- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.941
desteğin için sağol arkadaşım elimden geldiğikadar stres yapmamaya çalışacam yusufburcu benim iltihabım yok çok şükür soğan kürü yapmadan incir kürüne başlasam sensce nasıl olur birdeinir kürüne ne zaman başlayayım adettim bittikten sonramı senağlama
direk başla incir kürüne şekerim hiç bekleme adetin bittiği nde başla 21 gün yap 7 gün ara ver tekrar 21 gün yap bu seni sıkacak ama sabret ben artık isyan ediyodum yapıp içmekten ama direneceksin soğan kürü yapmadım ben çünkü iltihap miyom kist vs yoktu bende keremgülcüm dünya güzeli burcuuuuuuuuuuuum seviyorum seni sen soğana başladınmı
selam nilsecim bu gün adtimin ilk günü bu gün başlasam nasıl olur ben ilk kez deniycemde bunu o yüzden çok soru soruyorum
bebeğim benim en güzel anne adayı seni yerim ben kızzzz ağzından bal damlıyor vallahi bitanem iyisin dimi ne olur iyi bak kendine yeğenimede ayrıca bende sizi çok seviyorum(yeğenim ve ve sen) sen bana kızacaksın ama tatlım ben hala başlamadım soğan kürüne hiç vaktim olmadı çalıştığım için vakit bulamıyorum bitanem bu ay başlıcam adetim bitince inşaallah olmamda adet bebiş gelirde gerekte kalmaz soğan kürüne :lepi::Saruboceq::kedi:Şeniz[/QUOT
allahım seni davul yapsın beni tokmakta vuruyum sana emiii koca memeli zilli Çok üzgünüm çoook uyuşuk üşengeç zillliiiiiiikafamçokkarıştı kızdım çok sanaklava:zillllllllllliiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae
olmazzzzzzzzzzzzzzz bitince başla daha iyi olur benim 2. ci 21 günden sonra oldu yani 40 gün sonra sabır diliyorum sanakaydirigubbakcemile3
tmm güzelim onümüzdeki hfta cumartesi günü başlıycam amin canım inşallah Allah sabrımızıda verir veiyoda çok şükür yoksa bu kadar ay nasıl dayanabilirdik ki canım sizde bi sorun varmıydı 40 gün sonra olmş ya merak ettim :çok üzgünüm:
kızlar size bi sorum olacak nolur bana cvap verin ben emmuz ayında dktra gitmiştim muayene etti birsürü tahlil yaptırdım ve sonuç yumurtalıkların temiz sonuçlar güzel sen artık evde deniyceksin dedi tekrar çağırmadı eşimde geçen ay sperm testi yaptırdı sonuçlar onunda güzel çıktı peki ben şimdi bu ay npiim tekrar bi başka doktora gideyimmi bekliyimi bir ay daha :çok üzgünüm:
doktora gidi kafanı karıştırma saçma sapan şeylerden mide bulandırıyolar boşver madem sıkıntın yokmuş zamana bırak emin ol zamanı var bitanem üzme kendiniopuyorumnanaktan
kızlar size bi sorum olacak nolur bana cvap verin ben emmuz ayında dktra gitmiştim muayene etti birsürü tahlil yaptırdım ve sonuç yumurtalıkların temiz sonuçlar güzel sen artık evde deniyceksin dedi tekrar çağırmadı eşimde geçen ay sperm testi yaptırdı sonuçlar onunda güzel çıktı peki ben şimdi bu ay npiim tekrar bi başka doktora gideyimmi bekliyimi bir ay daha :çok üzgünüm:
hayır kuzum kesinlikle gitme o kadar kurcalattırma kendini bak madem bi sorununuz yokmuş bırakın zamana tatlım Allahım onun kuvvetini verir size tamammı bitanemopuyorumnanaktanzemuszemus
yusufburcu tatlım inşallah sen bu ay bebişine kavuşurun hep du edicem sizler içinde canım senin adetin ne zaman :çok üzgünüm:
slm kızlar benide aranıza alın bende 4 ay önce düşük yaptım yanlız düşükten sonra pko oldğumu öğrendim şimdi yine bebiş istiyoruz ama olmuyoooo :1no2: şimdi incir kürüne başlıycam ama dün denedim yarım litre suya 15 tane incir koyunca kaynadıktan sonra hiç suyu kalmıyor bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde incirin posasınıdamı yiyicez lütfen yardım
bebeğim benim en güzel anne adayı seni yerim ben kızzzz ağzından bal damlıyor vallahi bitanem iyisin dimi ne olur iyi bak kendine yeğenimede ayrıca bende sizi çok seviyorum(yeğenim ve ve sen) sen bana kızacaksın ama tatlım ben hala başlamadım soğan kürüne hiç vaktim olmadı çalıştığım için vakit bulamıyorum bitanem bu ay başlıcam adetim bitince inşaallah olmamda adet bebiş gelirde gerekte kalmaz soğan kürüne :lepi::Saruboceq::kedi:Şeniz[/QUOT
allahım seni davul yapsın beni tokmakta vuruyum sana emiii koca memeli zilli Çok üzgünüm çoook uyuşuk üşengeç zillliiiiiiikafamçokkarıştı kızdım çok sanaklava:zillllllllllliiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae
aaaa tamam ama kızım fazla kızma yapıcam bu ay bak gör sonrada gelsin senn yeğen bakalım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?