Gebe kalamayanlar buraya.....

haytım valla bizim içinde pahalı ama hani çocuk istiyoruz ya o açıdan yoksa sırf kayganlaşsın diye bu kadar para verilmez tabi alırız ucuzdan bir ürün devam deriz dimi

çok şekersin yaa sen çok yaşa emii bi de bunu deneyelim bakalım hayırlısıyla olur inşallah

tatlım bende aynı şeyden dertliyim aynı endişeleri bende yaşıyorum ama kayganlaştırıcı olmadan olmuyo bebe yağı kullanıyorum ben ve bebek istiyoruz oooff offf

arkadasım ben evlendıkten 2 ay sonra ılıskıye gırebıldım ve 1 bucuk aydır kayganlastırıcıyla ılıskıye gırıyordum fakat dün burda yardım ısterken baskalarının jel olmadan ılıskıye gırdıklerını gördüm ve ben neden yapamıyorum dedim kolaya kacıp hemen jel kullanıyorduk fakat dün denedim ve jel olmadanda ilişkiye girdik elh. denemekte fayda var cok kolay oluyormuş ben cok korkak bırısıyım güven bana önsevişmeyi uzatın ve deneyin inanki cok kolay oluyor kayganlastırıcıdan daha kaygan ve acısız oluyor doğal yaratılışımızda Rabbim herşeyi ayarlamış kendi kayganlaştırıcın var ztn

arkadasım,

kayganlatırıcı evet spermlerı olduruyormus fakat ben sey duymustum ultrason jelı spermlerı oldurmuyormus bende denedım ama bu ay tutmadı valla bılmıyorum dıger arkadasın bahsettıgı sprem dostu kayganlastırıcı cok pahalı ben aldım ultrason jelını 3,5 tl ye hemde 1 lt senelerce bıtmez valla

o kadar güldümkiii Allah seni hayırlı etsinnn..bildiğimiz o koca şişedeki jellermi.benimde zorlanmam var felaket ama bende korkuyom zaten bebik olmuyo hepten şansım düşmesin die.denesemmi acaba dediğini:44:kadın olmak ne zor erkeklerr ohhh maşallahlar yane

ben de 6 yıllık ewliyim ewliyim 5 yaşında bi oğlum war.ona tek sefer korunmadım ve onda hamile kaldım.şimdi 2.yi istiyoruz.3 aydır uğraşıyoruz ama netice yok :85:

Görünüm: opak-beyaz
Miktar :2,5 ml
ph :8,0
likefaksiyon zamanı : 20dk.
viskozite :normal
sperm sayısı :67 milyon / cm3
mikroskobik incelem :2-3 lökosit 1-2 eritorsit görüldü

2.saat canlılık %40
motilite indexi :3

hızlı doğrusal :%10
hızlı :%30
yavaş :%35
patolojik :%15
ilerlemeden hareket eden :%10

morfoloji
normal :%86
baş anomilisi :%7
kuyruk anomolisi :%4
diğer :%3

slm çanım benim sorunumda aynı 10 yıllık evliyim 9 yaşında biroğlum var 3 yıldır bilinmeyen kısırlık allah hakkımızda hayırlısını versin

arkadaslar mrba ben aranıza yenı katıldım aslınfa bayadır takıp edıyorum bu sıteyı... 7 aylık evlıyım ve cocuk ıstıyoruz ama ıkı aydırda hamıle kalamıyorum sanırım cok stres yaptım korktum falan olmayacak dıye...neden oömadıgınıda anlamdım acaba neyı yanlıs yapıyoruz:S

ohhyy kuzum daha dur kıss eskilerden bile duymadınmı hiç benim annem yengem yengelerimm hepsi 6 7 ay sonra gebe kalmışlar adetlerin düzenliyse zayıfsan bi sorun yok gibidir.bence 1 seneye tamamla olmazsa hemen dr git ilişki anında hemen kalkma yumurtlama zamanları hesaplayan yerler var bilmiyorum yapomusunda onları yap bu 3 ay içinde olmazsa git dr canınıda sıkma Elbet bi zamanı vardır

ben 2yıldır uğrasıyorum hala olmadı adetim bu ay 10gün gecikti bu test yapacam ama hiç umudum yok bi belirtisi olur diye düşünüyorum

ben 2yıldır uğrasıyorum hala olmadı adetim bu ay 10gün gecikti bu test yapacam ama hiç umudum yok bi belirtisi olur diye düşünüyorum

canım bazen hiç bir belirtisi olmuyor daha 15gün önce eltimi zorla getirdim çubuk aldırdım yahu dio yoktur ben hiçbişe hissetmiyom sen gel dedimm daha 5 gün geçmişti onunda yaptık pozitif bi ağladıki ben beklemiyodum die şu anda bile hiç belirtisi yok 6 yada 8 haftalık sanırım sadece biraz beli ağrımaya başladı okadar bence al ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…