Gebe kalamayanlar buraya.....

kıslar mrhaba nasılsınız,?

gelişmesi olan varmı?
beni soracak olursanız yumurtam çatladı sanırım geçen gece ağrıdan öldüm çünkü beklemedeyim :)

haklısın stres çok etkiliyor eşim çok istiyor baskı yapmıyor ama her ay benim adetlerimi takip ediyor oldum deyince üzülüyor..insanlar malum sürekli soruyor..hepsi etkili oluyor tabi. herşeyin bir zamanı vardır elbet zamanı gelince olur inşallah..doktora gidiyorum birşey yok bekleyin deyip gönderiyorlar bekliyoruz bakalım hayırlısı..

Ne zamadırlı istiyorsunuz?benim bi arkadaşım hamile kalamıyodu dr a gitti bi sorun yok demiş.Birinden duymuş bir kova suyu iyice kaynatıp yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeden hemen önce kovanın üzerine oturmuş ve bir kaç ay sonra hamile kaldı.İstersen bi de onu dene belki sanada iyi gelir.a.s

yaşamayan anlayamıyor yoksunyok cum
aslında bende ne zamandır kafamdan atmıştım bebek meselesini ama kist çıkınca tekrar başladı
inşallah ALlah dualarımızı geri çevirmez....

ama şu vardu guldecim ben hiç umudumu yiritirmedim her ay bu ay umutluyum kızlar diyodum ve her ay kırmızılar geliyodu şuan kafamda gönlümde o kadar rahat ki çocugu olmuyor sıfatından çıkardılar onların ne dedigi önemli deil diyoruz ama aslında önemli oldugu için kafaya takıyoruz şuan hamileyim ve diyorum ki kimeneyse olmuyo die neden o kadar kendimi parçalamışım ki ama işte ugrastıgın için ne kadar takma desemde işe yaramaz ama hamile kaldıgında anlıcaksın cnm güldügün anlar bile olcak umudunu hiç kaybetme zulanda kırıntı bile olsa saklı olsun umutlar biterse hayatta biter inş en kısa zamanda sen ve diger arkadaşlarım bu duyguyu yaşarlar

ya canım yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz ya?

adetin bittikten bi kaç gün sonra yumurtlama oluyo tabi bu bünyeye göre degişiyo
kasıklarında sanki adet olacakmış gibi bi sancı oluyor ara ara
en saglıklısı ateş ölçerler varya sabah yataktan kalkmadan ateşini ölç
normalde 36.4 36.7 olması gerekir ama yumurtlama oldugu günlerde 37 ve üstü oluyomuş
bildiklerim bunlar cnm bnm banada dr söylemişti
internetteki hesaplayıcılara inanmayın demişti ayrıca

Yoksun yok ben yanlış yaptım gene sanırım bu havuç inciri
Nette başka yazıyodu
Dur yarından itibaren seninkini uyguliyim bari
iyice anlat bakiiim şu kürü sen bana
kaç incir kaç havuç
ne kadar su?
na kadar kaynıyo ?

12 tane inciri 2ye böl bacım
2.5 bardak hazır suda incirleri 6 dakika kaynatt
1 tane havucu ortadan böl sonra onlarıda parçalara böl
kaynayan incirin içine at 4 dakika daha pişir
ılısın suyu az oluyo yani büyük su bardagının 4/1 i boş oluyo
tencereden bardaga süz içinde kalan incirin taneleri var ya onlarıda çıtır çıtır ye
anladın mı balımmm

Teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan
Bu suyu bi kerede mi içicem sabahları yoksa gün içinde mi içicem:uhm:

cnm inş sende hmişsindir ben elde olmdn hep düşünüyorum düşünmemek için buqünden itibaren brezilya nakış kursuna başladım inş bundn sonra onlar uğrşcm hep böyle onlara kafa yormktn ona yormıcm

Kız ne güzel dua etmişsin
Ağzından bal damlıyo wallaa...
Amiiiin amiiiin:Saruboceq:
İyi yapmışsın kurs işini
ben okulda bira dağıtıyom kafamı ama eve gelince yine aynı
Engel olamıyom walla
sinirimi bozuyo bu belirtiler
takmamak lazım ama
hayırlısı artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…