- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.801
evet canım normalde öle olamsı gerek doktor demedimi günde su kadar su gün basla diye sana :26:
bende sormak istiyorum 6 aydır evliyim ama çocuk olmuyor anlamadım neden sizin bir fikriniz varmı
günaydın kılzar
günaydınnnnnnnn bu havalarr ne kadar güzel gidiyorrr bruchh zamanııııı nasılsınızz bu gün gül yüzler gülüyor demii
nerdesiniss kıslarrrrr akşam oldu yaff:)))mutluyummmm mutluuu kendime bi hediye aldımmmm
buradayız
bu ne heycan
güle güle kulan canımm [/QUOteşkür ederim napim ya yıllardır istiyodum pahalı geliyoduevleninceye nasipmişş çok istediğin bişey olunca çıldırıosunnnnnnn bebiklerimizde gelsinnnnnn o zamanda çıldıracammmmmmmm
buradayız
bu ne heycan
güle güle kulan canımm [/QUOteşkür ederim napim ya yıllardır istiyodum pahalı geliyoduevleninceye nasipmişş çok istediğin bişey olunca çıldırıosunnnnnnn bebiklerimizde gelsinnnnnn o zamanda çıldıracammmmmmmm
SENİ MUTLU EDEN HER NEYİSİ ÇOK İSTEMİŞSİN BELLİ
GÜZEL GÜNLERDE KUALN
EVET YAAAAAAA BEİŞLER GELSEYDİ:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
SENİ MUTLU EDEN HER NEYİSİ ÇOK İSTEMİŞSİN BELLİ
GÜZEL GÜNLERDE KUALN
EVET YAAAAAAA BEİŞLER GELSEYDİ:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kuççukk şeylerden mutlu olalım napim beni mutlu eden bi parfümkomik dimi ne kadar sevindim amaaaaaa. :92:ayyy bunları hiçç görmediydimmm dahada sevindimmm heyyyyyyooo:92::92::92::92::92::92:
kuççukk şeylerden mutlu olalım napim beni mutlu eden bi parfümkomik dimi ne kadar sevindim amaaaaaa. :92:ayyy bunları hiçç görmediydimmm dahada sevindimmm heyyyyyyooo:92::92::92::92::92::92:
ne güzel seni bir parfüm bu kadar mutlu etiyese
BEBİŞ GELİNCE NELE OLUR NELER
iyi pazarlar canım
3087 sayfa yazılmış bu konuyabende yeni evliyim 6 aylık daha bebek istiyoruz inşallah Allah her isteyene hayırlı evlat nasip eder
tesekkürler tatlım benim naber nasılsınnnn
hoşgeldin canımm
rabbim hepinizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
inşallah bu güzel topigimiz sizede ugur getirirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?