- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.921
cnm bnm ne kadr pozitif düşünmeye çalışskta kimi zmn böle vuruyor insana genelde ben ewde yalnız kaldığım zman okadr hissediyorumki onun yokluğunu oluck bi şeklde amaişe zamn ve sabır bizim için imtahan bu zate yazdıklarım söyledklerm hçiçbiri isyan değl sadece istk arzu dua başka bişi değl
Bir Bebek ve Bir Anne
Bir bebek daha anne karnında çileli
Bir anne anlamadı hamilelik dönemini
Bir bebek kimi doğmasın alınsın dedi
Bir anne direndi öldürmedi bebeğini
Bir bebek hırsla bağlı yaşama hevesli
Bir anne dünyasından geçmiş besbelli
Bir bebek direniyor vardır bunun nedeni
Bir anne yıpranıyor çok hazindir hikayesi
Bir bebek doğdu bugün yüreğim kederli
Bir anne sedyede baygın ANNE diye inledi
Bir bebek dünyadan habersiz süt benizli
Bir anne gözyaşları içinde verdi memesini
senağlama
merhaba canım.Nasıl gidiyor bi gelişme var mı?inşşallah sende isteğine hayırlısıyla kavuşursunslm arkadaşlar yusufburcu nilse meçhul mim yavru ceylan nasılsınz yha epeydr görüşemiyoruz sizlerle hiç rast gelemiyorz önceden ne gsl ne açsm illa biri vardı şidi kimseyi bulamıyorum
:ecrin_bebek:a.s.
merhaba canım.Nasıl gidiyor bi gelişme var mı?inşşallah sende isteğine hayırlısıyla kavuşursun
yha kıslr morelm çok buk halamn kızı üçüncüye hamileydi kızların teki 6 diğeri 2 yaşındaydı çlk duyduğum hem sewndm hemde onun adına ve kendi açımdn çok üzüldm ama buqün öğrendm çocuğunu düşürmş hemde tuvalete ne kadr acı yha çok üzüldüm onunda moreli çok bozukmş vijdn azabı çekiomş nie tuvalete gittm die ama o napsn işte morelm ona çok bozuk bizlerde çok istiyorz ama allahım hayırlısıyla sağlıklı versn inş
yook cnm yha nerde dokktor güya bu ay için hamile gelirsn diodu ama nerde hastalandım ama neye sewindim hep düzensz olurdm bu ay ilk defa hapsız tam günmde oldum ona sewiniyorum doktorada gitmedm bu ay önümzdeki ay veya ocaktta gitjm folk asiti içcem işte bakalım bu akşam itibari ile yine çalışmalara devm bakalım sen nelr yapıosn sende hamişdn dimi yalnış hatırlamıyorsm
günaydın yusufburcu nasılsın?
günydın kızlar bu ayda olmadı gelmedi bebeğim kırmızılr geldi gene senağlama
aaaaa üzülme ama tatlım bir gün elbet gelicek bebişlerimiz sen kafana taktıkça olmaz zaten tamam mı tatlım içini rahat tut endişelenme stres yapmaa.s.
canım ben bu ay diğer aylara göre hiç stres yapmadım sayılır.ama gene olmadı işte . insenağlamasenağlamasenağlamaşallah birgün gelir bebişimz ama takmmaya çalışacam tabi yapabilirsem
aaaaa üzülme ama tatlım bir gün elbet gelicek bebişlerimiz sen kafana taktıkça olmaz zaten tamam mı tatlım içini rahat tut endişelenme stres yapmaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?