Gebe kalamayanlar buraya.....

slm arkadaslar coktandır yazmıyodum bende 2.5 yıllık evlıyım bısorun cıkmadı hersey normal en son bı doktora gıttık 10 igne verdı sefazol diye ıltıhap varmıs az,2 tane fıtıl verdı gxno ovüldü sanrım bıde 21 gun icılcek hap oda cyclo progynova sordugu sorulara gore bu ılacları verdı aranızda bunları kullanan varmı adetıme 1 hafta var inş olumlu sonuc alırız dr cok olumlu konustu allah hemımıze annelık duygusunu yasatsın(amın)

Bende 9 aylık evliyim eşimde varikosel vardı ama doktor gebeliğe engel teşkil etmez sperm sayısı ve canlılığı normal olduğu için fakat evlendiğimden beri hiç korunmadım ve hala hamile değilim bendede bi sorun olmadığını söylediler 1 sene dolunca daha kapsamlı bi muayeneye gireceğimi söylediler ama bn çok özledim artık onuuu bu arada 2 aydır adetim hep 5-6 gün sarkıyor doktora sorduğumda rahim arıyor bi problem yok dedi allahım yardım etsin herkese gel artık kuzum benimmmm

selam arkadaşlarrr bende sizdenim hiiiiç te umudum yok çift rahimim çiftte girişim varmış meninin gittiği taraftan yumurtlaamam şarttt üzülüyorummm((((((((((((((((((
selam canm bu durumu ilk kez bi akrabamdan öğrenmiştim çift rahim 2010 temmuzda evlendi kız ve 37 yaşındaydı evlendikten 2 ay sonra hamile kalmıs dr a gidince çift rahimlisin demiş şimdi 7. ayında hamileliğinin banada ters rahimli demişti bende 6 aydır bebek istiyorum ama tık yok hala

herkese merhaba...
ben bi 10-15 gün olamıcam çünkü kayınbabam vefat etti aglamaktan helak oldum desem yeridir eşim şimdi amirden izin almaya gitti karakola o yüzden kendinize çok ii bakın iki günlük dünya işte napalım hala şoktayım giremicem merak etmeyin diye yazayım dedim hoşçakalın...

bu ilaci bende kullandım 2 buçuk yıllık evliyim geçen sene devamlı kanamalarım olmuştu hormon bozuklugu dedi adeti düzenlemek içinmiş düzeldi ama hala hamile kalmadım bu ay klomen verdi başka bi doktor yumurta çatlama takibi inşallah seninde tez günde bebişin olur

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 buçuk yıllık evliyim eşimdede bendede bi sorun yok ama hala hamile kalmadım bu ay klomen kullandım biraz karışık bi durum oldu bu aya tekrar bakıcak doktor bende doğmayan çoçuklarımın hasretini çekiyorum eşi cok olsun diye ısrar etmiyo ama ben üzülmiyim diye oyle davrandığını düşüğnüyorum çünkü yumurtlamöa zamanlarını söyledigimde boş geçmeyelim dio umarım bu ay hamile olurum Allah isteyen herkeze versin

canım oğlun olacakmış tebrik ederim. Allah kucağına da almayı nasip etsin İnşallah. Birşey sorucam ben. Benim 35-36 günde bir oluyor reglim. Takvim programında 18. günden itibaren gösteriyor yumurtlama günümde 21-22. günlerim sen yumurtlama ihtimalin olan günlerde gün aşırı mı yaptın. Arka arkaya olduğu günler oldu mu ben 16. günden başlayıp 24. güne kadar gün aşırı deniyim diyorum. Ama bazen yumurtlamayı gösterdiği iki günde arka arkaya da olsun diyorum ama o zamanda sperm miktarı ve kalitesi iyi olmuyormuş sen nasıl hamile kaldın bilgi verir misin bu reglimden sonra denemeye başlıcaz tekrar.

slm kızlar, 4-5 ay önce bende yakındım burdan size bebek bebek diye. herşeyden çektim elimi eteğimi unuttum tamamen bebeği kendi işlerime öyle bir dalmışım ki 2 aylık hamileliğimin farkına bile varamadım. evet hamileyim şimdi 2.5 aylık ve hiç beklemediğim bi dönemde verdi rabbim meleğimi.
ne olur kızlar sizde biraz uzaklaşın bu fıkırden ve rabbinize sığının o doğru zamanda verir.
darısı hepinizin ve isteyen tüm kadınların başına inşallaaaaaaaaaaaah

oyyyy çok sevindimmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.bu bebe fikrini atmak kafadan zorrr çok zorr başaranlarıı tebrik ediyorumm

ay ne garip bişe bu her ay var mı yok mu diye beklemek adetim gecikti ve hiç olacakmışım gibi bi belirti de yok içimde sanki kelebekler uçuyo hem hamileymişim gibi geliyo hem değilmişim gibi ...
birazdan gidip test alıcam rabbim çift çizgiyi bana da göster hayırlısıyla..

şu mübarek cuma saati isteyen bekleyen herkesi evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim....

beni de inşallah.......HAYIRLI CUMALAR HERKESE

Son düzenleme:
negatif.........

patikli sakın pes etme ve o fikirden uzaklaş. yaşayan biri olarak beni dinle ve ne olur fazlaşıyla yoğunlaşma.
ben hiç beklemedim
2.5 ay geçiyor adetimin üzerinden ve tesadüfen öğreniyorum düşün artık mucizeyi..
yıpratma kendini keyfini çıkar hayatın.
allah elbet sana da bi tarih yazmış
hayırlısını dilemek olsun yapacağın şey
sende herkes gibi müjdeleyeceksin burdan bize inanıyorum
dualarım tüm isteyenlerle

arkadaşlar bizde eşimle bebek istiyoruz.bugün itibariyle ilişkiye girdik.adetimin 12.günündeyim.25 günde bir adet oluyorum...yumurtlama gününe denk gelmişmidir sizce...bir de en yakın ne zaman belli olur???illa yumurtlamaya denk getirmek gerekiyor değil mi???ne zor işmiş yahu:26:

Kızlar mesajlarınızı okudum... İnşAllah her kes pozitiv müjdeler verer!!!!

Men 1 senedi evliyim. Adetim ilk başladığı zamandan düzensiz olur, diana 35 ilacı kullandım, düzene geldi ne zaman ki ilacı kullanmırdım yine düzensiz olur 2 aya kadar gecikmem oluyor.. Anne olmayı çok istiyorum!!! Doktora gitdim soyledi 1 sene bekle, olmazsa gel tedaviye başlayalım. Şimdi tedavi olmak için adeti beklicem hormonlarıma bakılacak. Anne olcam!!!!!! Bunu çok istiyorum çünki! Allahım görür duyur!

sağol gülserencim, Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..canım dün moralim bozuktu öyle üzüldüm işte biraz ama geçti tek rabbimden istiyorum biliyorum ki beni kapısından boş çevirmeyecek..
Allahım her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…