- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.841
günaydın kızlarrr
hoşgeldinn bebekkk güzell bi gün dilerim sana hepinizeee bendee eminönüne gidiyoeumm eşimin yanınaa vapura bincemm yaşasınnn.diloyyy diloyyyy
oyhhh bebişle yoruldunuzmuuu meleğin kıs olursa beraber yaparsınızyarın dr gidosun inşallah yer şey yolundadır.bende temizlik yaptım kaynanacımaaa..öldüm amaa..hamiş kalınca yapmam
günaydın kızlarrr
çok tesekkürler bitanem benim bugün temizlik yaptık kuzumla yorukduk sorma teyzesi belim kopuyo bide bacagıma kramp girdi magnezyum eksikliginden dio arkadaslar bakalım yarın doktorumuza gidicez ne diceksende iyisin inşallah tatlım benim
canım içim rahat etmiyo eşimde çok kızıyo neden kendini bu kadar yoruyosun diye alışmışım temizlik hastasıyım dayanamıom illam hergün yapıcam düşün bide bebişim olsaa gari hiç alamam kendimi
Yok kusumm nerde babasıyla bizde kız istiyoduk tabi rabbim bilir herseyin en hayırlısını şimdilik erkek gibi dedi doktorumuzBirazdan da doktora gidicez babamız görevden geldi sabah az biraz daha uyusun da uyandırıcaz bacagımdaki krampın nedeni calsiyum eksikliginden diyo bizim arkadaslar bakalım doktorumuz ne dicek canım benim sende kendine çok ii bak olurmu
Slm tatlım naber nasılsınnn
canım içim rahat etmiyo eşimde çok kızıyo neden kendini bu kadar yoruyosun diye alışmışım temizlik hastasıyım dayanamıom illam hergün yapıcam düşün bide bebişim olsaa gari hiç alamam kendimi
yok kusumm nerde babasıyla bizde kız istiyoduk tabi rabbim bilir herseyin en hayırlısını şimdilik erkek gibi dedi doktorumuzbirazdan da doktora gidicez babamız görevden geldi sabah az biraz daha uyusun da uyandırıcaz bacagımdaki krampın nedeni calsiyum eksikliginden diyo bizim arkadaslar bakalım doktorumuz ne dicek canım benim sende kendine çok ii bak olurmu
slm tatlım naber nasılsınnn
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
Merhaba herkese ,bende 7 aydır bebek ıstıyorum olmuyor ama asırı streslı bır aile ısım var strestenmı olmuyor bılmıyorum hersey normal ama cok uzuluyorum korkuyorum evımızde bır neseye ıhtıyacımız var bebegımız olsun cok ıstıyorum onerınız varmı?
oy oy oyyy ubudim gelmişşş canım benim naber nasılsın hiç görüşemedik yaaaaoyy benim canm bebişiyle temizlikmi yapmış
bende iyiyim tatlım benim bu arada kızlar ikili testimiz çok şükür iyi çıktı hepiniz saolun inşşş darısıda size olsunnn hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepinizeeeiyiym kuzUm çok şükür sen nasılsın
evet canım kayganlaştırıcıyı okumustum ben burda o spremleri öldürüyomus sogan suyunu içen arkadaslar pko için iyi sonuclar verdigini sölemişti canım doktora gittinmi istersen güzel bi doktora görün o seni yönlendirir nasılsa inşallah meleginiz gelir sizinde en kısa zamandaaaarkadaslar bende adet düzensizliği var pkoluyum aynı zamanda ve kayganlastırıcı olmadan ılıskıye gıremıyoruz bu jeller spermleri öldürüyormus bebekte ıstıyoruz bebek calısması yapıyoruz 1 haftadır şaştım kaldım sizce bebegımız olurmu Allah bilir tabi ama jel olmadan ılıskıyede gıremıyoruz aranızda kayganlastırıcı kulanıp bebegı olan varmı? ayrıca soğan kürü yapıyorum sabah aksam ıcıyorum faydası olurmu? henüz ilac tedavısıne baslamadık doktor 3 ay bır deneyın dedı olmazda sonra gelın dedi
evet reyyanım gittik cok şükür teyzesi ikili testimiz temiz çıktı bakalım üçlüye de gerek yok dedi yaptırmıcaz darısıda size olsun inşalah güzel teyzesiiisanırımm gitmişindir dr a inşallah bişey çıkmamıştırr.olsunnnn erkek olsunnn abi olur diğerlerineebende ilk bebemi erkek istiyorum abiiyi çok seviyorum çünküüü hahahaaa bana bak bana birini yaptımda diğerlerine abii hahaaaa.olmass bebeğem bende temizlik delisiyimm ama o anların bidaha gelmeyecek doya doyatadını çıkar bu sınırlı zamanı Raabimin en kıymetli hediyesini taşıyosunn acccıkk accıkkk yapp annesii oğluşunu yormaa kendinidee.ben bugün diyetimi bozdum yaaa bi günlükkk fast foodu çok seviyorumm yedimmmmmmmm çok pişmanımmmmm napim dayanamıyorummmm hamburgereeee
slm canım evet stres çok önemli fazla kafana takmamaya calış tatlım benim allah yardımcın olsun inşallah bebişin gelir senindeeMerhaba herkese ,bende 7 aydır bebek ıstıyorum olmuyor ama asırı streslı bır aile ısım var strestenmı olmuyor bılmıyorum hersey normal ama cok uzuluyorum korkuyorum evımızde bır neseye ıhtıyacımız var bebegımız olsun cok ıstıyorum onerınız varmı?
inşallah hayırlısıyla aşılamanı olunca gelir melegim tatlım benimmmamin arkadaşım bende 2.5 senelik evliyim çok istiyoruz yaşadığınız şeylerin aynısını yaşıyorum ve bu ay sonu aşılama olacak
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşş
merhaba kızlar, bende 6 aylık evliyim 1 ay korunduk sonra bıraktık ama 5 aydır tık yok, henüz doktora da gitmedim, daha erken diyeceksiniz biliyorum ama korkuyorum işte
çok yenisin daha
inşşşş gelir bebiş seni bekletmeden
arkadaslar bende adet düzensizliği var pkoluyum aynı zamanda ve kayganlastırıcı olmadan ılıskıye gıremıyoruz bu jeller spermleri öldürüyormus bebekte ıstıyoruz bebek calısması yapıyoruz 1 haftadır şaştım kaldım sizce bebegımız olurmu Allah bilir tabi ama jel olmadan ılıskıyede gıremıyoruz aranızda kayganlastırıcı kulanıp bebegı olan varmı? ayrıca soğan kürü yapıyorum sabah aksam ıcıyorum faydası olurmu? henüz ilac tedavısıne baslamadık doktor 3 ay bır deneyın dedı olmazda sonra gelın dedi
tatlım bende aynı şeyden dertliyim aynı endişeleri bende yaşıyorum ama kayganlaştırıcı olmadan olmuyobebe yağı kullanıyorum ben ve bebek istiyoruz oooff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?