• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

O zaman biz yine sana eşlik ederiz sıkıntı yok :) sperm testi ni pazartesiye denk getirmek lazım o zaman bu aksam Pers aksami sonra bekle pazartesi devam :)
Anam Pers den pazara yumurtlarsam nolacak acaba önümüzdeki hafta da çalışıp sonra mı yapsa testi yarın Dr görür mu ne zaman yimirta olacagini

Benim evde bi salonun açık petegi :) ev ılık bitişik bina alttaki üstteki körüklüyo bana yariyo :) ama ayacıklar buz :KK1:

Bende mutfak ve yatak odası açık ama kimse yakmıyo sanki soğukkkk ben kötükledikçe daha da soğuk :)))
Ayacıkları sıcak tut önemli onlar kuzumm :KK15:

Laaaaynn kanamalı bi insanım dimi güldürme artıkkkkk :KK70::KK70::KK70:
Napim canom valla buzdolabının kapağını açıyorum ne yesem ne yesem diye yimirta görünce bile dygulaniyirum artikin :KK61: davuk bile ne güzel yımırta yapmış diye :)

Napim canom valla buzdolabının kapağını açıyorum ne yesem ne yesem diye yimirta görünce bile dygulaniyirum artikin :KK61: davuk bile ne güzel yımırta yapmış diye :)

:KK70::KK70::KK70:
Gel bana kuzum ya yemeğim var doyururum seni keşke yaz olsaydı valla gelirdin gelmesen de ben gelip alırdım seni kışa gelmemiz kötü oldu
Gıt gıtt gıdaaak yımırtam sıcaaakkkkk :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Gel bana kuzum ya yemeğim var doyururum seni keşke yaz olsaydı valla gelirdin gelmesen de ben gelip alırdım seni kışa gelmemiz kötü oldu
Gıt gıtt gıdaaak yımırtam sıcaaakkkkk :KK70::KK70::KK70:
Bana sahan da yımırta yap arkadaşım oturup karşılıklı yiyelim :KK70:yazın valla evler sokaklar bizim hacım diyim sana

Allah canını almasın kız çok koptum nasıl bağlantı kurmuşsunnn Allahım bir an önce evlat tatdırsın sana :KK46:

Bana sahan da yımırta yap arkadaşım oturup karşılıklı yiyelim :KK70:yazın valla evler sokaklar bizim hacım diyim sana

Yımırtanı kendin yap ona karışmam :63:
Aynen hoppp buradasın hooop ordayım
Cukkada beşşüz gerçi yaza dombili baykuş oluruz:anneadayı: belki :KK66: Yine gezemeyizzz:KK70:

Back
X