Gebe kalamayanlar buraya.....

al bendende o kadar sen merak etme ben onların hepsini salatalık gibi kütür kütür yerim canım arkadaşım:roflol:

senağlama teşekkür ederim yavru ceylan bende sadece 3 aydır düzensizlik var 1.ay 7 gün 2. ay 2 gün gecikti ama 3. ay bütün belirtiler olmasına rağmen ilaçla olabildim kilo artışıda oldu ama doktor bu belirtilerin hipotroid belirtileri olduğunu söylüyo.tamda bebek düşündüğüm zamanda birsürü problem çıkıyo ofofff..ayrıntılı cevap yazmışsın çok sağol,öğretmensin sanırım bende öğretmenim tanıştığıma memnun oldum arkadaşım

ben pko hastasıyım yumurtlamam olmuordu klomen kullandım gene gelişme olmadı yumurtalarda yeni yumurtalma takibinde doktorum bana merional verdi ve 4 yumurtam oluştu bunlardan 2 tanesi 20mm ulaştı ve dün bende 23.00 de pregly iğnesi çatlatmak için vuruldum ama ben aşılama olmucam doğal yollardan denicez inş sonuç güzel olur ikiz olma ihtimali çok yüksek ama olsun:)

mrb arkadaşlar bende 5 senelik ewliyim yaklaşık 3 senedir hamile kalamıyorum sorunum pco her ay aynı stres sıkıntı kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun hepinizi çok ii anlıyorum ve her gece yatağıma yatarken dua ediyorum bende aranızdayım şimdilik hoşçakalın....

merhaba kızlar şuan burda degılsınız bılıyorum ama ben kendı duygularımı paylaşmk ıstıyorum
ben butun ilaçlı tedavılerı yapdım ve sonuç negatif inşlh rabbım kndılıgınden olur saglıklı vebelık tuö istıyenlere versın rabbım çifter çifter ben aşılamayı da yapdım çok guzel 8 yumurtam olmasına ragmen olmadı ama sıtres ama ama işte ben aşılama yaptırmaya karsıyım onu yaptıracgınıza tüp bebek yapın yalndan paranızı harcamayın
ben doktorumun istegıyle yapdım ıstemıyorek ama deneyım dedım doktorum tüp için çok erken dedı
bende onu dınledım keşke dınlemseydım dıyorum çunku o 15 gun gecmek bılmedı ve okdar ınandım kı olmıycagını bıle bıle ve hayal kırıklıgına ugradım butun herseyden vaz gectım ogunlerde ve sonratoparlandım...suan çok şükür ıyimama aşıla yaptırmayın hayl kırıklıgı na ugramyın çok zorr o durumu kabullenmek...doktorum bana 50m ilaç verıyordu ve okadar çok yumurta ilaca tepkı verdıkı ılacı yukseltcegıne azaltsı 25m göbekden vuruldum ve aşılama yapmadan bır kaÇ gun önce bana şu cumleye kullandı çogul gebelk olma şansı çok yuksek hazırlıklı olun dedı çok saglıklı yumurtalarım vardı eşimin spermlerıde yıkanmamş halı bıle çok ıyıydı ve yıkanınca daha da IYI OLCAK DEDI inşlh bu şansı bebegını kucagına alcaksın ddei ama olmdı umutlarını kybetmk çok kötu tek ıstedıgım bu dunyada guzel saglıklı ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar ıstıyorum inşlh rabbım en kısa zmnda verır tum ıstıyenlere ve banada inşlh neyse inşlh sızlerle online görusuruz kendınıze ıyı bakın hersey gönlunuzce olsun inşlh

cnm seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım 3 senedir ilaç ilaç hep ilaç kullanmadığım ilaç vurmadığım iğne kalmadı ama rabbim o zamanı biliyo işte o ol deyince olacak demekki bizim daha zamanımız war benim halamın kızının durumuda benimle aynıydı hatta bendende kötüydü yumurtalıkları hiç çalışmıyodu benimki ise hafif tembel çalışıyo ilk klomen tedavisiyle şuanda 6 aylık hamile.ben de kullandım klomen ilk tedavim klomenle başladı sonrası bir serüven işte aklına yumurta oluşturucu ne ilaçlar iğneler geliyosa hepsini kullandım ama yok işte olamayınca olmuyoo.1 hafta önce yine dr gittim adetinin 3.günü gel aşılama yapıcaz dedi adetim 2 oldu geçeli hala olmadım.bu durum çok zor tek dileğim ALLAH tan sadece bana ve benim durumumda olan herkese sabır we rahatlık wermesi üzülme bitanem ALLAH a sığın o herşeyin en güzelini we en hayırlısını bilir.senağlamasenağlamasenağlama

herşeyin,hepimizin tek sahibi sığınacağımız tek sahibimiz ALLAH...NİHAT HATİPOĞLU programında bir gün öyle güzel bir dua werdiki şimdi sizlerle paylaşacam arkadaşlar bunu mutlaka yapın.HAYIRLI ÇOCUĞUN OLMASI İÇİN OKUNACAK DUA;''RABBİM BANA SENİN TARAFINDAN ÇOK TEMİZ BİR NESİL (ÇOCUK) NASİP ET.MUHAKKAK SEN DUAYI HAKKIYLA İŞİTENSİN''.AMİN bu duayı eşinizle birlikte birleşmeden önce okuyup ALLAH 'a sığının.inşallah rabbim bu dualarımızın yüzü hürmetine bizlerede hayırlı ewlatlar nasip eder...

kızlar günaydınlar ben geldim burdayı hani kart nilse nerdesin ayol kaydirigubbakcemile3aaa kaldıramadınmı kızz yoksa ufacık tefecik memeişlerini haydi bakalım kızlar günümüz güzel geçsin dün çok güzel arkadaşlar katıldı aramıza bugünde gelsin güzel güzel hatunlarlaelaelaelaelae

al bendende o kadar sen merak etme ben onların hepsini salatalık gibi kütür kütür yerim canım arkadaşım:roflol:

bana bakın yavruceylan nilse ikinizide yolarım cadılar sizi biz sizden daha fazlayız tamammıklava:gelmeyeyim oraya sakın haaalülülülülülükötükedihüso

kızlar mrb nasılsınız bende iyim iyi olcam inşallah kızlar kolestrolüm 240 cok yüksek dedi doktor şimdi perhiz uyguluyorum kolestrol düşürüçü şeyler biliosanız yazarsanız sevinirim doktorun demesine göre sıkıntıdanda oluyo aman kızlar dikkat edin kendinize ben cok kilolu değilim cok yağlıda yemem heralde sıkıntıdan olu yaşım hala 22 doktor cok şaşaırdı bu yaşta kolestrol dedi bana dua edin

geçmiş olsun öncelikle benim kayınvalide aynı dertten muzdarip bol bol yürüyüş yapıyo bide ilaç içiyo dr ilaç vermedimi

ayrıca bolca elma enginar maydanoz ye bide kuşburnu çayı tabii zeytinyaği kullan yemeklerde çok çok geçmiş olsun zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…