Gebe kalamayanlar buraya.....

tatlım merhaba uzun süredir yoktun herhalde bayağı sıkı çalışıyorsunuz kızz:roflol:canım benim başlıcam kızz vaktim olmuyor işte sen nasılsın bitanem?:jeyyar:

ben progestanı kullandım bendede aynı sorun vardı dr.banada hamile kalabilirsin dedi ama olmadı malesef bu arada hap bana çok ağır geldi aşırı derecede baş dönmesi yapıyo.ayrıca çok uyutuyo.inş.hayırlı olur senin için.

slm kızlar ben buradaym pc bozuk o yüzden giremiyorum iyiym bebişte çok iyi
bu arada hiç bişeyim yokmuş ne çift boynuzlu rahim ne de düşük riskim varmış
boşuna 12 tane ilaç içtim drumu deiştirdim bu biraz pahallı ama olsun bebegim için herşeye deger
bu arada hamiş kalan yok galiba inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım öptm hepinizi

Nihayet sesin çıktı yavrum benim yaaa
İyi olmana çok sevindim
Olsun boşuna moşuna
Sen tedbirini aldın yaaa
Hadi güzel haberlerinin devamını bekliyoruz< canım
Çok özletme kendini güzel anne
Bebişine de iyi bak
opuyorumnanaktan

ahhh nerlerdesin be kuzum iyi olmanıza sevindim tatlım doktorunu değiştirmekle iyi yapmışsın kendinize iyi bakın canım benimopuyorumnanaktanzemuszemus

günaydın bacılar koca memeli zilli yoksunyok yaşadığını görmek çok güzel burcum sanada günaydın diğer kızlar hepinize günaydın banada günaydın eee günaydın işte :)

günaydın bacılar koca memeli zilli yoksunyok yaşadığını görmek çok güzel burcum sanada günaydın diğer kızlar hepinize günaydın banada günaydın eee günaydın işte :)

günaydın tatlım da nerdesin kızz bi görünüyon hemen kaçıyosun yavrum gel de iki muhabbet edelim:hulya:

Bende de troid vardı çok çalışan cinsinden:))ve beni zayıflatıyordu.Endokrinoloji doktoruna gittim ilaç verdi ve şu anda troidim iii durumda bu kezde süt hormonlarım fazla salgılama yapıyor.((Bir tarafı düzelttik derken diğer taraf hata verdi bu hormonlu yiyecekler sayesinde(((((((

Allah(C.C) bebek isteyenlere versin inşallah.

bacılar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelinde iki lafın belini kıralım yeter artık sürekli kaçıyosunuz selam veren birdaha görünmüyoooooooooooooo offfffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni sinir etmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelin artıkıııııın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb cccccccccccccccccccccccccccccccccc ddddddddddddddddddddddd eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vs vs vs vs vs vs vs vs :)))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…