- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.461
yavrum ceylanııım nasılsın
mrb yavrucaylan geçen gün hormon sonuçlarımı yorumlamıştın onun için teşekkür edememiştim çok saol çok incesin öğretmensin sanırım meslektaşız memnun oldum iyi akşamlar
Ne demek öğretmenim
Umarım doğru şekilde yorumlayabilmişimdir
yardımcı olabildimse nu mutlu bana
Bende çok memnun oldumopuyorumnanaktan
merhaba bende yeniyim
arkadaşlar bugün maalesef kırmızıları bende gördüm soğan kürü bende işe yaramadı farlutal kullandım bende.incir kürüne başlayacam eşimede keçiboynuzu kürünü yaptırıcam
acaba kacıncı gün başlayayım incir kürüne?hani çatlamasına yardımcı olsun diye
canım sen incir kürü kullandın mı hiç
canım inşallah hamilesindir ama sanmıyorum biraz daha bekle bakalım başka belirtilerin olacakmıya kızlar ben ayın 14 de gecikmelerle bazen 16-17 si gibi adet olurdum ama hala olmadım pco war tedavi görüyorum ve bu ay adetimin 3.günü dr'a gidecektim aşılama yapacağını söylemişti dr'um ama dediğim gibi hala adet olmadım hamileyimdir inş.dayanamıyorum günler saatler hatta düşünmekten bazen saniyeler bile geçmiyo test yapmayada korkuyorum çünkü çok üzülürüm geçen ay 1 ayda 2 kere kanama gördüm acaba ondan dolayı bu kadar gecikmesi normalmidir ama bazı belirtiler de var psikolojikmi değilmi bilemiyorum ama ara ara midem bulanıyo çok sıvı tüketmememe rağmen tuvalete sık çıkıyorum karnımda şişkinlik ve kasıklarımda ağrı war göğüslerimde bi değişiklik yok ayaklarım buz gibi hep akıntı arada bir oluyo belim ağırıyo wc ye koşuyorum adetmi oldum diye ama yok sadece 2 kere kan pıhtısı gibi bişey düştüğünü gördüm kızlar ne olur bişeyler diyin lütfennnnnn çok kötüyüm ben 5 senelik ewliyim ve 3 senedir tedavi görüyorum dediğim gibi sorunum pco cevaplarınızı bekliyorum hepiniz a.e.olun...
selam canımselamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?