- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.441
kız nilse hamişmisin
hadi canım inşallah sende en yakın zamanda iyi haberler verirsinkıslar mrhaba nasılsınız,?
gelişmesi olan varmı?
beni soracak olursanız yumurtam çatladı sanırım geçen gece ağrıdan öldüm çünkü beklemedeyim :)
valla canım ben bu aydan umutlu değilim zaten günümede daha var hayırlısı diyorum dr kilo vermem gerektiğini söyledi su an ona programlandıminşallah canım ya rabbim yüzümüzü güldürsün inş.sende durumlar ne?
merhabalar ben 7 aylık evliyim 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum adetlerim düzensizdi ama tedavi gördüm doktor herşey yolunda dedi bir seneden önce herhangi bir tedavi yapılamıyormuş her ay acaba diye beklemek çok ızdırap veriyor..
[/QUOTcanım bende bekliyorum ama kafana cok takma rahat ol kafaya taktıkça dahada yıpranıyor insan kendini olmayacağına inandırıyor
Çok kafdana takma canım.Daha yeni evlisin olur.Benim ikinci hamileliğim 6. aydan sonra oldu.Stres yapınca iyice gecikiyor.Çünkü stres hormonları çok etkiliyor.Dr a gittin mi?Bir sorununuz var mı? Ayrıca dr lar 6 aydan önce öyle çok önemsemiyorlar.Eğer bi sene yumurtlama günlerini iyi hesaplayıp bi şey olmadıysa o zaman tedavi ediyorlar.inşallah hayırlısı ile seninde bewbeğin olur:1hug:
kıslar mrhaba nasılsınız,?
gelişmesi olan varmı?
beni soracak olursanız yumurtam çatladı sanırım geçen gece ağrıdan öldüm çünkü beklemedeyim :)
haklısın stres çok etkiliyor eşim çok istiyor baskı yapmıyor ama her ay benim adetlerimi takip ediyor oldum deyince üzülüyor..insanlar malum sürekli soruyor..hepsi etkili oluyor tabi. herşeyin bir zamanı vardır elbet zamanı gelince olur inşallah..doktora gidiyorum birşey yok bekleyin deyip gönderiyorlar bekliyoruz bakalım hayırlısı..
yaşamayan anlayamıyor yoksunyok cum
aslında bende ne zamandır kafamdan atmıştım bebek meselesini ama kist çıkınca tekrar başladı
inşallah ALlah dualarımızı geri çevirmez....
ya canım yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz ya?
adetin bittikten bi kaç gün sonra yumurtlama oluyo tabi bu bünyeye göre degişiyo
kasıklarında sanki adet olacakmış gibi bi sancı oluyor ara ara
en saglıklısı ateş ölçerler varya sabah yataktan kalkmadan ateşini ölç
normalde 36.4 36.7 olması gerekir ama yumurtlama oldugu günlerde 37 ve üstü oluyomuş
bildiklerim bunlar cnm bnm banada dr söylemişti
internetteki hesaplayıcılara inanmayın demişti ayrıca
Yoksun yok ben yanlış yaptım gene sanırım bu havuç inciri
Nette başka yazıyodu
Dur yarından itibaren seninkini uyguliyim bari
iyice anlat bakiiim şu kürü sen bana
kaç incir kaç havuç
ne kadar su?
na kadar kaynıyo ?
12 tane inciri 2ye böl bacım
2.5 bardak hazır suda incirleri 6 dakika kaynatt
1 tane havucu ortadan böl sonra onlarıda parçalara böl
kaynayan incirin içine at 4 dakika daha pişir
ılısın suyu az oluyo yani büyük su bardagının 4/1 i boş oluyo
tencereden bardaga süz içinde kalan incirin taneleri var ya onlarıda çıtır çıtır ye
anladın mı balımmm
Teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan
Bu suyu bi kerede mi içicem sabahları yoksa gün içinde mi içicem:uhm:
KKKcığım acele etme canım benim bende senin gibiyim hemen öğreneyim istiyorum ama daha çok erken canım
Üstelik biz de senin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
ama unutmaki adet belirtileri ile gebelik belirtileri çoğu zman aynıdır
Tabiii inşalllahh hamişsindir de umutların suya düşmez canımbenim
bak benimde şimdi yumutlamadan ve çalışmalardan bir hafta geçmesine rağmen karnımda hartta sol yumurtalığımda belimde ağrı var
Göğüslerde hassasiyet başladı
Büyük ihtimalle erkenden kırmızı kutumu açıcam
O yüzden az sabır daha canım benimopuyorumnanaktan
cnm inş sende hmişsindir ben elde olmdn hep düşünüyorum düşünmemek için buqünden itibaren brezilya nakış kursuna başladım inş bundn sonra onlar uğrşcm hep böyle onlara kafa yormktn ona yormıcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?