- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.881
selam arkadaşlarrr bende sizdenim hiiiiç te umudum yok çift rahimim çiftte girişim varmış meninin gittiği taraftan yumurtlaamam şarttt üzülüyorummm((((((((((((((((((
slm sekerlerrrrr
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii :94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdiihakkımızda hayırlısı olsun rabbim hepinize nasip etsin yasatsın inşallah bu güzel duyguyu
canım sende pko varmıydı? birde nasıl yaptın bızede formulunu versene ne biliyim altına yastıkmı koydun bacaklarını havayamı kaldırdın? her neyse
o formul işte
ayyy kızlarrrr nerdesinizz yahuuu((
ayy oğluşunmu olcakkk Rabbim sağlıkla eline aldırsın.burdayıs yahuu nere gidek nere varkisıkıntılarım gene üstüme üstüme gelmeye başladı affffffff affff
evet sekerim sizinle paylaşmak istedim siz hep öle diosunuz ya canım benimm hayırlısıyla darısıda size olsun inşş neyin var kusum yaa stresss yapma nolurrr canımsınn
ilaçlarımı aldım kullanmaya başlıycam ama her gün yeni bişey öğreniyorum ovulasyon zımbırtısını yapamam beceremem anlamam tutturamam diye çok korkuyorum
hayırlı sabahlarrr güzel anne adayları
hayırlı sabahlar melikecim ben cok üzgünüm cnm ya ben bu ay klomem kullandım ya 12 günü gittim yumurtaya bakıldı ama büyümemiş tatlım ya bilmiyom ne olacak doktor 3 kullan dedi yumurta büyürmü sence daha benim 12 günümde sadece 6,45 mm büyümüş tatlım ya bilmiyorum bekliyorum cnm senin nasıl oldu melike 12 günü ne kadar büyüdü yumurtaların uffffffffff ufffffffffff ne yapacam şimdi cok üzgünüm
ahh canım benim ne desem bilemedim inanki peki doktorun ne diyo bu duruma ama canım gercekten klomen yumurta gelişimine ve catlamasına yardımcı oluyo diye biliorum peki sen ignede vuruldıunmu şimdi kimi yumurtalar varmış çok sert olurmuş büyümesi ve catlaması çok zor derler doktorun bunu acıklama yapması lazım allahtan ümit kesilmezmiş canım bi konuş bakalım ne dicek .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?