Gebe kalamayanlar buraya.....

ben ilk evlendim dubaiye gittim orda arabistan asıllı bi kadın vardı hurma poleni yediriyodu kocasına no sunu kaybettim kaybetmeseydim bebeği oldumu faydasını gordümü öğrenirdim ozaman umursamıyodum şimdi deli gibi nette dolaşıp duruyom

valla kızlar toplanıp hamile kalamayanlar için özel bir kurs böyle herkesin el becerilerini hobilerini marifetlerini paylaşabileceği bir ortam mı oluştursak...

izmirde bi aktar var garanti veriyomuş çocuğu olan cok olmuş ona ilaç yaptırdı esim 2 ay oldu yıyo 3 ayolunca tahlıl yaptırcak bakalımoda yalancımı değilmi

bana bi doktor asılama dedi oteki gerek yok dedi sastım kaldım ben doğal yollarla bebek yapmak istiyom bakalım kader beni nereye sürükleyecek

izmirde bi aktar var garanti veriyomuş çocuğu olan cok olmuş ona ilaç yaptırdı esim 2 ay oldu yıyo 3 ayolunca tahlıl yaptırcak bakalımoda yalancımı değilmi

aktar neyi tavsiye etmiyoki allahaşkına eşinin spermini kuvvetlendirmek için keçi boynuzu ve hareketi için türk kahvesi başka yok arkadaşım en doğalı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…