Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaslar sitede falan yeni sayılırım..
çok merak ediyorum o yüzden direk konuya giriyorum 5 aylık evliyim. evlendiğimiz ilk günden beri ikimizde korunmadık. ve hala bişeyler olmadı. doktora gitmeye korkuyorum herkes gibi. kötü bişe olucak diye çok korkuyorum aklım çıkıyo. tabi ki bir çok nedeni vardır hastaneye gitmeden neden böyle olduğunu kimse bilemez azıcıkta olsa morale ihtiyacım var 2 gün sonra eşim doktora götürecek çok korkuyorum.ama bir tahmin yürütecek olanlarınız var mı? belki aynı şeyi yaşamış olanlar vardır diye soruyorum.:18:

canım herhangi bi rahatsızlığın yoksa kadın rahatsızlığı adet düzensizliği aşırı akıntı vs vs korkma onun elbet bi zamanı vardır.zaten dr gitsende ve bişeyler çıksada herşeyin bi çaresi varrr umutlu ollll

canım hoş geldin
bak biliyorsundur ilk 1 yıl korunmasız cinsel ilşi gerekiyor sonrasında dr yumurta takibi vs talil tetki isterler
5 ay kısa bir süre bence endişelenme
ama dr gitmek istiyorsanız gidin senin hormonlarına falan bakılır eşinden spermiyorğam alnır yavaş yavaş ilerlersiniz
inşşş bu aradada bebk süpriz yapar size
bence kormanı ve kendidi sters yapmanı gerektirecek bie şey yok

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr

slm tatlım iyi cok sükür sen napıyon nasılsın bizde birazdan doktora gidicez ikili testimiz var duanızı eksik etmeyin olurmu hayırlı haberlerle dönerim inşallahhh

cnm cok sagol Allah razı olsunnn. sag salim alırsın inş kucagına bebegini

slm teyzeleri biz geldik ikili test için doktora gtimişti çok şükür bebişimizi gördük darısıda size olsun inşallah kan verdik haftaya bugün sonucumuz belli olucakmış cinsiyet için erken ama erkek gibi dedi hakımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah darısıda en yakın zamanda size olsun güzel anne adayları

allah senden de razı olsun bitanem benim çok tesekkür ederim güzel dileklerin için rabbim güzel gönlüne göre versin inşallahhh

ay cnm ya cok güzel bebişin iyi olduguna cok sevindim tatlım bende bekliyom cnm ya 2 lekenme oldu dahada tık yok ayın 3 adet günümdü acaba neden bekliyom bakım yani rabbibim işi ol deyince olu verir cnm ya işallah burdaki bütün kızlara bu duyguyu yaşatır ben yaşadım gene cnm sende yaşıyorsun rabbim nasip etsin öncelik onların ben hep duacıyım burdaki kızlar

canım yaaaa her şeyin yolunda ollmasına sevindim
İNŞŞŞŞŞ SONUÇLARINIZDA TEMİZ ÇIKAR

çok tesekkürler bitanem valla canım günün gecmiş bence git bi kan testine yarın o halde bakarsın bebişin seninledir evet canımbende cok gözyası döktğm bende düşük yasadım çok kötü günlerdi rabbim kimseye yasatmasın inşalah benimde dualrım hep sizinle inşallah cabucak gelir melekleriniz

canım yaaaa her şeyin yolunda ollmasına sevindim
İNŞŞŞŞŞ SONUÇLARINIZDA TEMİZ ÇIKAR

çok tesekkürler canımcım inşallah tatlım benim rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah bol duaedin rabbime olurmu

Allah hayırlısıyla kucağına almak ve güzelce yetiştirmek nasip etsinnnn bizede etsinnn:))) bizim bebişlerimizin abisi olurrr senin bebişinnnn

yaaaaaaaaa İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BEN HERKESİN OLMASINI İSTİYORUM
SONRADAA DOLSUN TAŞSIN İSTİYORUM

bu sene burayı okuya okuya hamiş kalırsam tümm gebe kalamayanları buraya yollayacambide şu hamiş gibi bebekim ossunnpembe kurdale takacammm eskiler kibiii herkezin bebeği gelir inşallah bu seneeeeee

Allah hayırlısıyla kucağına almak ve güzelce yetiştirmek nasip etsinnnn bizede etsinnn:))) bizim bebişlerimizin abisi olurrr senin bebişinnnn

amin tatlım benim allah razı olsun canım rabbimde sizin güzel gönlünüze göre hayırlı birer evlat nasip etsin inşallahhhhh en kısa zamandaaa

canımm inanki bende öleydim inşallah rabbim güzel gönlünüze göre hayırlı evlatlar verir belki bende bu doktorumu bulmasaydım hala burda bebk istiyom diye yanıp tutusacaktım önce allahın sonrada doktorumun sayesinde cok sükür melegim benimle darısıda size olsun inşallahhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim ol de,ikten sonra başka hiç bir şeyin önemi yok
allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…