Gebe kalamayanlar buraya.....

hamile arkdaşlar bizlerede dua etsin gerçi benim bu ay gebelik oranım çok düşük de...
ilaç kullanıyorum çünkü bir de iğneler de mahfetti zaten kalçam süzgece döndü zavallım:)))

cnm bnm dualarım hep sizinle ne kadar zor oldugunu çok ii bilirim bu arada bende %0 dı hamile kalma oranım ama o ay hamile kaldım

yoksun yokcum senin problemin neydi ki ??BıRDE
bu sorudan bıktığıunı biliyorum ama kaç ay sonra oldu senin

yoksun yokcum senin problemin neydi ki ??BİRDE
bu sorudan bıktığıunı biliyorum ama kaç ay sonra oldu senin

cnm bnm yumurtam çatlamıyodu artı pko artı çift boynuzlu rahim bunların hepsi gebe kalmaya engel özellikle rahimdeki şekil bozuklugu ameliyat olmadan düzelmiyomuş evlendim 6 ay boyunca hiç korunmadım ama olmadı tam bu ay tedaviye başlıcaktım ki en umutsuz oldugum anda hamile kaldıgımı ögrendim dr şaşırdı incir kürü dedim onlar saçmalık dedi ama bişeyler vesile ld işte cnm bnm sorun çoktu ama tek bi ilaç bile içmeden çok şükür hamile kaldım inş darısı sizlere olur

canım bu iş Allahın demesiyle yaa..ben artık tevekkul ediyorum aslında en başından teslim olmam gerekirdi ama...işte zararın nersinden dönsem kardır heralde....
inşallah sende sağ salim bebeğini kucağına alır onunla beraber uyursun artık:)))

tabiki cnm bnm aynen öyle bide ben nişanlıyken hemen yapcam beklemicem diodum nerden dedim evlendim 20 gün balayına gittik döndümm herkes soruyo naptım die bi durun dedim ya milletin agzı durmadı buda bnm sinirlerimi altüst etti sonra dedim ki olusa olur tedaviyi hep erteledim sonundada böle oldu Allah razı olsun cnm bnmm inş sizlerin kucakları boş kalmaz ne zor ne kötü bi bekleyiştir bilirim

yaşamayan anlayamıyor yoksunyok cum
aslında bende ne zamandır kafamdan atmıştım bebek meselesini ama kist çıkınca tekrar başladı
inşallah ALlah dualarımızı geri çevirmez....

yaşamayan anlayamıyor yoksunyok cum
aslında bende ne zamandır kafamdan atmıştım bebek meselesini ama kist çıkınca tekrar başladı
inşallah ALlah dualarımızı geri çevirmez....

canım benim kafamızdan attık desekte anca kendimizi kandırdık fakat ben anladımki gerçekten vakti ve zamanı var olmaz dediğin anda oluyor bide çok doktora gidip kafayı bulandırmamak lazım azcık oluruna bırakmak gerekiyo inşaaaalllllaaaaah en kısa zamanda sizlerede nasip eder allahımopuyorumnanaktan

gunozgur sana bır sıte tavsıye edeyım orda herseyı hesaplayabılırsın bebegın gelısımı senın alman gereken kılo yumurtlama gunu vs dr adı kaan kocatepe tavsıye edrım

arkadaslar ben 3 yıldır evlıyım bır senedır ugrasıyoruz rahım fılmı cektırdım.yumurta catlatma ıcın hap kullandım,sımdıde progestan verdı dr yarın baslıcam tecrubelı olanlardan yardım beklıyorum lutfen bıldıklerınızı anlatın

canım sorun neydı dr ne sorunun olduĞunu sÖylemedı mı? Ona gÖre belkı tavsıyelerde bulunabılırız

merhabalar ben 7 aylık evliyim 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum adetlerim düzensizdi ama tedavi gördüm doktor herşey yolunda dedi bir seneden önce herhangi bir tedavi yapılamıyormuş her ay acaba diye beklemek çok ızdırap veriyor..

bebiş ne kadarlık oldu? ben 3 ay mide bulantısından mahvolmuştum.rengim sapsarıydı.hele o progestan ilacı var ya aşırı derecede midemi bulanırıyordu. ama onun için değer.beslenmene çok dikkat et.çünkü ilk aylarda çocuğun iç organları oluşuyor.allah yardımcın olsun canım benim

4 yada 5 haftalık bitanem doktora yarın gitcem mide daha başlamadı umarım ağır geçmez ama tek isteğim sağlıklı olsunda tek ben ne çekersem çekiyim yaa vallaha önemli değila.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…