Gebe kalamayanlar buraya.....

Allahım inşallah herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın...ben 3.5yıldır evlıyım 2sene dogum kontrol hapıyla korundum,bıraktıktan hemen sonra hamıle kaldım ama mole gebelık gecırdım yanı boş gebelık,doktorum 1sene vucudun dınlenmelı dedı ve sonradan tekrar dan ıstedık ve yaklasık 4,5aydır olmuyo cok doktorlara gıttım hıc bır sorun yok dıyolar ama neden olmuyo anlamıyorumadetım genelde 1hafta veya 10gun gecıkmelı gelır acaba o yuzden mı olmuyo dıye dusunmeye basladım acaba olabılır mısu an adetım 7gun gecıktı ama adet belırtılerım var umudum yok yanı artık beklıoyrum

Son düzenleme:
birde bunlar çok iyi geliyor :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

3087 sayfa yazılmış bu konuya bende yeni evliyim 6 aylık daha bebek istiyoruz inşallah Allah her isteyene hayırlı evlat nasip eder

iyi pazarlar canım

tesekkürler tatlım benim naber nasılsınnnn

3087 sayfa yazılmış bu konuya bende yeni evliyim 6 aylık daha bebek istiyoruz inşallah Allah her isteyene hayırlı evlat nasip eder

hoşgeldin canımm
rabbim hepinizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
inşallah bu güzel topigimiz sizede ugur getirirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…