• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

şimdi doktordan geldim ben size ne olduğunu anlatmadim doktorum dedi ki senin ilk kaybın yapısal bir bozukluk çocuğun kendi yapısında bir problem vardı dedi ikinci kaybında gelişimi ile alakalı gelişimi ilerlememiştir dedi e dedim kimyasal gebeliğimde var benim o zaman istersen kan pıhtılaşma testini yaptır şimdiden ama genetik araştırmaya şimdilik bir ihtiyaç yok ister sen yaptır istersen yaptırma gibilerinden konuştu biraz hamile kalırsam öğrendikten 1 hafta sonra gelmemi istedi ona göre o zaman test yaparız dedi bende ne olur ne olmaz diye eve gelirken bir tane bebe aspirini aldım her gün bir tane yutalım bakalım madem genetikle ilgili bir sıkıntımız olup olmayacağı belli olmuyor mademki genetik araştırma gerektirecek bir şeyim yok geriye bir tek pihtilaşma kalıyor pıhtılaşma için önlemimi alayım dedim yarin obur gun testimi yaptırıcam bakalım ne olacak:KK51:
sen yaptır yine de aklından çıksın canom

Bu arada sabah ateşim 36 cikti galiba dün yumurtlama oldu bakalım tuttu tuttu artık :anneadayı:

Back
X