Gebe kalamayanlar buraya.....

tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine benimde kayınvalidedmde var ama hiç dikkat etmiyor

yürü git iğneni ol bıdı bıdı yapma bebe gibide korkme hadi yolunu bekliyoruz naniknanik

cnm dün iğnemi oldum dediğinz gibi çok acımadı o an çok az bi ilaçmış zate dün akşamki işimizde bittia.s şimdi sıra bu akşamki iğnede ve çalışmalarda çalışmalarımız cumartesi sabahı bitio yha sabh kalktığımdan beri ne düşünüyorum biliyomusnz belki şuanda içimde bebişim var onu düşündükçe çok heycanlanıyorum şimdi sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum inş olmam hee birde hesapladım eğer bebişim dün akşam oldu ise doğumu 13 temmuza yani tam ewlenme yıldönümümüze geliyorr inş öledir aminnnnnnn dularınızı bekliyorum kıslar:Saruboceq::Saruboceq:

senin adına sevindim tatlım çalışmaları sakın bırakmayın haaa ona göre bol bol çalışın gece gündüz inşaallah tahmin ettiğin gibi olur bebeişinz tatlım allahım hayırlısını versin hepimiz için:Saruboceq:

ay nasıl sevindim canım nasılda özentili anlatıyosun allah gönlüne göre versin dualarımız seinile çatlama sorunumu vardı sende bendede var ama bu ay adetim gecikti

kıslar bende de iki tane yumurtalık oluşmuş, biri çatlamak üzere gibi demişti doktor, iğne vermedi Allah herkesin gönlüne göre hayırlı olanını versin...

hz.zekeriyyanın duası: Rabbila tezerni ferdevve ente hayrül varisin. amin
çocuğun olması için hikmetli 1 duadır.

günaydın arkadaşlar bende bebek çalışmalarına başladım.hayıt otu, soğan kürü ne varsa kullanıyorum inşallah faydasını görürüm başka ne yapabilirim bilmiyorum Allah isteyen herkese versin valla cok canım sıkılıyor sabırsızlanıyorum

günaydın canım, Allah rast getirsin inş. sabırsızlanma hatta hiç kafana takma çünkü moral önemli bende bekliyorum aslında elimizde olsada umursamasak o zaman olur işte...

sen ne zamandır bekliyosun canım? ya benim adetlerim felan cok düzensiz onları bi düzenleyebilsem aslında sorun cıkacağını sanmıyorum bir türlü düzeltemedim diane 35 ten sonra ,2 aydır hap kullanmayı bıraktım 10 günde bir adet oluyorum son adetimden 15 gün gecti dur bakalım inşallah düzelir.

canım ben bu ay klomen kullandım gebeliği bekliyorum inş kalırım, adet düzensizliğine soğan iyi geliyormuş, ben onu 6-7 yıl çektim adet düzensizliğini bekardım o zaman 5 yıl diane kullandım 1 yıl flutamid gador ve androcur kullandım şükürler olsun 2 yıldır adetlerim düzenli sadece yumurtlama problemim var onada ilaç kullandım bakalım inş olur hayırlısıyla

inşallah canım inşallah hamile kalırsın yaşadıklarını tahmin edebiliyorum bende 1 yıl önce istemediğim halde hamile kaldım malesef bebeğimi kaybettim şimdide cok istiyorum doktor kilo ver dedi 8 kilo fazlam var ya 8 kilo nasıl adet düzenini bozuyor anlamadım demekki bünyeden bünyeye değişiyor.doktorlarada güvenmiyorum

cnm sen bilirsin yinede ama benmde 8 kilo faslam vardı ben o kiloyu 15 günde verdim nasılmı anlatayım

5 subardağı suyu bir kapa al o suyu kaynat 1 orto boy beyaz soğanıda bıçak kullanmadan yumruğunla böl kaynayan suyun suyun içine at 5 dk kaynat fazla değil bunu 15 gün yap verisen kilolarını bitir vermessen n1 hafta sonra yine yap kesin verirsin ama midende bi rahatsızlık hissedersen hmn bırk..ben böle verdmm 58 kilodan 49 kiloya kadr düştm

bitanem sende çalışmalara son sürat gece gündüz devam et herifi sıkıştırdığın yerde yakasını bırakma hadi canım kolay gelsin :roflol:

ay nasıl sevindim canım nasılda özentili anlatıyosun allah gönlüne göre versin dualarımız seinile çatlama sorunumu vardı sende bendede var ama bu ay adetim gecikti

amin cnm amin bende adet düzensizliği vardı doktora gittim hormon tahlili yaptırdım yumurtlamam düşüük çıkıt sonra doktor bana 5 ay boyunca cyclo progynova die bi laç kullandırdı o ilaç bitti gittim klomen ve folik asit verdi salı günü gittim işte 2 yumurtam varmış iğne verdi 2 tane onları oldum işte bakalım önümüzdeki aya inş hamile gelirsin dedi onu bekliyorum dünden beri bütün hareketlerime dikkat ediyorum yha içimde bebişim varsa ona bişi olmasın die allah'ım herkesin gönlüne göre versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…