Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim 1 yıldırda çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.herşeyim normal hormonlar , hsg , vs vs normal olmasına rağmen yumurta tembelliği olduğunu söledi doktorum.8 aydır adetim düzensiz daha önce böyle hiç bir şey yoktu hep günüde olurdum senağlama çokşükürki son 2 aydır gününde oluyorum bu aya Allah kerim artık senağlama
internetten araştırdım tedavisi olmadığını yazıyorlar çok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz :gitme:

slm arkadaşlar ben yenı katıldım .
2yılık evlıyım bırkz gebe kaldım düşük le sonuçlandı ve 9 aydır çoçuğum olmuyor
doktora gıttım yumurtalıklarımda sorun çıktı ureme yapmıyorlarmış
bunun için bana dostınex duphaston ve klomen verdı
benım gıbı ayn tedevıyı gören arkadaşlardan bılgı beklıyom:1no2:

kızlar günaydın hadi kalkın gelin çok durgunsunuz bu aralar bende görüyorum ve girmek istemiyorum ne oldu hepinize niye birden terk ettiniz burayı sadece bebek meselesini paylaşmıyoruz değilmi kafamız dağılsın diye farklı konularda paylaşıyoruz ama maalesef artık kimse bişey konuşmuyor konuşanda sıkıntısından bahsediyor cevap alamıyor ve sesi bidaha çıkmıyor.... esinte burcu kkkk yoksunyok yavrumceylanım kerem elvinnaz mechul mim gülde nilde ve diğer koca popolu sarkık memeli zilliler kalkın gelin artık hakkatten sinir olmaya başladım aboneliğimi fes edicem benden ve bebişten birdaha haber alamıycaksınız ona göre bune durgunluk bune monotonluk bu ne angaryalık bune bune bune vs vs vs 1 saat boyunca burdayım ( bir süre yazmayınca çıkmış gibi görünüyo aldanmayın) geldiniz geldiniz birdaha vallahi girmem hadi bakalım zilliler bekliyorum

sancaktar söyle yumurtalarına çalışsın azıcık tembellik yok bizim kızlara çekmiş heralde tembel tembel yatıyo neyse şaka bi tarafa incir kürü yap yumurtlamanı sağlıyo ben önce allahın izniyle sonra incir vesilesiyle hamile kaldım tabiki benim yumurtlama sorunum yoktu onun için havuç rendele içine arkadaşlarda karşılaşırsak bende detaylı anlatırım sana okey

kızlar kimse yok mu ? hangi ara daha kalabalık olduğunu anlayamadım

hayatım normalde sabahları kalabalıktır akşamlarıda kalabalıktır öğlen yemek molasından sonrada kalabalıktır ama uyuşuklar bu ara uyuşuyo girmiyo bak bende kendim yazıp kendim okuyorum hepsine kızgınım klava:kötükedihüso

canım inşallah hayırlı haberler alırsın geçmiş olsun :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…