- 30 Ekim 2014
- 77
- 12
- 13
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #32.021
TG351 canim cok fazla akintim basladi oglenden beri acaba bu iyi bisey miBence erken olur canim sabret azcik daha hayal kirikLigi olmasin zencefil bal zerdacal karistir kuzum ins toparlarsin biran once izin al dinlen biaz yoksa zor gecer
TG351 canim cok fazla akintim basladi oglenden beri acaba bu iyi bisey miBence erken olur canim sabret azcik daha hayal kirikLigi olmasin zencefil bal zerdacal karistir kuzum ins toparlarsin biran once izin al dinlen biaz yoksa zor gecer
Bugun surekli bi sanciyla uyandim kasiklarimda gaz vardi ve midem bulandi oglene kadar goguslerimde sizliyo adetmi olcam ki ama daha bi hafta var
Canimm cok sagol cok kotuyum walla direniyorum ilac almamak icincanim insallah hamislik belirtileridir bu dediklerin,iyi dusunelim iyi olsun dimi:)
Canimm cok sagol cok kotuyum walla direniyorum ilac almamak icincanim insallah hamislik belirtileridir bu dediklerin,iyi dusunelim iyi olsun dimi:)
Canimmm cok sagol btnm sagolsun esim beni hayrete dusurup baya bakti bana bugunBence sicacik bir corba yap.mercimek ya da yayla corbasi bol vitaminli.yanina da kocamaaan bir salata bol limonlu.salataya ne bulursan koy.havuc marul pancar ne varsaaa.oooh afiyet olsun.bi de yatip terledin mi hafifler agri sizi hastalik Allahin izniyle
Merhabaaaaa:)Merhabalar :)
Gunaydın herkesee,çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın inşallah,konuyla ilgili bilgim yok ama bi arkadaşım da kullanmıstı işe yaradı hamile kaldı iyileştikten sonra onu biliorumArkadaşlar bende 3,5 yıllık evliyim 1,5 yıl önce 10 haftalık bebeğimi kalp atışları olusmadigindan aldırmak zorunda kaldık birdaha hamile kalamadım geçen hafta rahim filmi çekildi ve tüpler de iltihap olduğu görüldü 1 haftalık ilaç tedavisi verdi doktor..Bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Henüz bi haberim yok benim :) kızları bilmiorum canım :)İyi haberler var mı
Bende yarim saat önce direk kan verdim. Sonucu bekliyorum. Yarım saate çıkar demişti ama gözümde büyüdü saatler :)Henüz bi haberim yok benim :) kızları bilmiorum canım :)
Hayirlissi canimm gectimi gunun..Bende yarim saat önce direk kan verdim. Sonucu bekliyorum. Yarım saate çıkar demişti ama gözümde büyüdü saatler :)
Daha 3 gün vardı ama değerim 225 çıktıııHayirlissi canimm gectimi gunun..
zynpcim çok yoğundu işler yazamadım bi türlü,sadece burun akıntım kaldı :) onun dışında iyiyim,belirtide var mı yok mu bilmiorum walla,akıntım arttı iyice,göğüslerimde çok bi skntı yok ama gün içerisinde 2-3 kez sızlıyor,kasıklarımdaki ağrılar geçti ara ara gelior çok hafif,meraktan çatlycam yaaaBekleyis canim nasil oldunn gectimi hastaligin..belirtiler varmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?