- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.781
bu sene burayı okuya okuya hamiş kalırsamtümm gebe kalamayanları buraya yollayacam bide şu hamiş gibi bebekim ossunn pembe kurdale takacammm eskiler kibiii herkezin bebeği gelir inşallah bu seneeeeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim ol de,ikten sonra başka hiç bir şeyin önemi yok
allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşş
sizi üzenleyin topu patlasın. Sekeyi çamuya düssün. Anneleyi onlayı hep dövsün. Misketleyi kayboysun. çay baydağını ellesin cıss osun. Disleyi çüyüsün. şokomelyeyi eyisin. Bayyamda kimse paya veymesin. Annesi ajına bibey dolduysun. Pisikletinin tekeyi patdasın. Hastalansın. Doktoy amca iyne vuysun. Geceleyi öcüley kuvalasın. Oyuncak ayısının göjü çıksın. Yeye düssün, uff oysun..
Gününüz ve bu ayınız mutlu olsun hepimizin bebesi oysuuuuuuuuuuun
Merhaba arkadaslar, burda daha cok yeni oldugum icin sorumu nereye yazicagimi bilemedim.. bana yardimci olursanir cok sevinirim.
Biz esimle bi kac aylik evliyiz, 1 hafta once iliskiye girdik ve hemen 2 gun sonra adet oldum, ve suanda hala adetim sürüyor. fakat busefer daha oncekiler gibi degil, cok sik tuvalete gitmem gerekiyo yani nerdeyse yarim saat veya 1 saatte bir geliyor ve sanki butun gundur hic gitmemisim gibi hissediyorum tuvalete kosuyorum, fakat cok az damlalar akiyo okadar.. gitmeyipte biraz tuttugum zaman agrim oluyo vajinamda.. arasira migde bulantisida yasiyorum. cok duygusal oldum, herseye aglayip kizabiliyorum. benim merak ettigim acaba hamilemiyim? yani bu kadar cabuk olabilirmi bu duygusalik bulantilar vs..? ve suanda hala adetim, yinede hamile olmam mumkunmu? yardimcu olursaniz cok sevinirim.
tskler.
slm arkadaslarrr hayırlı cumalarrr rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hepinize hayırlı bebişler yollasınnnn
slm kızlar hayırlı cumalar doktortan geldim klomem verdi yanlız benim bu ay bir tuaf oldu doktor bişey demedi iki leke leke geldi 1 arayla kanamam geldi klomem verdi 5 günü başla dedi şimdi ben leke geldigi gündenmi sayım yok kanamamım geldigi gündenmi kızlar söyleyim lütfennnnn ayrıyetten progesteronda verdi doktor adetin 16 günü başlıcaksın dedi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şasırdım
canımm adet günün ne zaman tam olarak ozaman baslıcaksın şimdi adet olmayı bekle ve 5.ci günü basla hadi inşallah melegin seninle olur bende klomenle hamile kalmıştım darısıda size olsun inşallahhh
ya anlamadım ben ben dünden buyana adet oluyorum zaten cnm ama lekenenme oldum ya 3 gün önce o gündenmi sayım yoksa dünden buyanamı sayım anlamadımki pazartesi başlasam olmazmı bir fikriniz varmı sen nezamam başladın cnm 5 günlükmüydü ilacın senin melikecim ben şasırdım sanada doktor progesteron verdimi aynı aydamı hamile kaldın yumurtlamam adetinin kacıcı günü oldu ilacı kullandıktan sonra cnm seni soru yagmuruna tuttugum için özür ama fikir olsun
canımm bende adetimin 3.günü baslamıştım prosegonuben hamile kaldıktan sonra düşük olmasın die kulanmıştım kuzum senin şimdi normal adet tarihin ne kusum??
aslında ben dünden buyana adet oluyorum normal şekilde ozamam bende başlıyim melike
aslında ben dünden buyana adet oluyorum normal şekilde ozamam bende başlıyim melike
evet canım o halde baslamalısın kacıncı günü basla dedi o klomen mi yazıyo kutusunda yoksa baska bi isim mi benimki serephoneydi kusumm
bende sormak istiyorum 6 aydır evliyim ama çocuk olmuyor anlamadım neden sizin bir fikriniz varmı
yok klomem yazıyo altında klomifen sitrat yazıyo cnm
klomenide adetin 5 günümü başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?