Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim böyle umudunu yitirmeyipte sonunda bebeğine kavuşanları görünce inanılmaz mutlu ve motiveoluyorum.güzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim.meleğine Allah uzunn uzun ömürler versinn sağlıklı sıhhatli inşallahhh...benimde meleğimm inşallahh gelmeyi bekliyordurrr...

teşekkürler canım

canım hoş geldin
inan bana burada senin gibi aynı şeyleri yaşamış bir çok kişi var
evet işte bazıları çok kolay hamile kalıp yaaaaaaa hamişimmmmmm der bazılarıda bizim gibi aylarca yılarca bekler gelsin diye evet birisi ben hamileyim dediğinde hisetiğin o şey kıskançlık değil çok istemesine rağmen bebği hala gelmeyen bir anne adayının çaresizliği beklemenin çaresizliği ne zaman geleceğini bilememmenin çaresizliği
canım biliyormusun eşini ailesiye aynı apartmada oturmasanda etkilerler insanı üzeler yarana tuz basarlar ben öyle şeyler yaşadımki artık hiç bir şey abartı gelmiyor bana
tek sığınacağımız yer rabbimizin huzuru
inşşşş sesimizi duyarda bizleri bu çaresilikten kurtarır

Son düzenleme:

slm guest bende 4 senelik evliyim bende once klomen tedavisi ile basladım ama olmadı daha sonra tekrar doktora giitm bun sefer yumurtalıklarım zayıf dedi etkli bi ilac verdi bana sonra asılama yaptık ama yine yok yok yok bende sıkıldım bu 3.asılamam bırakacam artık birde cep yakıyor bu asılamam soyliyim sana ama asılamayla sans artıyor insallah sende tutar cnm allah herkese versin

slm üzülme gecer pek ağır bi ameliyat değl korkmayın yakınlarımızda bu ameliyatı yapn var insallah olur birde sanırım esiniin hareketliği az demişşin sana bi öneri keci boynuzu al cnm 3 tane kır praca parcayap ve bi cezveye koy 3 dk kaynat ve sondür altını ılıdktan sonra esine icir hergün sabah ac karna ve yatmadan once yap aynısını %100 etkisi var biz denedik ama unutma yap etkisi var bide bunun pekmezi var yesin aramıza hosgeldin bu arada

seniş cok ama cok iyi anlıyorum gercekten bizi mahfeden cevre oluyor ya dedğin gibi millet bi bakmısın hamilyim duyar sanki bişe olmmıs gibi biz ise can atıyoruz bu cif cizgiyi görmek için bide demezlermi ya istemiyorum aslında fln diye öldürüyorlar beni bu kelimeyle ama allahın emri ne diyelim ol demedikce olmayor takdir ilahi ben artık herseyi akısına bıraktım dısarı bile cıkmıyor millet soru sorcak die ne yaptın ne oldu neden hamile kalmıyorsun diye baslayan sorulardan bııktım artk dedğim gibi bıraktım hersyi tedaviyide fln olursa allahtan olcak zaten herseyi denedik olmadı ne diyelim rabbim dileyen herkese versin yazarsan sevinirim

canım benim yaa Ümidimizi sakın yitirmeyelim yaradan herşeye kadirdir seneler sonra bile bebeğine kavuşan çok kişi var yeterki savaşalım sonuna kadar....olurda herşeyi denersek ama yinede olmazsa cennette yavrularımız bizi bekleyecek.çünkü bu imtahanın acısı çok olduğu üzere.meyveside güzel olacak inşallah..

slm kızlar nasılsnız
bebeğim geldi.
bugün 24 günlük oldu. aşk meleğinden haber var mı onunda son günleri yada belkide olmuştur bilginiz var mı ?
hamiş var mı ?

hayırlı ugurlu olsun kuzusun tatlım benim darısıda bize olsun inşallahhhhhhh

inşallahh tatlım benimmm inşallahhhhhhh

hoşgeldin canım güzel topigimize inşalah sanada ugur getirir ve en kısa zamanda bebişleriniz sizinle olurrrrr

canım evet malesef ama var işte böyle kadılar yaaaaaa biz istemiyordukta kazaraoldu derler çocuknasıl kazara olur yaaaaaa
Ama bak ben ne öğrendim artık bu sorulardan kaçarak kurtulamıyorsun üstüne gidiyorum vyaa çocuk neden yok diyenler siz infertilitey bilirmisiniz diyorum hayır diyincede eeeeeeeeee konuşacak bir şey yok d,yorum
yaşamayan anlamıyor canım o yüzden kendini üzmememk gereiyor
başarabilirsek eğer

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar nasılsınız ay cok özledim sizleri ne yaptınız hurrem nasıl oldu testin cnm cok merak ettim haberi olan varmı bende adet olmayı bekliyorum olduktan sonra doktara gidecedm yaaaa kızlarrrr bana dua edin canlarrrrr bol bol dua edelim birbirimize kızlar allah yolumuzu acık etsin

CANIMM BAHTIN YOLUN AÇIK OLSUN
İNŞŞ BEBĞİN TEDAVİNDE GELSİNNNNNNNNNNNN ANNESİNE SIMSIKI TUTUNSUN BIRAKMASIN

CANIMM BAHTIN YOLUN AÇIK OLSUN
İNŞŞ BEBĞİN TEDAVİNDE GELSİNNNNNNNNNNNN ANNESİNE SIMSIKI TUTUNSUN BIRAKMASIN

yeter cok teşekkür ederim cnm rabbim seninde bebişini kucagına almanı nasip etsin senin durumuda bügün arkadaşın yanına gittim yumurtalıkları cok zayıf tam 20 senedir cocugu yok ankarada bir doktor bulmuş ve cok med ediyo 1 hafta sonra tüp bekbek yaptırıyo cnm maddi durumum iyise doktorum adresini alabilirim senin için yüzde 95 sans veriyormuş doktor cnm derti veren allah caresinide veriyo tatlım

canım özelden alayım numarayı ve adresi
ama benim sorunum yumurtalıklarımın az çalışması değil kalitesiz yumurta üretmesi ama yinede görüşürüm dr fitatlarda bakarım

Selam arkadaşlar bende aşılama olcağım bugün 4.iğnemi oldum salı doktora gideceğiz yumurta varmı yokmu diye nolur dua edin

hele bugün canım çok sıkıldı yine
hamile olduklarını söylerken kazayla oldu istemiyoduk bıktık demiyolarmı bıktık falan (halini bile bile)ben yarından itibaren yasini şerif okumaya başlayacağım + ayetel kürsi
bu 2.aşılamam allah ım ne olur güldür yüzümüzü.......

cnm tabikine dua edecegiz birbirimize sen allahtan ümidini kesme bak görecem sonunda kabul edecek o yeterki kulum benden istesin dermiş allahım seninde yüzünü güldürsün umudunuzu yitirmeyin ben şimdi akşam namazımı kılacam kızlar gelirim birazdan sakın bir yere kaybolmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…