Gebe kalamayanlar buraya.....

öyle şey olurmu hiç canım benim bizde bura bi aileyiz sakın çekinme paylaş herşeyini kkcılar ne için var üzme bitanem kendini tamammı?kuşum ayrıca ailenden uzak olmana üzüldüm

hoşgeldin tatlım aramıza ben şimdi bi bakayım tatlım sana yazarım nasıl olduğunu tamammı canım ayrıca düşüğün için çok üzüldüm bitanem allah sağlıklı çocuk nasip etsin sana inşaallahŞeniz

tmm tmm yıpratmıycam söz a.s.bende senin gibi bu ay dalg geçicem incir kürüne başlıycam ve çok çalışacam :kedi::kedi::kedi::kedi:başka hiçbir şekild kafaya takmıycam canım allahtan ümit kesilmez inşallah önce sen bu ay hamiş olursun daha sonrda arkandan ben gelirim tabi burdaki diğer tüm kızlarda kaydirigubbakcemile5

ngezen yazıyorum tatlım Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru ıncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.
ALINTIDIR...

İNŞAALLAH BİTANEM İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.a.s.

yusufburcu ya diğer kızlara ne oldu kaç günden beri göremiyorum birçok arkadaşımızı opuyorumnanaktancanım bu ay benide göremeyebilirsiniz çok çalışmaktan :kedi::roflol:

kızlar hepinize teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin:Saruboceq: çpk sağol yusufburcu cum ama ben incirleri kaynatınca suyu kalmıyo yarımbardak ancak çıkıyo onu nasıl 3 e bölücem acaba yeterli oluyomu ki onu anlamadım ibrahim saraçoğlunun sitesinde bunla ilgili bişey bulamadım fisfisfis

fazla kaynatıyor olabilirmisin tatlım acaba

mafoldumben
yine sen cok sanslisin 1 tane kuzucugun var benim oda yok bende buay aslama oldum ama sonuc negatif cok üzgünüm.ama yinede umutluyum insallah önümüzdeki ay bende bir kuzucuga hamile kalrim insallah.mafoldumben

mafoldumben

yine sen cok sanslisin 1 tane kuzucugun var benim oda yok bende buay aslama oldum ama sonuc negatif cok üzgünüm.ama yinede umutluyum insallah önümüzdeki ay bende bir kuzucuga hamile kalrim insallah.mafoldumben

aramıza hoşgeldin tatlım merhaba senin ne sorunun var anlat bize derdini paylaş biz burada birbirimize çok yardımcı oluyoruz senin sorunun ney tatlım(güzin abla gibi oldum vallahi:roflol::kedi:)

valla 20 dlk diyodu canım ama bu arada kızlar soğan suyunun çok faydasını gördüm 4.5cm lik kistim vardı eritti kisti olanlar için birebir

bunun faydasını gören çok arkadaşımız var tatlım kistlerinin erimesine sevindim bende başlıcam bakalım inşaallah

kızlar merhabalar...yaaaaa kızlar soğan suyunun faydasını söylüyorlar..dedim bende deneyeyim sabah içmeye çalıştım biraz bıraktım o içtiğim beni mahfetti..midemde yanma yaptı..ellerimde yanma oluştu..yanii bana soğan suyu gelmedi..kullanan arkadaşlar sizlerde nasıl etki etmişti...

merhaba bulutcum bu kürü bende uygulamıştım ama açkarnına içme midene zarar verir bende de oldu yanma falan.sonra yemekten bi yarım saat sonra içtim yinede gelen ilk adetimde iki günde temizlendim diyebilirim rahimdeki bütün sorunları giderio.

arkadaşlar merhaba hormon tahlillerimi adetimin 3. günü yaptım. ekim ayına ait bu. başka bir topikte yazdım. sadece bir arkadaş cevap verdi sizden de yardım istiyorum. zira eşimin spermleri giderek düşüyor. en son sayılamayacak kadar oldu. dondurduk o gün sperm çıkmassa onları kullanacağız ama benim tahlillerde de sorun var. bi bakarsanız sevinirim.

ACTH: 7,65
Estradiol (E2) : 72,30
FSH: 8, 06
İnsülin: 3,31
Kortizol : 10,10
LH: 2, 85
Progeateron: 0,44
Prolaktin : 15, 10
Testosteron Total: 39, 50
DHEA-S : 295,00

tahlilleri yaptırdığım doktorum hiç bir şey demedi gayet normal falan dedi. tüp bebek merkezindeki doktorum yumurta rezervin az kalitesziz aklınıza ne gelirse dedi. sorunumuz bir iken iki oldu galiba. lütfennn yardımm.

kızlar merhaba bende yumurta sorunu vardı ama doktra gittim yumurta oluşmuş ama yinede bu ay progestan verdi kullanan varmı aranızda bu ay hamile kalabilme yüksekmiş ama olmazsa diğer ay çatlatma hapı vericek bu arada tekrar merhaba baya bi süredir yoktum

Ben geldiiiiim
Tekrar indim yeşil sahalara
çalışmalara başladık wallaa
Ben kendimce iyi oynuyom ama bakalım hakem (yumolarım) beğenecek mi?
Takdiri İlahi artık
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..... di mi kıslaar?
Bensiz iyi kaynatmışsınız bu arada

yusufburcucum başla şu soğan kürüne artık
nilse haklı kızmakta.
Sanki bi sen çalışıyosun
Bizde yaptık heralde altı üstü 20 dk önce kalıkıcan yanii
Gelip yolucam wallaaa :mymeka:

Kız nilseeeeeee
Annelerin en güseliiii a.s. :CüvCüv:
Nasılsın yavrum benim
Ağzına sağlık iyi kızmışsın burcuya
Bebeişimiz nasıl annesi
en son gidecektin dra
ne yaptın nasıl çıktı sonuçlaaaar
İnşaaalllaaaaaaah iyidir? :Saruboceq:

Ya kızlar yoksunyok harbiden yok
Nerede bu kız ya ??? :uhm:
Durumu iyiye gidiyordu ne oldu acaba?
İnşaallaah iyidir? :Saruboceq:
endişelenmeye başladım valla

keremgül34 hiiiiç sıkma canını bitanem.
Olur elbet :teselli:
ama aklımda sanki aşılama yaptırmıştın diye kalmış
yoksa çatlatma iğnesi miydi?
İnşallah yanlış hatırlıyorumdur
vazgeçmek yok yola devam Şeniz

tabik durmak yola devam bu ay çok çalışacaz:kedi:
yok canım yanlış hatırlıyosun ben doğal yoldan bekliyorum aşılama yada iğne yaptırmadım çok şükür yaptıran arkadaşlarımızada Allah yardımcıları olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…