- 26 Aralık 2010
- 1.269
- 708
- 133
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.861
KIzlar buyrun size kayganlaştırıcı :) aynı zamanda sperm koruyucu aynı zamanda hamile kalmanızı sağlayacak bir jel..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
azcuk pahalıymış durucum beeama tavsiyen için teşekkürler şeker
haytım valla bizim içinde pahalı ama hani çocuk istiyoruz ya o açıdan yoksa sırf kayganlaşsın diye bu kadar para verilmez tabi alırız ucuzdan bir ürün devam deriz dimi
çok şekersin yaa sen çok yaşa emiibi de bunu deneyelim bakalım hayırlısıyla olur inşallah
tatlım bende aynı şeyden dertliyim aynı endişeleri bende yaşıyorum ama kayganlaştırıcı olmadan olmuyobebe yağı kullanıyorum ben ve bebek istiyoruz oooff offf
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr:80:
sana ve küçük meleğinede günaydınlarrrr gerçi öğlen oldu amaatemizlimi anca bitrdim bu temislik kokusuna bayılıyorummm.nasılsın bebikin nasılll
iyiyiz çok şükür güzel teyzesi sen napıyon nasılsınnn kolay gelsin tatlımm
arkadaslar bende adet düzensizliği var pkoluyum aynı zamanda ve kayganlastırıcı olmadan ılıskıye gıremıyoruz bu jeller spermleri öldürüyormus bebekte ıstıyoruz bebek calısması yapıyoruz 1 haftadır şaştım kaldım sizce bebegımız olurmu Allah bilir tabi ama jel olmadan ılıskıyede gıremıyoruz aranızda kayganlastırıcı kulanıp bebegı olan varmı? ayrıca soğan kürü yapıyorum sabah aksam ıcıyorum faydası olurmu? henüz ilac tedavısıne baslamadık doktor 3 ay bır deneyın dedı olmazda sonra gelın dedi
arkadasım,
kayganlatırıcı evet spermlerı olduruyormus fakat ben sey duymustum ultrason jelı spermlerı oldurmuyormus bende denedım ama bu ay tutmadı valla bılmıyorum dıger arkadasın bahsettıgı sprem dostu kayganlastırıcı cok pahalı ben aldım ultrason jelını 3,5 tl ye hemde 1 lt senelerce bıtmez valla
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
arkadaslar mrba ben aranıza yenı katıldım aslınfa bayadır takıp edıyorum bu sıteyı... 7 aylık evlıyım ve cocuk ıstıyoruz ama ıkı aydırda hamıle kalamıyorum sanırım cok stres yaptım korktum falan olmayacak dıye...neden oömadıgınıda anlamdım acaba neyı yanlıs yapıyoruz:S
ben 2yıldır uğrasıyorum hala olmadı adetim bu ay 10gün gecikti bu test yapacam ama hiç umudum yok bi belirtisi olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?