Gebe kalamayanlar buraya.....

bitanem sende çalışmalara son sürat gece gündüz devam et herifi sıkıştırdığın yerde yakasını bırakma hadi canım kolay gelsin :roflol:

valla öle yapıtorum cnm dün kurtlar vadisini izliyodu hadi kalk dedim onun sırası değil şimdi bizim işimiz daha önmli diorumda gülüyo yarın çok zor oljk bizim için doktor sabh dediyha normelde eşim işe 6.30 da ewdden çıkıo bizinm ise 5.30 kalkmamız lazım o iş için napcz bilmm

ya canım peki nasıl içicem bunu sıcakmı soğukmu aç karınamı tok karınamı her gün kaynatmam gerekiyomu yoksa 1 kere kaynatsamda hergün ondan içsem olurmu

canlarım sizlere bişi dicem yapanlar var bunu kim yaptıysa o ay dileği kabul olmuş kulak duymadım yapanlar 2 teyzem söylüyorum sizde yapın benn buqün yapjm inş

yasin süresini okuyun yanılmıyorsam 3. sayfadaki salamün gavlen mirrabbirrahim ayetinide okuyum orda durum 813 kere (selamün gavlen mirrabbirrahim ) diyin sonra dileğinizi dileğin allahtn isteyerek daha sonrada sureyi bitirin kaldığınzdan yerdn devam edin inş bu sayede oluck bebişlermnz her şey allahtan doktorlar faln bi sebeb önce allahtn istemk lasım kızlar

ya canım peki nasıl içicem bunu sıcakmı soğukmu aç karınamı tok karınamı her gün kaynatmam gerekiyomu yoksa 1 kere kaynatsamda hergün ondan içsem olurmu

ayy onları yasmamışımm kusura bakma cnm her gün taze kaynatacan yani her gün 5 su bardağı suda kaynatcn ılınınca ilk bbardağını içi gerisi gün içinde iç soğuk olması fark etmiyo soğuyor zate ısıtma sakın aç tok fark etmiyor aklına geldikçe iç ilktn tadı kötü gelir ama daha sonra normel su gibi geliyor bide birazcık tuvalete çıkartıyo oda zayıflatıyor işte cnm

:roflol:

BİLMİYORUM OLURMU KKKK SAAT KURACAKSIN EŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KALDIRACAKSIN (ANLADIN ONU SEN) :)

İŞ TAMAM OLDUKTAN SONRA SEN 3-4 SAAT KALKMADAN YATACAKSIN :roflol:

BİLMİYORUM OLURMU KKKK SAAT KURACAKSIN EŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KALDIRACAKSIN (ANLADIN ONU SEN) :)

vallahi doğru söylüyosun arkadaşım giy şöyle cicilerini bicilerini hatta hiç giymesende olur:roflol:kaldır bi daha eşini bak bakalım sabah sabah bırakabiliyormu seni

vallahi doğru söylüyosun arkadaşım giy şöyle cicilerini bicilerini hatta hiç giymesende olur:roflol:kaldır bi daha eşini bak bakalım sabah sabah bırakabiliyormu seni

valla haklısınz kıslar yapmam lasım kıslar yha kalkmıcn demişsinz yha ee ben 15 20 dk yattıktan sonra kalkıyordum tühh he bide bişi daha sorcm yha o iş olduktn banyo yaptıktıktn sonra benden çok akıntı geliyor sanki gidenlern hepsi geri geliyomuş gibi o ne oluyor kıslar

sağol canım deneyeyim bakayım inşallah faydasını görürüm

sağol canım deneyeyim bakayım inşallah faydasını görürüm

inş cnm görürsün birde şeyvar eltim hamile idi mart ayında doğum yaptı doğuma 103 kilo ile gitti doğumdn sonra 96 kilo geldi işte 40 ı çıkınca oda sabhları aç karnına 1 çorba kaşığı elma sirkesini ılık 1 bardak suya koyup öle içiyo hala içi şimdi 78 kilo birde onu denersin ondada ama 15-20gün iç 1 hafta rara ver inş bir an öncrr verirsn

tamam canım onuda deneyeyim.
ya arkadaslar adet gördükten tam olarak kaç gün sonra çalışmalara başlamak gerekiyor en ideal günler neler 14 veya 15 diyw biliyorum ama emin değilim

tamam canım onuda deneyeyim.
ya arkadaslar adet gördükten tam olarak kaç gün sonra çalışmalara başlamak gerekiyor en ideal günler neler 14 veya 15 diyw biliyorum ama emin değilim

yumurtlama günlerini hesaplasana canım yada sen bana son 3 adet tarihinin gününü ver ben hesaplayayım

tatlım merak etme bendede öyle oluyor herkeste böyledir bu sakın hepsinin çıktığını zannetme zaten spermlerin bir miktarı içine giriyor ama ilişkiden hemen sonra kalkma hemen banyoda yapma

yumurtlama günlerini hesaplasana canım yada sen bana son 3 adet tarihinin gününü ver ben hesaplayayım
2 aydır diane 35 i bıraktım o yüzden yumrtlama günlerim cok düzensiz benim aylık peryotlar halinde değil mesela son adetimin başlangıcı 2 ekim oda 3 gün felan sürdü bu ay düzenlenir diye düşünüyorum ama inşallah

bende diane 35 kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım

valla canım benim, o dediğin akıntı benden de çok geliyor ama gelmesinin sebebi uzun zaman yatmıyoruz hemen kalkıyoruz ondan mesela ben ilişkiden sonra 5-6 saat kalkmadan yattığım zaman akıntım olmuyor yoksa sanki hepsi geri geliyormuş sanıyorum.

ama o şekilde bile hepsi gelmezmiş sperm rahime tutunuyormuş kalan sıvı akıyormuş, yinede dikkat etmek lazım hadi sana kolay gele kaydirigubbakcemile3

allah razı olsun canım a.s.a.s.

bende bugün doktora gittim.kontrole bir sürü tahlil verdi patolojik tahlil ultrason.bide rahim filmim çekilecek 3 kasıma randevu verdiler.bakalım ne diyecek.çift rahiliyim ya onu araştırıyorum.2. bi çocuk için bakalım dr ne diyecek.sanırım rahmin biri diğerine göre fazla gelişmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…