- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.261
kızlar mrb nasılsınız bende iyim iyi olcam inşallah kızlar kolestrolüm 240 cok yüksek dedi doktor şimdi perhiz uyguluyorum kolestrol düşürüçü şeyler biliosanız yazarsanız sevinirim doktorun demesine göre sıkıntıdanda oluyo aman kızlar dikkat edin kendinize ben cok kilolu değilim cok yağlıda yemem heralde sıkıntıdan olu yaşım hala 22 doktor cok şaşaırdı bu yaşta kolestrol dedi bana dua edin
yürü git iğneni ol bıdı bıdı yapma bebe gibide korkme hadi yolunu bekliyoruz naniknanik
cnm dün iğnemi oldum dediğinz gibi çok acımadı o an çok az bi ilaçmış zate dün akşamki işimizde bittia.s şimdi sıra bu akşamki iğnede ve çalışmalarda çalışmalarımız cumartesi sabahı bitio yha sabh kalktığımdan beri ne düşünüyorum biliyomusnz belki şuanda içimde bebişim var onu düşündükçe çok heycanlanıyorum şimdi sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum inş olmam hee birde hesapladım eğer bebişim dün akşam oldu ise doğumu 13 temmuza yani tam ewlenme yıldönümümüze geliyorr inş öledir aminnnnnnn dularınızı bekliyorum kıslar:Saruboceq::Saruboceq:
cnm dün iğnemi oldum dediğinz gibi çok acımadı o an çok az bi ilaçmış zate dün akşamki işimizde bittia.s şimdi sıra bu akşamki iğnede ve çalışmalarda çalışmalarımız cumartesi sabahı bitio yha sabh kalktığımdan beri ne düşünüyorum biliyomusnz belki şuanda içimde bebişim var onu düşündükçe çok heycanlanıyorum şimdi sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum inş olmam hee birde hesapladım eğer bebişim dün akşam oldu ise doğumu 13 temmuza yani tam ewlenme yıldönümümüze geliyorr inş öledir aminnnnnnn dularınızı bekliyorum kıslar:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın arkadaşlar bende bebek çalışmalarına başladım.hayıt otu, soğan kürü ne varsa kullanıyorum inşallah faydasını görürüm başka ne yapabilirim bilmiyorum Allah isteyen herkese versin valla cok canım sıkılıyor sabırsızlanıyorum
inşallah canım inşallah hamile kalırsın yaşadıklarını tahmin edebiliyorumbende 1 yıl önce istemediğim halde hamile kaldım malesef bebeğimi kaybettim şimdide cok istiyorum doktor kilo ver dedi 8 kilo fazlam var ya 8 kilo nasıl adet düzenini bozuyor anlamadım demekki bünyeden bünyeye değişiyor.doktorlarada güvenmiyorum
ay nasıl sevindim canım nasılda özentili anlatıyosun allah gönlüne göre versin dualarımız seinile çatlama sorunumu vardı sende bendede var ama bu ay adetim gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?