurtlama olmuş bende ama tutarmı bilmiyoruminş hepimiz için hayırlısı olur ama sen klomen kullanmışsın büyük ihtimal olur diye düşünüyorum
inşallah canım ben 3 sendir bekliyorum sen daha yolun çok başındasın. yumurtlamanda da problem yokmuş işte.. neden olmasın? sakın umutsuzluğa kapılma.. stres de yapma eminim en kısa zamanda hamile kalacaksın
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz
selammmmmmmm kızlar nasılsınız
selam canım. iyilik sağlık. senden naber?
hurrem nerdesin kız yakalayamadım gene seni soracaklarım var sana cnm
canm benm geçmiş olsun dikat et kendine bende yeni kelktım gripten bu zamanın grıbi bıraz agır oluyor dikkat et kendine bitanem
geçmiş olsun canımm. Dikkat et kendine bol bol dinlen gribin ilacı dinlkenmektir. Ama günde bir fincan bitki çayı içilebilir diye biliyorum ben hamileyken. Hiç içilmemesi gerekenler var ama onun dışında yeşil çaya felan bir fincan olabiliyor diyorlardı hele ıhlamurun zararı olacağını sanmam tabii hakiki yaprak ıhlamur olacak içine bal da katarsın. Bir de eğer burun ve nefes tıkanıklığın varsa suyu kaynat buharına tut yüzünü kafanı da bir tülbente koru tüm buhar yüzüne gelsin uçmasın.
işallah kızlar hayırlısıyla rabbim güzel haber vermeyi nasip etsin kızlar hayırlısıyla rabbimmmm sizlerin güzel haberleri almayı nasip etsin inanınki bütün dualarım sizlerleree hayırlı akşamlar kızlarrrrrr ben ara ara giriyorum bakıyom sizlere kızlar öpüldünüzzzzz
geçmiş olsun melike ecesuu gribin ilacı bol bol dinlenmektir.bol bol dinlen ılık süt iç inşallah tez zamanda iyileşirsin.
merhaba bitanem benim adet tarihim 1 ocak. 31 aralıkta test yapmayı düşünüyorum. şimdilik bişey yok bakalım. sende ne var ne yok canım? inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
geçmiş olsun canım yaanazara mı geldin yoksa kız dikkat et kendine de benim güzel yeğenime de
Allah razı olsun tatlı dilli arkadaşım beniminşallah senin de benim de bebeklerimize kavuşma zamanımız artık gelmiştir
amiiinnnallah razı olsun canım benim.. çok sevindim bebişin iyi olmasına
selam bende 5 aydır deniyorum ilk bebeğimi 5 haftalıkken düşürdüm.bir sorun yok ama stres yapıyorum...
hepinizden allah bin kere razı olsunnn canlarımm çok saolun bende bugün doktora gittim bakalım ilaç yazdı onu kullanıcam bitki caylarını içmek sakıncalıymış bugün doktor da söledi o yüzden sadece taze sıkılmış portakal suyu bol meyve yiceksin dedi öksürük feci sekilde devam ediyo inşallah en kısa zamanda iyileşirim inşallah bebişide gördük teyzeleri iyiymiş çok şükür darısıda size olsun inşallahhhhh
sevindim cnm bebişinin iyi olmasına. Bende hapşırıp duruyorum bu havalar böyle işte dikkat etmek lazım artık daha ne kadar dikkat etceksek bilmiyorum yanii.. o zaman bol bol sık iç canım ama daha çok ye portakalı posası çok yararlı. İlaçta alabiliyormuşsun geçer en kısa zamanda inşallah..
çok tesekkürler tatlım benimm eşim saolsun göreve gitmeden yaptı portakal suyu bende ilaç kullanmayı sevmiomiyileşirim inşallah en kısa zamanda cok saolunn
hepinizden allah bin kere razı olsunnn canlarımm çok saolun bende bugün doktora gittim bakalım ilaç yazdı onu kullanıcam bitki caylarını içmek sakıncalıymış bugün doktor da söledi o yüzden sadece taze sıkılmış portakal suyu bol meyve yiceksin dedi öksürük feci sekilde devam ediyo inşallah en kısa zamanda iyileşirim inşallah bebişide gördük teyzeleri iyiymiş çok şükür darısıda size olsun inşallahhhhh
iyi akşamlar melike bal ve limom iç cnm bol bol tarcın ve bal öksügünü keser bunlar hiç bir zararı yok cnm tüket ya kızlar şimdi ben bu aydan sonra tedaviye başlıcam ya ne zamam faydasını görürüm yaaa yani kulandıgı ay hamile kalan varmı
iyi akşamlar melike bal ve limom iç cnm bol bol tarcın ve bal öksügünü keser bunlar hiç bir zararı yok cnm tüket ya kızlar şimdi ben bu aydan sonra tedaviye başlıcam ya ne zamam faydasını görürüm yaaa yani kulandıgı ay hamile kalan varmı
merhaba kızlar
çok geçmiş olsun tekrar melike ecesuu bebişini görmende çok güzel inan heyecanını anayabiliyorum ve senin adına çok sevindim.bolbol c vitamini al ve dinlen sütünü içmeyide ihmal etme.bende altı ay önce bi düşük yaşadım şimdi tekrar hamile kalmayı bekliyorum.şu anda uyguladığım bi tedavim yok.doktorum tahlillerin normal biraz bekleyelim normal yoldan hamile kalabilirsin dedi bekliyoruz bakalım.sen düşükten hemen sonramı hamile kaldın yoksa tedavi gördünmü?
cok saol tatlışım yok canım sorma bende eylül 2009 düşük yapmıştım 5 haftalıktı normal yoldan denedik hamile kalamadım her ay hüsran gözyası sinir stres tayinimiz cıktı doguya geldik burda da oturdum bigün netten arastıdım en iyi doktoru buldum gittim ve iyikide bulmuşum gitmişim işinde bi numara desem yeridir allah razı olsun inşallah daırsıda size olsun canım ben yukarıda da anlattıgım gibi klomenle hamile kaldım yani ilaçla darısıda size olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?