- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.041
selam canımslm kızlar
pek bir bilgim yok ama senin rahatsızlığınla ilgili incir kürü tavsiye ediyorlar havuclu filan geçmiş sayfalara bakarsan görebilirsinslm kızlar ben ahoza 2 yılık evlıyım bırkez hamıle kaldım 3aylıkken bebeğin kalbı durdu kürtajla sonuçlandı şimdı hamıle kalamıyom yumurtalıklarım olgunlaşmıyo benla aynı hastalıktan olan arkadaşlardan bılgı beklıyom acılınden
merhaba canım nasılsın?merhaba kızlar
slm kızlar ben ahoza 2 yılık evlıyım bırkez hamıle kaldım 3aylıkken bebeğin kalbı durdu kürtajla sonuçlandı şimdı hamıle kalamıyom yumurtalıklarım olgunlaşmıyo benla aynı hastalıktan olan arkadaşlardan bılgı beklıyom acılınden:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:
hepinizeee laelaelaelaelae
canım sende benim gibisin bende 9 haftalıkkken bebeğimin kalbi durdu gerçi trafik kazasından sonra oldu bende 6 ay geçti hamile kalamıyorum doktorum pko teşhisi koydu soğan suyunu denedim kistlere iyi geldi incir kürünüde yeni deniyorum faydası olduğunu söylüyolar sende bir dene bence senin soruuna iyi gelebilir birbirimize dua edelim Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin:teselli:
yavruceylan1 arkadaşım ALLAH yar ve yardımcın olsun inş. hakkımızda Rabbim en hayırlısını versin hayırlı yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin hepimize:sinifsinif:
bende nedense bu ay dahada ümitliyim içim kıpır kıpır inşaalah Rabbim bu ay bize bir evlat verir..
Dua etmek lazım sahibinden istemek lazım O ol demeden yaprak bile kımıldamazmış Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin... inş. zamanı gelmiştir hepimizin..
size efendimiz s a v yaptığı duayı yazıyım RABBİM KALBİMİZDEKİNİN ANLINDA OLMASINI NASİP ETSİN ANLIMIZDAKİNİNDE EN HAYIRLISI OLMASINI NASİP ETSİN..:Saruboceq:
hatta hayırsızsa bile hayra çevirsin yinede nasip etsinn :Saruboceq: :CüvCüv:
birbirimize dstek olmalıyız bizi bizden başka daha iyi anlayan olmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?