Gebe kalamayanlar buraya.....

haklısın canım ama 5gün gecince test yaptım negatifti negatif sonuç almaktan çok yoruldum eşimde varikosel var doktorlar olmaz çocuğunuz demiyor ama bu sartlarda çok zor ddiyor çookk zaman gerekebilir diyor ama allah bu bi gün belki bize yardım eder bende anne olurum çok korkuyorum negatif sonuç gördüğümde benim çocuğum olmayacakmı ben anne olmayacağım mı diye allah bu duyguyu anneliği herkese yasatsın inşallah

selam arkadaşlarrr bende sizdenim hiiiiç te umudum yok çift rahimim çiftte girişim varmış meninin gittiği taraftan yumurtlaamam şarttt üzülüyorummm((((((((((((((((((

selam arkadaşlarrr bende sizdenim hiiiiç te umudum yok çift rahimim çiftte girişim varmış meninin gittiği taraftan yumurtlaamam şarttt üzülüyorummm((((((((((((((((((

geçmiş olsun canımm çift girişmii aboww kız nie ne şanslısın ne varki onda öle olupta gebiş kalanlar varr nie canını sıkıyosun yumoşların sağlamsa eşinde sağlamsa heçç bişey olmazz Rabbim verir bi zamanı vardır bebeğim sıkma canınıııı

doktor klomen kullan dedi adetin 8.günü başlayabildim bakalım yyumoşlar nasıl yarın gitcem doktoraaa rahim filmi çekilcekti uygun şartları taşıyamadım gelecek aya kaldı...profa gitmiştim tek giriş çift rahim demişti alttan muayenede başka bi doktora şüphemi söledim meğer çiftmişşşş ne garip demi yaa tehlike çokkk

kısslar benide aranıza alın benim 25 aylık bi oglum var sipralle korunuyordum 2 ay once cıkartırdım ve ozaman pkom oldugunu soyledi dr 2 aydır bi tık yok 2. bebek için cok istiyorum bi bebek daha ama hayırlısı bakalım

slm sekerlerrrrr
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii :94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdii hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hepinize nasip etsin yasatsın inşallah bu güzel duyguyu

canım sende pko varmıydı? birde nasıl yaptın bızede formulunu versene ne biliyim altına yastıkmı koydun bacaklarını havayamı kaldırdın? her neyse

o formul işte

canım sende pko varmıydı? birde nasıl yaptın bızede formulunu versene ne biliyim altına yastıkmı koydun bacaklarını havayamı kaldırdın? her neyse

o formul işte

canım onları çok denedim ama 17 aydan sonra geldi çok şükür hayır pko yok bende sadece yumurta tembelligi cıkmıştı burda güzel bi doktor buldum doktor çok önemli işini bilcek sonra klomen kullandım çok şükür melegim suanda benimle baska formulüm yok canım hakkınızda hayırlısı olsun inş darısıda size olsun stres yapmayın bide yumurtlama günlerinizi iyi degerlendirin inşş gelir melekleriniz

ayy oğluşunmu olcakkk Rabbim sağlıkla eline aldırsın.burdayıs yahuu nere gidek nere varkisıkıntılarım gene üstüme üstüme gelmeye başladı affffffff affff

evet sekerim sizinle paylaşmak istedim siz hep öle diosunuz ya canım benimm hayırlısıyla darısıda size olsun inşş neyin var kusum yaa stresss yapma nolurrr canımsınn

evet sekerim sizinle paylaşmak istedim siz hep öle diosunuz ya canım benimm hayırlısıyla darısıda size olsun inşş neyin var kusum yaa stresss yapma nolurrr canımsınn

ilaçlarımı aldım kullanmaya başlıycam ama her gün yeni bişey öğreniyorum ovulasyon zımbırtısını yapamam beceremem anlamam tutturamam diye çok korkuyorum

ilaçlarımı aldım kullanmaya başlıycam ama her gün yeni bişey öğreniyorum ovulasyon zımbırtısını yapamam beceremem anlamam tutturamam diye çok korkuyorum

yok canımm neden öle düşünüp kendini üzüosunki kuzusum canımsın inşşş hersey yolunda gider dualarım hep seninle tatlışım ben inanıyorumki sizin güzel kalbinizin karsılıgı elbet gelecek ve meleklerinize kavusacaksınız dua et sende her daim bidenem

hayırlı sabahlarrr güzel anne adayları

hayırlı sabahlar melikecim ben cok üzgünüm cnm ya ben bu ay klomem kullandım ya 12 günü gittim yumurtaya bakıldı ama büyümemiş tatlım ya bilmiyom ne olacak doktor 3 kullan dedi yumurta büyürmü sence daha benim 12 günümde sadece 6,45 mm büyümüş tatlım ya bilmiyorum bekliyorum cnm senin nasıl oldu melike 12 günü ne kadar büyüdü yumurtaların uffffffffff ufffffffffff ne yapacam şimdi cok üzgünüm

ahh canım benim ne desem bilemedim inanki peki doktorun ne diyo bu duruma ama canım gercekten klomen yumurta gelişimine ve catlamasına yardımcı oluyo diye biliorum peki sen ignede vuruldıunmu şimdi kimi yumurtalar varmış çok sert olurmuş büyümesi ve catlaması çok zor derler doktorun bunu acıklama yapması lazım allahtan ümit kesilmezmiş canım bi konuş bakalım ne dicek .....

vallaha devlet hastanesine gidiyom tatlım pek sonuc vermiyolar durumum düzelsin özele gidecem tatlım allahım herşeyin hayırlısını verir işallah ya benim bütün hormamlarım normal sadece yumurtlalırım tembel bilmiyomki berkide bir kac sonra rahim filimi çekilecem tatlım rabbim dert verip dermam aratmasın ne bilim işte üzülüyosun elde olan bişey degil

Arkadaslar sizinle bişey paylasmak istiyorum benim 3senedir bebeğim olmuyor kan tahlilinde herşey cok normal görünüyor rahimfiliminde 1tüpüm yani sag taraf kapalı cıktı. Doktorum progesteron tahlili falan istedi gecen ay 10.24 cikti. Bu ay icin klomen verdi kullandım,adetim basladıgı günü sayarak 14. gününde doktora gittim ve sol taraftakı yanı acık tarafdaki yumurtam 21.1mm büyümüş ve hemen orda catlatıcı iğneyi vurundum. 21.günde tekrar porogesteron testi istedi ve yumurtam catlamiş olduğunu gördük 22.55ng/ml doktorum adetini bekleyeceğiz artık dedi ve hamile kaldıysan ona göre bakariz dediler.Bu benim ilk tedavi aşamam sizce hamile kalmişmiyimdir adetim 5gün daha var sabredemiyorum bi ümit var icimde, ama hamileliğe dair belirtiler yok. rahim falan herşey cok ii görünüyor dedi bu sayılarda cok süper dedi. Sizce arkadaslar???? dua edin olur mu. size sonucu haber edecem inş.=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…