- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.661
Sonuç dün itibari ile negatif kızlar......
Sonuç dün itibari ile negatif kızlar......
nasıl yani canım test mi yaptın kaç gün gecti ki acele etme bekle biraz daha belirti felan varmıydı canım bak bende üzüldüm şimdiiii
hayırlısı olsun tatlım.üzülme bi dahaki aya sevinirsin inşallah.
1 yıl olucak nerdeyse canım
slmmmmmmmmmm arkadaşlar bende topiğinize yeni geldim:26::26::26::26::26::26::26::26:
Bende anne olmayanlardanım
cnm üzülme bak görecem hamile kalırsın tatlım işallah hayırlı haberlerini alırız arkadşım
Birdahaki ay olacak mı bilmiyoptum boşanma noktasındayız. çocuk kurtarırmıydı bilmiyorum yoksa bu noktaya geleceği için mi allah vermiyo du
cnm benim ya herşeyde bir hayır var hakkında hayırlısı cnm cok üzüldüm gercekten senin adına
hoşgeldin canımmmmm ne kadarlık evlisin canım
ben ne hissettiğimi bile bilemiyorum uyuştum sanki.
cnm özel olmazsa boşanma nedeniz cocukmu eger cocuk degilse sakın cocuk olursa evligimi kurtarırım deme cnm bu care degil cucuk olduktan sorada aynı sorunların yaşamayacagını nerden biliyosun bırak kendi yıpratma ve üzülme cnm arada sevgi bittikten sonra o evlilikten hayır bekleme tatlım hakkında hayırlı olması dilegimle hayırlı akşamlarrrrr
Birdahaki ay olacak mı bilmiyoptum boşanma noktasındayız. çocuk kurtarırmıydı bilmiyorum yoksa bu noktaya geleceği için mi allah vermiyo du
hoşgeldin canım rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhhhoş buldum
BEN 35 YAŞIMDAYIM 7 YILIK EVLİYİM 5 BAŞARISIZ MİKRO DENEME OLDU
selam kızlar naber
benim canım sıkkın dün akşam test yaptım negatif çıktı.. acaba erken olduğundan mı çıkmadı diye düşünüyorum :26:
sensen canım üzüldüm ama belki de hayırlısı böyledir. bu arada çocuk konusunda leylanu'ya kesinlikle katılıyoum çocuk asla evlilik kurtarmaz, bitecekse öyle de böyle de biter olan arada kalan çocuğa olur.. hakkında hayırlısı olsun canım
emoşum test mi yaptın ve negatif çıktı eminmisin canım yaa sabah ilk idrarla yapsaydın hiç mi silik felendamı deil kuzum çok üzüldüm inanki inşallah melegin seninledirrr yaaa
evet canım ama sabah idrarıyla yapmadım.. bir de daha iğnenin 12. günüydü erkendi ama ne bileyim silik bile çıkmayınca umudumu yitirdim folik asit içmeyi falan bıraktım..cumartesi falan adet olmazsam tekrarlarım testi :26:
durr bakalım kusum biraz daha bekle belki hemen cıkmıyodur sende tamam canım ayy hadi inşallah melegin seninledir yaaaa
inşallah canım.. sen nasılsın? nasıl oldun? iyileşebildin mi biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?