- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.421
hamile arkdaşlar bizlerede dua etsin gerçi benim bu ay gebelik oranım çok düşük de...
ilaç kullanıyorum çünkü bir de iğneler de mahfetti zaten kalçam süzgece döndü zavallım:)))
yoksun yokcum senin problemin neydi ki ??BİRDE
bu sorudan bıktığıunı biliyorum ama kaç ay sonra oldu senin
canım bu iş Allahın demesiyle yaa..ben artık tevekkul ediyorum aslında en başından teslim olmam gerekirdi ama...işte zararın nersinden dönsem kardır heralde....
inşallah sende sağ salim bebeğini kucağına alır onunla beraber uyursun artık:)))
yaşamayan anlayamıyor yoksunyok cum
aslında bende ne zamandır kafamdan atmıştım bebek meselesini ama kist çıkınca tekrar başladı
inşallah ALlah dualarımızı geri çevirmez....
gunozgur sana bır sıte tavsıye edeyım orda herseyı hesaplayabılırsın bebegın gelısımı senın alman gereken kılo yumurtlama gunu vs dr adı kaan kocatepe tavsıye edrımbencede evlilik cocuksuz olmuyor ben yaklasik bir yildir evliyim bizde urasiyoruz ama olmuyor doktorada gitmedim sizce ne yapmam gerekiyo bende hamile kalmak bebegimi kucama almak istiyorum ve size bi sorum var yumurtlama doneminizi nasil hesapliyorsun ben hic hasaplayamiyorum?lutfen yardim edin
ama mutlaka dr gıt sorun varsa tedavı olursun bekleme bencegunozgur sana bır sıte tavsıye edeyım orda herseyı hesaplayabılırsın bebegın gelısımı senın alman gereken kılo yumurtlama gunu vs dr adı kaan kocatepe tavsıye edrım
canım sorun neydı dr ne sorunun olduĞunu sÖylemedı mı? Ona gÖre belkı tavsıyelerde bulunabılırızarkadaslar ben 3 yıldır evlıyım bır senedır ugrasıyoruz rahım fılmı cektırdım.yumurta catlatma ıcın hap kullandım,sımdıde progestan verdı dr yarın baslıcam tecrubelı olanlardan yardım beklıyorum lutfen bıldıklerınızı anlatın
nilse hamilelik nasıl gidiyor
bitanem şimdilik gayet iiyim sadece akşamları erken yatıyorum çok uyku bastırıyo bide acayip halsizim iş güç yapasım yok yoksunyok çok sıkıntılı ama tek bebeğim olsunda bende çekmeye razıyımopuyorumnanaktan
merhabalar ben 7 aylık evliyim 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum adetlerim düzensizdi ama tedavi gördüm doktor herşey yolunda dedi bir seneden önce herhangi bir tedavi yapılamıyormuş her ay acaba diye beklemek çok ızdırap veriyor..
[/QUOTcanım bende bekliyorum ama kafana cok takma rahat ol kafaya taktıkça dahada yıpranıyor insan kendini olmayacağına inandırıyor
bebiş ne kadarlık oldu? ben 3 ay mide bulantısından mahvolmuştum.rengim sapsarıydı.hele o progestan ilacı var ya aşırı derecede midemi bulanırıyordu. ama onun için değer.beslenmene çok dikkat et.çünkü ilk aylarda çocuğun iç organları oluşuyor.allah yardımcın olsun canım benim
yusufburcu sen nasıl oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?