- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.281
bitanem sende çalışmalara son sürat gece gündüz devam et herifi sıkıştırdığın yerde yakasını bırakma hadi canım kolay gelsin :roflol:
ya canım peki nasıl içicem bunu sıcakmı soğukmu aç karınamı tok karınamı her gün kaynatmam gerekiyomu yoksa 1 kere kaynatsamda hergün ondan içsem olurmucnm sen bilirsin yinede ama benmde 8 kilo faslam vardı ben o kiloyu 15 günde verdim nasılmı anlatayım
5 subardağı suyu bir kapa al o suyu kaynat 1 orto boy beyaz soğanıda bıçak kullanmadan yumruğunla böl kaynayan suyun suyun içine at 5 dk kaynat fazla değil bunu 15 gün yap verisen kilolarını bitir vermessen n1 hafta sonra yine yap kesin verirsin ama midende bi rahatsızlık hissedersen hmn bırk..ben böle verdmm 58 kilodan 49 kiloya kadr düştm
ya canım peki nasıl içicem bunu sıcakmı soğukmu aç karınamı tok karınamı her gün kaynatmam gerekiyomu yoksa 1 kere kaynatsamda hergün ondan içsem olurmu
günaydın arkadaşlar bende bebek çalışmalarına başladım.hayıt otu, soğan kürü ne varsa kullanıyorum inşallah faydasını görürüm başka ne yapabilirim bilmiyorum Allah isteyen herkese versin valla cok canım sıkılıyor sabırsızlanıyorum
valla öle yapıtorum cnm dün kurtlar vadisini izliyodu hadi kalk dedim onun sırası değil şimdi bizim işimiz daha önmli diorumda gülüyo yarın çok zor oljk bizim için doktor sabh dediyha normelde eşim işe 6.30 da ewdden çıkıo bizinm ise 5.30 kalkmamız lazım o iş için napcz bilmm
vallahi doğru söylüyosun arkadaşım giy şöyle cicilerini bicilerini hatta hiç giymesende olur:roflol:kaldır bi daha eşini bak bakalım sabah sabah bırakabiliyormu seni:roflol:
BİLMİYORUM OLURMU KKKK SAAT KURACAKSIN EŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KALDIRACAKSIN (ANLADIN ONU SEN) :)
İŞ TAMAM OLDUKTAN SONRA SEN 3-4 SAAT KALKMADAN YATACAKSIN :roflol:
:roflol:
BİLMİYORUM OLURMU KKKK SAAT KURACAKSIN EŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KALDIRACAKSIN (ANLADIN ONU SEN) :)
İŞ TAMAM OLDUKTAN SONRA SEN 3-4 SAAT KALKMADAN YATACAKSIN :roflol:
vallahi doğru söylüyosun arkadaşım giy şöyle cicilerini bicilerini hatta hiç giymesende olur:roflol:kaldır bi daha eşini bak bakalım sabah sabah bırakabiliyormu seni
sağol canım deneyeyim bakayım inşallah faydasını görürümayy onları yasmamışımm kusura bakma cnm her gün taze kaynatacan yani her gün 5 su bardağı suda kaynatcn ılınınca ilk bbardağını içi gerisi gün içinde iç soğuk olması fark etmiyo soğuyor zate ısıtma sakın aç tok fark etmiyor aklına geldikçe iç ilktn tadı kötü gelir ama daha sonra normel su gibi geliyor bide birazcık tuvalete çıkartıyo oda zayıflatıyor işte cnm
sağol canım deneyeyim bakayım inşallah faydasını görürüm
tamam canım onuda deneyeyim.
ya arkadaslar adet gördükten tam olarak kaç gün sonra çalışmalara başlamak gerekiyor en ideal günler neler 14 veya 15 diyw biliyorum ama emin değilim
valla haklısınz kıslar yapmam lasım kıslar yha kalkmıcn demişsinz yha ee ben 15 20 dk yattıktan sonra kalkıyordum tühh he bide bişi daha sorcm yha o iş olduktn banyo yaptıktıktn sonra benden çok akıntı geliyor sanki gidenlern hepsi geri geliyomuş gibi o ne oluyor kıslar
2 aydır diane 35 i bıraktım o yüzden yumrtlama günlerim cok düzensiz benim aylık peryotlar halinde değil mesela son adetimin başlangıcı 2 ekim oda 3 gün felan sürdü bu ay düzenlenir diye düşünüyorum ama inşallahyumurtlama günlerini hesaplasana canım yada sen bana son 3 adet tarihinin gününü ver ben hesaplayayım
2 aydır diane 35 i bıraktım o yüzden yumrtlama günlerim cok düzensiz benim aylık peryotlar halinde değil mesela son adetimin başlangıcı 2 ekim oda 3 gün felan sürdü bu ay düzenlenir diye düşünüyorum ama inşallah
2 aydır diane 35 i bıraktım o yüzden yumrtlama günlerim cok düzensiz benim aylık peryotlar halinde değil mesela son adetimin başlangıcı 2 ekim oda 3 gün felan sürdü bu ay düzenlenir diye düşünüyorum ama inşallah
yumurtlama günlerini hesaplasana canım yada sen bana son 3 adet tarihinin gününü ver ben hesaplayayım
valla haklısınz kıslar yapmam lasım kıslar yha kalkmıcn demişsinz yha ee ben 15 20 dk yattıktan sonra kalkıyordum tühh he bide bişi daha sorcm yha o iş olduktn banyo yaptıktıktn sonra benden çok akıntı geliyor sanki gidenlern hepsi geri geliyomuş gibi o ne oluyor kıslar
yaklaşık otuz günde bir adet oluyorsun demektir
Bu sayıdan 14 rakamını çıkaracaksın
çünkü yumurta döllenmezse 14 gün içinde olgunlaşır ve adetle birlikte atılır
Yani son adet terihlerinden 14 gün önce yumurtlarsın.
Özetle 14 15 16. günler yumurtlamışsın denebilir
Ancak bunu ateş takibi ile de yapman gerekir
Yumurtlamadan önce vucut ısın 0.1 0.2 derece düşer ve yumurtladığın gün 0.5 ile 1 derece kadar artar.
İlişkini yumurtlama öncesi güne getirisen işi garantilersin Rabbimin izni ilee
Umarım yardımcı olmuşumdur
cnm bnmkilerini hesaplarmısın bnm adet tarihlerim
5 ağustos
3 eylül
2 ekim hesaplarsn sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?