Gebe kalamayanlar buraya.....

Bugun surekli bi sanciyla uyandim kasiklarimda gaz vardi ve midem bulandi oglene kadar goguslerimde sizliyo adetmi olcam ki ama daha bi hafta var

Canimm cok sagol cok kotuyum walla direniyorum ilac almamak icin canim insallah hamislik belirtileridir bu dediklerin,iyi dusunelim iyi olsun dimi:)

Hadi insallllaaaaaaaaah
Gelsin guzel haberler

Canimm cok sagol cok kotuyum walla direniyorum ilac almamak icin canim insallah hamislik belirtileridir bu dediklerin,iyi dusunelim iyi olsun dimi:)

Bence sicacik bir corba yap.mercimek ya da yayla corbasi bol vitaminli.yanina da kocamaaan bir salata bol limonlu.salataya ne bulursan koy.havuc marul pancar ne varsaaa.oooh afiyet olsun.bi de yatip terledin mi hafifler agri sizi hastalik Allahin izniyle

Canimm cok tesekkur ederim esim hepaini
Canimmm cok sagol btnm sagolsun esim beni hayrete dusurup baya bakti bana bugun daha iyiyim dunden cok sukur,o kadar dua ediyorum ki guzel haberler alalim diye

Arkadaşlar bende 3,5 yıllık evliyim 1,5 yıl önce 10 haftalık bebeğimi kalp atışları olusmadigindan aldırmak zorunda kaldık birdaha hamile kalamadım geçen hafta rahim filmi çekildi ve tüpler de iltihap olduğu görüldü 1 haftalık ilaç tedavisi verdi doktor..Bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Gunaydın herkesee,çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın inşallah,konuyla ilgili bilgim yok ama bi arkadaşım da kullanmıstı işe yaradı hamile kaldı iyileştikten sonra onu biliorum

Merhaba hanımlar. Hamile kalanlara hayırlısıyla güzel bir doğum nasip olur inşallah. Bebek isteyenlerede rabbim en kısa zamanda dileklerini nasip etsin inşallah. Ben bir yıllık evliyim. Bu süre içinde vajinusmus ile mücadele ettim ve yendim. 2 ay önce olması gerektiği gibi ilişkiye girmeye başladım. Bu ay hamile kalacağımdan çok emindim ancak tekrar adet gördüm. Uzun süre nedensiz hamile kalamayan ve sonradan hamile kalan arkadaşlar var mı?

Bekleyis canim nasil oldunn gectimi hastaligin..belirtiler varmii
zynpcim çok yoğundu işler yazamadım bi türlü,sadece burun akıntım kaldı :) onun dışında iyiyim,belirtide var mı yok mu bilmiorum walla,akıntım arttı iyice,göğüslerimde çok bi skntı yok ama gün içerisinde 2-3 kez sızlıyor,kasıklarımdaki ağrılar geçti ara ara gelior çok hafif,meraktan çatlycam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…