Gebe kalamayanlar buraya.....

bu sene burayı okuya okuya hamiş kalırsam tümm gebe kalamayanları buraya yollayacambide şu hamiş gibi bebekim ossunnpembe kurdale takacammm eskiler kibiii herkezin bebeği gelir inşallah bu seneeeeee

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Sizi üzenleyin topu patlasın. Sekeyi çamuya düssün. Anneleyi onlayı hep dövsün. Misketleyi kayboysun. Çay baydağını ellesin cıss osun. Disleyi çüyüsün. Şokomelyeyi eyisin. Bayyamda kimse paya veymesin. Annesi ajına bibey dolduysun. Pisikletinin tekeyi patdasın. Hastalansın. Doktoy amca iyne vuysun. Geceleyi öcüley kuvalasın. oyuncak ayısının göjü çıksın. Yeye düssün, uff oysun..

GÜNÜNÜZ VE BU AYINIZ MUTLU OLSUN HEPİMİZİN BEBESİ OYSUUUUUUUUUUUN

çok tatlı olmuş hem amin diyorum hemde gülüyorum

herkeze merhabaaaaaa bu gün çokkk güzellllll kilolarım gidiyorr yaşasınnn inşallahh etkisi olurdaaa şu güzell misss yemeklerden boşuna ayrılmış olmam

günaydın kızlar
hayrlı cumalar
rabbim dualrmızı dileklermizi kabul etsin
yüzümüzü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım hoş geldin
bence bi dr gitmelisin
kanama varken geblikler görülebilir
ama istisnayi bir durumdur
senin bu yaşadığın haasasiyet vs pskolojik olabilir

slm arkadaslarrr hayırlı cumalarrr rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hepinize hayırlı bebişler yollasınnnn

slm arkadaslarrr hayırlı cumalarrr rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hepinize hayırlı bebişler yollasınnnn

slm kızlar hayırlı cumalar doktortan geldim klomem verdi yanlız benim bu ay bir tuaf oldu doktor bişey demedi iki leke leke geldi 1 arayla kanamam geldi klomem verdi 5 günü başla dedi şimdi ben leke geldigi gündenmi sayım yok kanamamım geldigi gündenmi kızlar söyleyim lütfennnnn ayrıyetten progesteronda verdi doktor adetin 16 günü başlıcaksın dedi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şasırdım

canımm adet günün ne zaman tam olarak ozaman baslıcaksın şimdi adet olmayı bekle ve 5.ci günü basla hadi inşallah melegin seninle olur bende klomenle hamile kalmıştım darısıda size olsun inşallahhh

canımm adet günün ne zaman tam olarak ozaman baslıcaksın şimdi adet olmayı bekle ve 5.ci günü basla hadi inşallah melegin seninle olur bende klomenle hamile kalmıştım darısıda size olsun inşallahhh

ya anlamadım ben ben dünden buyana adet oluyorum zaten cnm ama lekenenme oldum ya 3 gün önce o gündenmi sayım yoksa dünden buyanamı sayım anlamadımki pazartesi başlasam olmazmı bir fikriniz varmı sen nezamam başladın cnm 5 günlükmüydü ilacın senin melikecim ben şasırdım sanada doktor progesteron verdimi aynı aydamı hamile kaldın yumurtlamam adetinin kacıcı günü oldu ilacı kullandıktan sonra cnm seni soru yagmuruna tuttugum için özür ama fikir olsun

canımm bende adetimin 3.günü baslamıştım prosegonuben hamile kaldıktan sonra düşük olmasın die kulanmıştım kuzum senin şimdi normal adet tarihin ne kusum??

bende sormak istiyorum 6 aydır evliyim ama çocuk olmuyor anlamadım neden sizin bir fikriniz varmı

bende sormak istiyorum 6 aydır evliyim ama çocuk olmuyor anlamadım neden sizin bir fikriniz varmı

olur canım hiç moralini bozmaaa inşalah rabbim hayırlı evlatlar nasip ederrrr hepinizeee

yok klomem yazıyo altında klomifen sitrat yazıyo cnm

anladım canım 5.günü basla dedi dimi günde kac tane canımmm suanda kacıncı gündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…