- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.741
arkadaslar hamilelerin duaları kabul olurmus nolurrrr banada dua edin Allah bana ve bütün i,steyenlerede tattırsın o güzel duyguyu. sizlerinde sag salim kucagınıza almayı nasip etsin bebşlerinizi.
yok reyyancımm yaa herkes sezeryan artık o olmaz mı?
(
normal dogum yapıcak arkadas var mı banada dua edebilr mi adımı soyadımı vereyim mi?(
amin tatlım aminnn iyiyim cok sükür ama üşüttüm sanırım basım çok feci dönüyooİYİYİM TATLIM ŞÜKRLER OLSUN MEVLAMA ,İNŞALLAH SONUÇLAR GÜZEL ÇIKAR,SEN NASILSIN ?
arkadaslar hamilelerin duaları kabul olurmus nolurrrr banada dua edin Allah bana ve bütün i,steyenlerede tattırsın o güzel duyguyu. sizlerinde sag salim kucagınıza almayı nasip etsin bebşlerinizi.
yok reyyancımm yaa herkes sezeryan artık o olmaz mı?
(
normal dogum yapıcak arkadas var mı banada dua edebilr mi adımı soyadımı vereyim mi?(
meloşummm düştümmü dedin sen benmi yanlış gördüm...
bugün gün hiç aydın doğmadı
Omzumda başın eksik,yatağımda kokun,tenimde tenin eksik,gelde bir dokun.gecelerden uykum eksik yüzde tebessüm...elimde elin eksik yaşlı hep gözüm..... ne olur dön geri seindirme elleri bozdur mühürlü kara büyüleri.sensiz olmaz SENSİZLİK ANLATILMAZ HEP EKSİK DİYORUM YA O BİLE AZ... bu şarkıda heppp gelemeyen bebeğim aklıma geliyor yaaaaaa((
neden canım yaaaa bak üzüldüm şimdiiii
ahh canım yaa kıyamam ben sana rabbim inşalah tez zamanda meleginle kavusuturur
günaydın kızlar benim dün adet günümdü ya bişey soracam daha önce hiç böyle bişey yaşamadım dünden buyana lekenme tarzında kanamam var acaba test yapsam cıkarmı kızlar yardım edin
günaydın kızlar benim dün adet günümdü ya bişey soracam daha önce hiç böyle bişey yaşamadım dünden buyana lekenme tarzında kanamam var acaba test yapsam cıkarmı kızlar yardım edin
kızlar soruma cevap verin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayrıca adetimim 21 günü poresgesteron testinde yumurtlamam olmamıştı doktortor öyle söyledi neden böyle oldu acaba hamilemiyim kızlar ne olur acil cevap verin
canım bilmiyorum ki nasıl yani yumurtlaman hiç mi olmadı eger olmamışsa nasıl hamile kalınırmı ki hiç bi fikrim yok ama aklında kalmasın yarın sabah ilk idrarınla yap canım :26:
sogol cnm cumaya kadar bekliçem artık hastaneye giderim orda anlatırım bakım ne diyecek cnm ayyyy aslında fazla umutlu degilim yaniiiii hayırlısı olsun cnm ya öptüm seni cnm teşekkürler
yok canımm dün aksam üşümüştüm biraz yine basım bugün döndü durdu hiç sorma yaaa[/
QUOTE]
canımmm çooook geçmiş olsundaaa bugün gördüm msjı.
şimdi doktordan geliyorum bende yumurtalar gelişecek gibi bişeyler söyledi kan testi yaptı kist vardı sıkıştırıyomuymuş neymiş iğnemi 75 mlden 112.5 mlme çıkardı cuma bi daha gitceemm bu arada aşılama için bayaa bi para söyledi neyse inşallah olurda feda olsun yavruşuma......duaaaaa istiyorum hepinizden arkadaşlarr benim dualarım sizlerle
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr
[sıze="3"][/sıze]
[ı][/ı]
Iyi olmaya çalışıyoruz şekeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?