Gebe kalamayanlar buraya.....

Kıslar naber ben klomen kullnadım bugÜn dr.a gıttım ıkıtane yumurtlamıŞım ınŞ dua edelımde bu ay tutsun :)
hayırlısıyla kıslar hepımızınde olur ınŞ.

izmirde bi aktar var garanti veriyomuş çocuğu olan cok olmuş ona ilaç yaptırdı esim 2 ay oldu yıyo 3 ayolunca tahlıl yaptırcak bakalımoda yalancımı değilmi

canım bence fazla güvenme banada dediler ve 1 ay kullandı ve fayda etmedi ama sen bi dene içinde kalmasın benim eşimin sağtarafta sperm yolu tıkalı sadece sol tarafta sperm gelio ameliyat olcak bizde beklioz bakalım ne olcak 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat gayet başarılı gecti şimdi sağ taraf tıkalı bakalım ameliyattan sonra ne olcak ama doktor umutlu basit bir ameliyat bize dua edin

arkadaşlar siteye yeni üye oldum yardım edin soru sorcam ama nerden yapıcamı bilmiyorum sorum şu 4 aydır korunmuyoruz ama daha hamile kalamadım yumurtlama günümü hesaplıycam çıkmıyo günleim 30eylül 1eylül 1ağustos sizce yumurtlama günüm kaçı yardım ederseniz sevinirimsenağlamasenağlama:sm_confused:

arkadaşlar neolur yardım edin

yaklaşık otuz günde bir adet oluyorsun demektir
Bu sayıdan 14 rakamını çıkaracaksın
çünkü yumurta döllenmezse 14 gün içinde olgunlaşır ve adetle birlikte atılır
Yani son adet terihlerinden 14 gün önce yumurtlarsın.
Özetle 14 15 16. günler yumurtlamışsın denebilir
Ancak bunu ateş takibi ile de yapman gerekir
Yumurtlamadan önce vucut ısın 0.1 0.2 derece düşer ve yumurtladığın gün 0.5 ile 1 derece kadar artar.
İlişkini yumurtlama öncesi güne getirisen işi garantilersin Rabbimin izni ilee
Umarım yardımcı olmuşumdur

Ooooooooooooo
kızlar bu ne muhabbet dönmüş bensiz yaaaa
gene gittiniz di mi burcu, nilse ve esinte
Ne diyim ben size:umursamaz:

sanırım kimse yok burda
kadınların genel sorunu evlendikten sonra bebek çocuk inanın bu sorunları herkes yaşıyor sakın kendinizi yanlız hissetmeyin o niye böyle ben niye böyleyim diye kıyaslamaya girerseniz hayatta mutlu olamazsınız..

Bu arad pko için biri bişiy sormuştu
Yardımcı olayım
1 adet düzensizliği (21 günden kısa 35 günden fazla ise)
2 hormon bozukluğu LH ve FSH özellikle (lh, fsh'ın 3 katı olursa)
3 kilo problemi
4 Tüylenme problemi yüz ( çene göğüs göbek etrafı )
5 usg de yumurtalıklarda inci dizilimi yumurta görüntüsü

Bunlardan en az iki semptom olması lazım
Bende sadece usg görüntüsü ve hormon dengesizliği var ama pko kabul etmiyor dr ona göre

Ayrıca tiroidler de de sorun olabilir iyice incelenmeli tsh 4 ün üstünde olmamalı
genllikle şeker direnci vardır bu hastalarda yani ileri de diyabet hastası olurlar

Tedavisi kolay bir inferilite (kısırlık) diyorlar ama henüz 7 ay olmasına rağmen bizimde bebşimiz yok
çoğunlukla klomen gibi yumurta uyarıcı ilaçla başlanır yada metaformin (şeker) içerikli ilaç verilir
yumurta oluşunca kendiliğinden çatlaması beklenir yumurtalar takip edilir
Çatlamazsa iğne yardımı ile çatlatılıp ilişki önerilir
Bu kadar
Umarım yardımcı olmuşumdur

Nilsecim
seni yalnız bulmuş yüklenmiş bu fındık kurtları
yaş konusunda ben de nilseden yanayımkaydirigubbakcemile5
29'umdayım taş gibiyim hani:umursamaz:
Hadi birleşinde gelin bakiiim kıslarrrralkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…