Gebe kalamayanlar buraya.....

mrb yavrucaylan geçen gün hormon sonuçlarımı yorumlamıştın onun için teşekkür edememiştim çok saol çok incesin öğretmensin sanırım meslektaşız memnun oldum iyi akşamlar

mrb yavrucaylan geçen gün hormon sonuçlarımı yorumlamıştın onun için teşekkür edememiştim çok saol çok incesin öğretmensin sanırım meslektaşız memnun oldum iyi akşamlar

Ne demek öğretmenim
Umarım doğru şekilde yorumlayabilmişimdir
yardımcı olabildimse nu mutlu bana
Bende çok memnun oldumopuyorumnanaktan

arkadaşlar bugün maalesef kırmızıları bende gördüm soğan kürü bende işe yaramadı farlutal kullandım bende.incir kürüne başlayacam eşimede keçiboynuzu kürünü yaptırıcam
acaba kacıncı gün başlayayım incir kürüne?hani çatlamasına yardımcı olsun diye

Hayırlısı olsun canım
pkolular için bi iki ay yekrar etmek gerekiyormuş sanırım
bu arada sanırım benim kutumda da kırmızı var
hiç içimden gelmiyor açamak ama nasip artıkkaydirigubbakcemile

canım sen incir kürü kullandın mı hiç

Walla başladım ama yanlış başlamışım
Bwen yorgunluk için olanını yapmışım faretmeden
yumurta çatlatmak için yoksunyok yaptı
yaklaşık 10 dk sürüyor
havuçla birlikte
Geçmiş sayfalarda yoksunyok yazmıştı canım
sanırım bir iki sayfa önce
Ben de ona sordum canım
Ayrıca nilse yumurta oluşturmak için farklı bir incir yapmıştı
sadece incir 20 dk kaynatılıyodu
Ayrıca nilse de kullanmış bu kürü
bak ikisi de hamile şimdi:CüvCüv:

ya kızlar ben ayın 14 de gecikmelerle bazen 16-17 si gibi adet olurdum ama hala olmadım pco war tedavi görüyorum ve bu ay adetimin 3.günü dr'a gidecektim aşılama yapacağını söylemişti dr'um ama dediğim gibi hala adet olmadım hamileyimdir inş.dayanamıyorum günler saatler hatta düşünmekten bazen saniyeler bile geçmiyo test yapmayada korkuyorum çünkü çok üzülürüm geçen ay 1 ayda 2 kere kanama gördüm acaba ondan dolayı bu kadar gecikmesi normalmidir ama bazı belirtiler de var psikolojikmi değilmi bilemiyorum ama ara ara midem bulanıyo çok sıvı tüketmememe rağmen tuvalete sık çıkıyorum karnımda şişkinlik ve kasıklarımda ağrı war göğüslerimde bi değişiklik yok ayaklarım buz gibi hep akıntı arada bir oluyo belim ağırıyo wc ye koşuyorum adetmi oldum diye ama yok sadece 2 kere kan pıhtısı gibi bişey düştüğünü gördüm kızlar ne olur bişeyler diyin lütfennnnnn çok kötüyüm ben 5 senelik ewliyim ve 3 senedir tedavi görüyorum dediğim gibi sorunum pco cevaplarınızı bekliyorum hepiniz a.e.olun...senağlamasenağlamasenağlama

merhaba arkdaşlar aranıza yeni katıldım siteyi uzun zamandır takip ediyorum birbirinizin sorunlarıyla ilgilenmeniz okadar güzeli ve doğal ki bende aranıza katılmak istedim bende dokuz aylık evliyim bizimde hiçbir sorunumuz yok ama bebiş birtürlü gelmiyo eşimde bende çok istiyoruz ama hala olmadı şimdiden arkadaşlığınız için teşekkürler arkadaşlar:çok üzgünüm:

canım inşallah hamilesindir ama sanmıyorum biraz daha bekle bakalım başka belirtilerin olacakmı

Merhabalar,
aranıza yeni katıldım, biraz geçmiş sayfaları okudum herkes anne olmak istiyor
ne güzel Allahım herkese nasip etsin dünyanın en güzel duysu anne olmak
benim de 2 yaşında bir kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…