Gebe kalamayanlar buraya.....

slmmmmmmmmmm arkadaşlar bende topiğinize yeni geldim:26::26::26::26::26::26::26::26:
Bende anne olmayanlardanım

ben ne hissettiğimi bile bilemiyorum uyuştum sanki.

cnm özel olmazsa boşanma nedeniz cocukmu eger cocuk degilse sakın cocuk olursa evligimi kurtarırım deme cnm bu care degil cucuk olduktan sorada aynı sorunların yaşamayacagını nerden biliyosun bırak kendi yıpratma ve üzülme cnm arada sevgi bittikten sonra o evlilikten hayır bekleme tatlım hakkında hayırlı olması dilegimle hayırlı akşamlarrrrr

çocuk değil kesinlikle...ama olsaydı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

selam kızlar naber
benim canım sıkkın dün akşam test yaptım negatif çıktı.. acaba erken olduğundan mı çıkmadı diye düşünüyorum :26:
sensen canım üzüldüm ama belki de hayırlısı böyledir. bu arada çocuk konusunda leylanu'ya kesinlikle katılıyoum çocuk asla evlilik kurtarmaz, bitecekse öyle de böyle de biter olan arada kalan çocuğa olur.. hakkında hayırlısı olsun canım

Birdahaki ay olacak mı bilmiyoptum boşanma noktasındayız. çocuk kurtarırmıydı bilmiyorum yoksa bu noktaya geleceği için mi allah vermiyo du

hadi yaa ah canım benim inanki çok üzüldümm yaaa eminmisiniz karsılıklı mı aldınız bu kararı canım
hoş buldum
BEN 35 YAŞIMDAYIM 7 YILIK EVLİYİM 5 BAŞARISIZ MİKRO DENEME OLDU
hoşgeldin canım rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhh

emoşum test mi yaptın ve negatif çıktı eminmisin canım yaa sabah ilk idrarla yapsaydın hiç mi silik felendamı deil kuzum çok üzüldüm inanki inşallah melegin seninledirrr yaaa

emoşum test mi yaptın ve negatif çıktı eminmisin canım yaa sabah ilk idrarla yapsaydın hiç mi silik felendamı deil kuzum çok üzüldüm inanki inşallah melegin seninledirrr yaaa

evet canım ama sabah idrarıyla yapmadım.. bir de daha iğnenin 12. günüydü erkendi ama ne bileyim silik bile çıkmayınca umudumu yitirdim folik asit içmeyi falan bıraktım.. cumartesi falan adet olmazsam tekrarlarım testi :26:

durr bakalım kusum biraz daha bekle belki hemen cıkmıyodur sende tamam canım ayy hadi inşallah melegin seninledir yaaaa

inşallah canım.. sen nasılsın? nasıl oldun? iyileşebildin mi biraz?

bugün dünden ehh oldum ama sabah uyandıgımda nefes alamıom bogazım da kapalı hala iyi olurum inşalah kuzum bende ateşimi cıkmasından çok korkuyodum cok sükür çıkmadı bende yaprak dökümüne bakıom simdik final yaa cok heyecanlııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…