Gebe kalamayanlar buraya.....

slm arkadaşlar yusufburcu nilse meçhul mim yavru ceylan nasılsınz yha epeydr görüşemiyoruz sizlerle hiç rast gelemiyorz önceden ne gsl ne açsm illa biri vardı şidi kimseyi bulamıyorum

evet canım haklısın bazen olmuyor pozitif düşünmek.
Dışardan söylemek kolaydır ; asıl olan onu yaşayarak söyleyebilmektir.

canım gerçekten çok güzel ve çok anlamlı ; bu güzel paylaşımın için kendi adıma teşekkür ederim.

mrb bugün dr ye gittim tahlil yapildi.fsh 5 Lh 2 çikti.çok sevindim ama bu seferde e2 yüksek çikti dr.tedaviye çok ii cvp verdiğimi söyledi.onunda düşebileceğini söyledi.ben bununlada mutlu oldm.fsh imin bu kdr düşebileceğini kimse tahmin edemiyordu.allahim inş hepimize biran önce bebeklerimize kavuşmayi nasip etsin.

:ecrin_bebek:a.s.
slm arkadaşlar yusufburcu nilse meçhul mim yavru ceylan nasılsınz yha epeydr görüşemiyoruz sizlerle hiç rast gelemiyorz önceden ne gsl ne açsm illa biri vardı şidi kimseyi bulamıyorum
merhaba canım.Nasıl gidiyor bi gelişme var mı?inşşallah sende isteğine hayırlısıyla kavuşursun

:ecrin_bebek:a.s.
merhaba canım.Nasıl gidiyor bi gelişme var mı?inşşallah sende isteğine hayırlısıyla kavuşursun

yook cnm yha nerde dokktor güya bu ay için hamile gelirsn diodu ama nerde hastalandım ama neye sewindim hep düzensz olurdm bu ay ilk defa hapsız tam günmde oldum ona sewiniyorum doktorada gitmedm bu ay önümzdeki ay veya ocaktta gitjm folk asiti içcem işte bakalım bu akşam itibari ile yine çalışmalara devm bakalım sen nelr yapıosn sende hamişdn dimi yalnış hatırlamıyorsm

yha kıslr morelm çok buk halamn kızı üçüncüye hamileydi kızların teki 6 diğeri 2 yaşındaydı çlk duyduğum hem sewndm hemde onun adına ve kendi açımdn çok üzüldm ama buqün öğrendm çocuğunu düşürmş hemde tuvalete ne kadr acı yha çok üzüldüm onunda moreli çok bozukmş vijdn azabı çekiomş nie tuvalete gittm die ama o napsn işte morelm ona çok bozuk bizlerde çok istiyorz ama allahım hayırlısıyla sağlıklı versn inş

canım çok üzüldüm allah yar ve yardımcısı olsun halanın vıcdan meselesıde çok kotu bı donem....destek olmak laz:teselli:ım yavruları en buyuk destekcısıdır ............ rabbım hayırlı hamılelıkler hayırlı dogumlar hayırlı evlatlar nasıp etsın cumlemıze.. :teselli:

yok canım hamile değilim.5ay önce 4.5 aylık bebeğimi düşürdüm.Ben çift rahimliyim.Neyseki Allaha şükür bi oğlum var 4 yaşında.İşte tekrar çocuk düşünüyorum ben ve eşim tek kardeşiz.Eğer Allah hayırlısıyla nasip ederse bi tane daha düşünüyorum.Bakalım dr rahim filmi istedi 10 kasımda çekileceğim.Ona göre karar verecağiz ne yapacağımıza çünkü tekrar düşük yapma ihtimalim var.

aaaaa üzülme ama tatlım bir gün elbet gelicek bebişlerimiz sen kafana taktıkça olmaz zaten tamam mı tatlım içini rahat tut endişelenme stres yapmaa.s.

canım ben bu ay diğer aylara göre hiç stres yapmadım sayılır.ama gene olmadı işte . insenağlamasenağlamasenağlamaşallah birgün gelir bebişimz ama takmmaya çalışacam tabi yapabilirsem

geçen yıl bi tanıdığımıza gece oturmasına gitmiştik ve orda bu konu acılmıştı..kadın hamile kalmak isteyenler için bi formül verdii bende öylesine dinlemiştim ne kadar doğrudur bilmiyorum ama belki denemek isteyenler olur diye yazayım yinede..küçük yer tüpleri vardır ya hani eskiler bilir köylerde falan var hala neyse onu yere koyucaksınız üstüne içi süt dolu bi tencereyi koyucaksınız,sütün içine bi miktar vikis ve bir tane lokum taşı koyacaksınız süt öyle pişecek...sonra pişen sütün üstüne anadan doğma oturulcakmış hamile kalmak için bire birmiş...biraz saçma gelmişti bana ama bunu deneyipte hamile kalan olmuş kadının dediğine göre..bende ne alaka demiştim sütle hamile kalmanın ne ilgisi var diye sordum kadına,kadında bu malzemelerle pişen sütün buğarı bütün hastalıkları ve iltihapları yok eder demişti...böyle yani ilgilenen olursa denesin kimbilir belkide derdinizin dermanıdır sevgiler..yerimseniben

canım ben bu ay diğer aylara göre hiç stres yapmadım sayılır.ama gene olmadı işte . insenağlamasenağlamasenağlamaşallah birgün gelir bebişimz ama takmmaya çalışacam tabi yapabilirsem

olsun tatlım sen yine hiç stres yapma ne kadar olsada mutlaka takmışsındır düşünmüşsündür yinede kendine dikkat et tatlım:a015:

kızlar inşallah sizlerden hamiş haberi alırızda bari öyle seviniriz benim bebeğim gelmiyo geliycekte heralde bu gidişte ya hiç bi srun yok ama 10 ay bitti daha gelmedi kızlar yaaaa senağlama

aaaaa üzülme ama tatlım bir gün elbet gelicek bebişlerimiz sen kafana taktıkça olmaz zaten tamam mı tatlım içini rahat tut endişelenme stres yapmaa.s.

desteğin için sağol arkadaşım elimden geldiğikadar stres yapmamaya çalışacam yusufburcu benim iltihabım yok çok şükür soğan kürü yapmadan incir kürüne başlasam sensce nasıl olur birdeinir kürüne ne zaman başlayayım adettim bittikten sonramı senağlama

günaydın canlarım moralleri bozmayın lütfen ne kadar karamsar olmuşsunuz ben bebeğim olmadan önce bile hasta olma günlerim hariç sizler gibi karamsar olmadım aaaaaaaaaaaaaaaaa sinirlendiriyosunuz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teyzecikler :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…