- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.961
tmm canım gitmiycem vaz geçtim ama benşunu için sormuştum birçok arkadaşımız yazmış doktoru yumurtladığı günü ,yumurtalıkların çalıştığını felan bana bu gibi şyler sölemi de pek açık açık bişey anlatmadı sadece o size azdıklarımı söledi birde altan muayene etmed ultrasondan baktı ma seni ve nilse arkaaşımızı dinleyip gitmycem bekliycem ya ızlar sizlede olmasanız ben ne yapacaktım ben ailemden uzaktayım eşimin iş nedeniyle eşimde bu hafta sonu nöbette yanlızım yani bu gün sadece stresimi sizlerle paylaşıp ahatlıyorum zemuszemuszemuszemus
slm kızlar benide aranıza alın bende 4 ay önce düşük yaptım yanlız düşükten sonra pko oldğumu öğrendim şimdi yine bebiş istiyoruz ama olmuyoooo :1no2: şimdi incir kürüne başlıycam ama dün denedim yarım litre suya 15 tane incir koyunca kaynadıktan sonra hiç suyu kalmıyor bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde incirin posasınıdamı yiyicez lütfen yardım
sağol canım benim dualarımız hep birbirimizle olucak zaten çok teşekkür ederim dediğim gibi sakın yıpratma kendini yoksaklava:gelir kafana:roflol:tatlım ben normalde ayın 10'u gibi hastalanmam lazım iyice karıştı benim aslında adetlerim çok düzenliydi aslında son 3 aydır iyice sapıttı tatlım geçen ay 13 gün geciktim dedim ki kesin hamişim hatta test yaptım idrar testi negatif(herzamanki gibi)inanmadım kan testi yaptırdım oda maalesef negatif ama hala ümitliydim işte salaklık kırmızı kutuyu açınca aldım eşeğin ayağını:roflol:sırnaşık şey artık böyle dalga geçiyorum takmıyorum kafaya gülüp geçiyorum bitanem meğersem guatr varmış bende tiroid hormonu yani şimdi tedavideyim işte doktorum engel değil desede ben biliyorumki araştırmalarım sonucuda engel işte ben moralimi bozmayayım diye söylemiyor
tmm tmm yıpratmıycam söz a.s.bende senin gibi bu ay dalg geçicem incir kürüne başlıycam ve çok çalışacam :kedi::kedi::kedi::kedi:başka hiçbir şekild kafaya takmıycam canım allahtan ümit kesilmez inşallah önce sen bu ay hamiş olursun daha sonrda arkandan ben gelirim tabi burdaki diğer tüm kızlarda kaydirigubbakcemile5
kızlar hepinize teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin:Saruboceq: çpk sağol yusufburcu cum ama ben incirleri kaynatınca suyu kalmıyo yarımbardak ancak çıkıyo onu nasıl 3 e bölücem acaba yeterli oluyomu ki onu anlamadım ibrahim saraçoğlunun sitesinde bunla ilgili bişey bulamadım fisfisfis
fazla kaynatıyor olabilirmisin tatlım acaba
fazla kaynatıyor olabilirmisin tatlım acaba
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
mafoldumben
yine sen cok sanslisin 1 tane kuzucugun var benim oda yok bende buay aslama oldum ama sonuc negatif cok üzgünüm.ama yinede umutluyum insallah önümüzdeki ay bende bir kuzucuga hamile kalrim insallah.mafoldumben
valla 20 dlk diyodu canım ama bu arada kızlar soğan suyunun çok faydasını gördüm 4.5cm lik kistim vardı eritti kisti olanlar için birebir
Ben geldiiiiim
Tekrar indim yeşil sahalara
çalışmalara başladık wallaa
Ben kendimce iyi oynuyom ama bakalım hakem (yumolarım) beğenecek mi?
Takdiri İlahi artık
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..... di mi kıslaar?
Bensiz iyi kaynatmışsınız bu arada
yusufburcucum başla şu soğan kürüne artık
nilse haklı kızmakta.
Sanki bi sen çalışıyosun
Bizde yaptık heralde altı üstü 20 dk önce kalıkıcan yanii
Gelip yolucam wallaaa :mymeka:
Kız nilseeeeeee
Annelerin en güseliiii a.s. :CüvCüv:
Nasılsın yavrum benim
Ağzına sağlık iyi kızmışsın burcuya
Bebeişimiz nasıl annesi
en son gidecektin dra
ne yaptın nasıl çıktı sonuçlaaaar
İnşaaalllaaaaaaah iyidir? :Saruboceq:
Ya kızlar yoksunyok harbiden yok
Nerede bu kız ya ??? :uhm:
Durumu iyiye gidiyordu ne oldu acaba?
İnşaallaah iyidir? :Saruboceq:
endişelenmeye başladım valla
keremgül34 hiiiiç sıkma canını bitanem.
Olur elbet :teselli:
ama aklımda sanki aşılama yaptırmıştın diye kalmış
yoksa çatlatma iğnesi miydi?
İnşallah yanlış hatırlıyorumdur
vazgeçmek yok yola devam Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?