- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.241
Canııım çok sevindim
hadi inşaallah
Sen başla biz geliyoz arkandanzemuszemus
allah banada nasip eder inşş:Saruboceq:
mrh arkadaşlar ben yeni katıldım buraya
Nilsecim
seni yalnız bulmuş yüklenmiş bu fındık kurtları
yaş konusunda ben de nilseden yanayımkaydirigubbakcemile5
29'umdayım taş gibiyim hani:umursamaz:
Hadi birleşinde gelin bakiiim kıslarrrralkisalkisalkis
teşekkür ederim yavru ceylan bende sadece 3 aydır düzensizlik var 1.ay 7 gün 2. ay 2 gün gecikti ama 3. ay bütün belirtiler olmasına rağmen ilaçla olabildim kilo artışıda oldu ama doktor bu belirtilerin hipotroid belirtileri olduğunu söylüyo.tamda bebek düşündüğüm zamanda birsürü problem çıkıyo ofofff..ayrıntılı cevap yazmışsın çok sağol,öğretmensin sanırım bende öğretmenim tanıştığıma memnun oldum arkadaşımMerhaba sayhan
değerlerin normal gözüküyor sadece biraz proloktin yüksek o da sınıra yakın sadece
Pko olması için lh değerin fshın 3 katı olmalı
Örneğin benim ki lh 25 fsh 8 gibi
Yalnız bu da pko ya yetmez
Üstüne adet dengen düzensiz olmalı
Ya da kilo problemin olmalı
ya da tüylenme sorunun olmalı
ya da usg de yumurtalıklarda inci dizilimi görüntü olmalı
Bunlardan en az ikisi olmalı canım pko olması için
Sen de başka neler var???
Bende sadece hormon dengesizliği ve usg de inci dizilimi var
ve doktor tam olarak pkodur diyemiyor
Umarım yardımcı olabilmişimdir
opuyorumnanaktan
merhaba kızlar şuan burda degılsınız bılıyorum ama ben kendı duygularımı paylaşmk ıstıyorum
ben butun ilaçlı tedavılerı yapdım ve sonuç negatif inşlh rabbım kndılıgınden olur saglıklı vebelık tuö istıyenlere versın rabbım çifter çifterben aşılamayı da yapdım çok guzel 8 yumurtam olmasına ragmen olmadı ama sıtres ama ama işte ben aşılama yaptırmaya karsıyım onu yaptıracgınıza tüp bebek yapın yalndan paranızı harcamayın
ben doktorumun istegıyle yapdım ıstemıyorek ama deneyım dedım doktorum tüp için çok erken dedı
bende onu dınledım keşke dınlemseydım dıyorum çunku o 15 gun gecmek bılmedı ve okdar ınandım kı olmıycagını bıle bıle ve hayal kırıklıgına ugradım butun herseyden vaz gectım ogunlerde ve sonratoparlandım...suan çok şükür ıyimama aşıla yaptırmayın hayl kırıklıgı na ugramyın çok zorr o durumu kabullenmek...doktorum bana 50m ilaç verıyordu ve okadar çok yumurta ilaca tepkı verdıkı ılacı yukseltcegıne azaltsı 25m göbekden vuruldum ve aşılama yapmadan bır kaÇ gun önce bana şu cumleye kullandı çogul gebelk olma şansı çok yuksek hazırlıklı olun dedı çok saglıklı yumurtalarım vardı eşimin spermlerıde yıkanmamş halı bıle çok ıyıydı ve yıkanınca daha da IYI OLCAK DEDI inşlh bu şansı bebegını kucagına alcaksın ddei ama olmdı umutlarını kybetmk çok kötu tek ıstedıgım bu dunyada guzel saglıklı ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar ıstıyorum inşlh rabbım en kısa zmnda verır tum ıstıyenlere ve banada inşlh neyse inşlh sızlerle online görusuruz kendınıze ıyı bakın hersey gönlunuzce olsun inşlh
al bendende o kadar sen merak etme ben onların hepsini salatalık gibi kütür kütür yerim canım arkadaşım:roflol:
bana bakın yavruceylan nilse ikinizide yolarım cadılar sizi biz sizden daha fazlayız tamammıklava:gelmeyeyim oraya sakın haaalülülülülülükötükedihüso
geçmiş olsun öncelikle benim kayınvalide aynı dertten muzdarip bol bol yürüyüş yapıyo bide ilaç içiyo dr ilaç vermedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?