Gebe kalamayanlar buraya.....

canım ben aynen şöyle yaptım 15-16 adet kuru inciri hergün paraya kıyıp ki feda olsun aldım yarım lt kaynayan suya ikiye böldüm böldüm attım 20 dakika kaynattım günde 2 defa sabah akşa ki ilk yaptığım ramazandaydı sahurda ve iftarda aç karnına diktim tepeme 21 gün uyguladım havuç kullanmadım 7 gün ara verdim eylül 20 de falan tekrar başladım ama onu az yaptım 10 gün falan yaptım bu arada ben yumurta sayımın fazlalaştığını hissetmiştim yumurtlama tarihim geçince yeter artık dedim bıraktım önce kurban olduğum allahımın rızasıyla sonrada incirin aracılığıyla olduğunu düşünüyorum geçen ay doktoruma gidince sanki 1 yumurta çatlamış demişti eylülde gitmiştim ve adetim 11 gün geçmişti ama sol tarafta tekrar büyüyen vardı bitane o ay olmadı ve eylül sonu ekim başı gibi oldu sizde deneyin bence canlarım yoksunyok nasıl yaptı bilmiyorum ama alkisalkisalkis

eeee nasılsınız kıslaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben varya buraya o kadar alıştımki isterseniz kontrol edin diğer sitelere gitmek istemiyorum burda sizinle paylaşmak daha güzel :)

yavrum ben sogan suyunu yaptım 2 hafta sonra adetlendim çok sancılıydı bnm adetim ama sogan suyunu içtigim ay adet oldugumu hissetmedim bile adetim bitti hemen incir havuca başladım ramazan ayında yaptıgım için sahurda içiyodum aç tok pek önemsemedim onu
12 tane inciri elinle böl
2.5 bardak hazır suda 6 dakika kaynat
sonra taze bir havucu iyice yıka bıçakla ortadan böldükten sonra 2 parçayıda elinle böl(kır ya da:)
kaynayan incirin içine at 4 dakikada onu kaynat
toplam 10 dakika kaynatmış oluyosun
bıçak kullanmamaya çalış cnm ılıdıktan sonrada iç
bardagın altında incirin içindekiler kalıyo onlarıda büyük bi zevkle yiyodum cnm
tabi içerken mutlaka şifa olsun diyip içiyodum
bu arada eşimede kahve içirmeyi ihmal etmedim
adam kafein deli oldu çıktı
böle yani bitaNEM İNL VESİLE OLUR

aaaaa koca memeli seni yerim bem :)

KIIIZZZ kürdan veriyim dişinin arasında sıkışmayımmmm
bana bak sabah akşam süt içiyosun
boş buldugun heran mandalina elma ve muz tüket
sabah kendine pastaneler hazırlıyo ya kahvaltı tabagı aynen öyle bi tabak hazırla
üşenirsen bnm eşimin pastanesinden sipariş et ben sana tel veririm dışarıya servisimiz var:))))
ticarete döktüm bak işi kız bura çok işe yarıyo haaa
iş güç yok yogurt tüketmeyide unutma okiş yavrum

günaydın canlarım
Ben bugün enerji doluyum ya 1 haftadır saplantı halindeydim bebekte bebek...herşeyin hayırlısı yaa olacak elbet birgün bu kadar kasılmaya gerek yok kii Allah herşeyin en iyisini bilir.

canım benim bu dediklerini vallah yaporum ve ben hayatta süt içmezdim ama ey bebek sen nerele kadilsin oldum bide de bakıyım bu afedersin ama kabızlığı napacam bildiğin yöntem varmı kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım
Ben bugün enerji doluyum ya 1 haftadır saplantı halindeydim bebekte bebek...herşeyin hayırlısı yaa olacak elbet birgün bu kadar kasılmaya gerek yok kii Allah herşeyin en iyisini bilir.

aynen öyle süpersin vallaha canım benim bazı insanların hemen olmuyo bizde olduğu gibi zamanı varmış gerçekten inandım benopuyorumnanaktan

canım benim bu dediklerini vallah yaporum ve ben hayatta süt içmezdim ama ey bebek sen nerele kadilsin oldum bide de bakıyım bu afedersin ama kabızlığı napacam bildiğin yöntem varmı kaydirigubbakcemile3

hazır meyve sularını tercih etme ama 1 bardak kayısı suyu iç ya da yarım çay bardagı içebiliyosan zeytinyagı dik bak tuvaletten çıkıyon mu fondip yani

hamile arkdaşlar bizlerede dua etsin gerçi benim bu ay gebelik oranım çok düşük de...
ilaç kullanıyorum çünkü bir de iğneler de mahfetti zaten kalçam süzgece döndü zavallım:)))

İYİYM BENDE CANLARIM NASIL GİDİYOR HAMİLELİK GÜZEL ANNE ADAYLARIM BENİM:CüvCüv:

bnm pek iyi deil ama bugünümede .çok şükür mide3m bulanmasında geri herşeyine razıyım o kadar cnmdan bezdirdi ki bebiş die ölürken keşke kalmasaymışım dedirtti yani
sen nasılsın bebegim iyimisin düzeldin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…