Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaslar hamilelerin duaları kabul olurmus nolurrrr banada dua edin Allah bana ve bütün i,steyenlerede tattırsın o güzel duyguyu. sizlerinde sag salim kucagınıza almayı nasip etsin bebşlerinizi.

arkadaslar hamilelerin duaları kabul olurmus nolurrrr banada dua edin Allah bana ve bütün i,steyenlerede tattırsın o güzel duyguyu. sizlerinde sag salim kucagınıza almayı nasip etsin bebşlerinizi.

canım benim yakınında normal doğum yapacak olan biri varsa doğum sancısında adına dua etsin faydası varr:) bende yaptırdım bu sene o yüzden umutluyum

yok reyyancımm yaa herkes sezeryan artık o olmaz mı?
(

normal dogum yapıcak arkadas var mı banada dua edebilr mi adımı soyadımı vereyim mi? (

(

normal dogum yapıcak arkadas var mı banada dua edebilr mi adımı soyadımı vereyim mi? (

oyy seni verene kurban böle umutsuzluk yokkk!!!!ona eş değer bişey söyliyim sana gece duası uykundan feragat ederek yapılan dua .pcomusun cnm?

İYİYİM TATLIM ŞÜKRLER OLSUN MEVLAMA ,İNŞALLAH SONUÇLAR GÜZEL ÇIKAR ,SEN NASILSIN ?
amin tatlım aminnn iyiyim cok sükür ama üşüttüm sanırım basım çok feci dönüyoo

(

canım ben hamileyim ama daha 3.ayımdayım eger burda olursan şimdi unuturum sölesen ve rabbim nasip ederse normal dogum düşünüyorum ederim canım benim rbbim inşallahh hepinizeee bu güzel yılda hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhhhhhh

Omzumda başın eksik,yatağımda kokun,tenimde tenin eksik,gelde bir dokun.gecelerden uykum eksik yüzde tebessüm...elimde elin eksik yaşlı hep gözüm..... ne olur dön geri seindirme elleri bozdur mühürlü kara büyüleri.sensiz olmaz SENSİZLİK ANLATILMAZ HEP EKSİK DİYORUM YA O BİLE AZ... bu şarkıda heppp gelemeyen bebeğim aklıma geliyor yaaaaaa((

bugün gün hiç aydın doğmadı

neden canım yaaaa bak üzüldüm şimdiiii

ahh canım yaa kıyamam ben sana rabbim inşalah tez zamanda meleginle kavusuturur

neden canım yaaaa bak üzüldüm şimdiiii

ahh canım yaa kıyamam ben sana rabbim inşalah tez zamanda meleginle kavusuturur

günaydın kızlar benim dün adet günümdü ya bişey soracam daha önce hiç böyle bişey yaşamadım dünden buyana lekenme tarzında kanamam var acaba test yapsam cıkarmı kızlar yardım edin

günaydın kızlar benim dün adet günümdü ya bişey soracam daha önce hiç böyle bişey yaşamadım dünden buyana lekenme tarzında kanamam var acaba test yapsam cıkarmı kızlar yardım edin

kızlar soruma cevap verin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayrıca adetimim 21 günü poresgesteron testinde yumurtlamam olmamıştı doktortor öyle söyledi neden böyle oldu acaba hamilemiyim kızlar ne olur acil cevap verin

kızlar soruma cevap verin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayrıca adetimim 21 günü poresgesteron testinde yumurtlamam olmamıştı doktortor öyle söyledi neden böyle oldu acaba hamilemiyim kızlar ne olur acil cevap verin

canım bilmiyorum ki nasıl yani yumurtlaman hiç mi olmadı eger olmamışsa nasıl hamile kalınırmı ki hiç bi fikrim yok ama aklında kalmasın yarın sabah ilk idrarınla yap canım :26:

canım bilmiyorum ki nasıl yani yumurtlaman hiç mi olmadı eger olmamışsa nasıl hamile kalınırmı ki hiç bi fikrim yok ama aklında kalmasın yarın sabah ilk idrarınla yap canım :26:

sogol cnm cumaya kadar bekliçem artık hastaneye giderim orda anlatırım bakım ne diyecek cnm ayyyy aslında fazla umutlu degilim yaniiiii hayırlısı olsun cnm ya öptüm seni cnm teşekkürler

sogol cnm cumaya kadar bekliçem artık hastaneye giderim orda anlatırım bakım ne diyecek cnm ayyyy aslında fazla umutlu degilim yaniiiii hayırlısı olsun cnm ya öptüm seni cnm teşekkürler

rica ederim bitanem benimm öle düşünme kuzusum allahtan umut kesilmez kuzum inşallah melegin seninledirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…