Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar sizlerden gerçekten hayır yok artık baksana burcu yazmış cevap verdim uçmuş gitmiş mechulmim bakıyo yazmıyo elvinnaz sistemde ama burda değil vs vs ben gidiyorum hoşçakalın ruh olmuşunuz artık

slm kızlar ben ahoza 2 yılık evlıyım bırkez hamıle kaldım 3aylıkken bebeğin kalbı durdu kürtajla sonuçlandı şimdı hamıle kalamıyom yumurtalıklarım olgunlaşmıyo benla aynı hastalıktan olan arkadaşlardan bılgı beklıyom acılınden:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:

pek bir bilgim yok ama senin rahatsızlığınla ilgili incir kürü tavsiye ediyorlar havuclu filan geçmiş sayfalara bakarsan görebilirsin

canım sende benim gibisin bende 9 haftalıkkken bebeğimin kalbi durdu gerçi trafik kazasından sonra oldu bende 6 ay geçti hamile kalamıyorum doktorum pko teşhisi koydu soğan suyunu denedim kistlere iyi geldi incir kürünüde yeni deniyorum faydası olduğunu söylüyolar sende bir dene bence senin soruuna iyi gelebilir birbirimize dua edelim Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin:teselli:

slm bende pko hastasıyım klomen kullanıyorum yumurta olusuyor catlıyor ama bebis olmuyor.pko hastasına benim bildigim baska ilac vermiyorlar

hepinizeee laelaelaelaelae

canım yaaaaaa
Güzeller güzeli anne, bebişimiz nasıl? :CüvCüv:
İyi bakıyon dimi? lmaz:
Sen nasılsın canım benim
gweçen yazdım cevap vermedin.
en son dr sonuçları gösterecektin tahlillerin.
İnşaaaallllaaaaah iyi çıkar diye dua ettiydim :Saruboceq:
Yazmadın bişey zilllllllliiiii klava:
nasıl özledim sizi
sizinle sohbet etmeyiiiii Şeniz
okul olunca sabahları giremiyom.
haftasonuda iş güç
akşama da siz yoksunuz
kaldım bi başıma
dr moralimi bozdu :gitme:
bu başkası tabiiii
düzenli adet olmayla yumurtlamanın alakası yokmuş
klomen tedavisi iyi olurmuş
felan filan vs vs vs vs
Çok üzüldüm bugün senağlama
Halbuki ne umutluydum bu ay kendi kendime öyle bi heyecan vardı içimde
sanki ha oldu ha olacak diye
Çok canımı sıktı :çok üzgünüm:
Hastaneden eve gelinceye kadar kendimi nasıl tutdum bilmiyorum
Rabbim dermansız dert vermesin.
Buna da şükür
Sabır diledim bol bol
Bizlere hakkımızdan hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırark hayırlı, sağlıklı, akıllı, imanlı evlatlar nasip etmesini istedim
Niyweyse çok yandı bu gün içim :çok üzgünüm:
Beni de unutma duaların da olur mu Nilsecim senağlama

merhabaa kızlar daha doğru ii geceler :)
ben burayı çok sevdiim sizide çok sevdim :) inşaallah birbirimize faydamız olur... dua edelim birbirmize kaydirigubbakcemile2

nelsi cim bu incir kürünü araştırdım yanlız uygulamam gereken bi tarih varmı daha doğrusu adetten öncemi kullanmamam lazım :)

teşekkür ederim fakat soğan kürü ve incir kürü nasıl oluyo birde ben klomen kullanıyorum yumurtalıkları canlandırıyo doktora yarın gidecem hormanlara bakcaklar yumurtalıkların çalışip çalişmadıklaraına bakcak ilaçların faydası olup olmadığına bakcak lar allahisteyen herkese sağlıklı çoçukları olmasını nasıp etsın dıleklerım sızlerle yerimsenibenvereliniortak

yavruceylan1 arkadaşım ALLAH yar ve yardımcın olsun inş. hakkımızda Rabbim en hayırlısını versin hayırlı yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin hepimize:sinifsinif:
bende nedense bu ay dahada ümitliyim içim kıpır kıpır inşaalah Rabbim bu ay bize bir evlat verir..
Dua etmek lazım sahibinden istemek lazım O ol demeden yaprak bile kımıldamazmış Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin... inş. zamanı gelmiştir hepimizin..
size efendimiz s a v yaptığı duayı yazıyım RABBıM KALBıMıZDEKıNıN ANLINDA OLMASINI NASıP ETSıN ANLIMIZDAKıNıNDE EN HAYIRLISI OLMASINI NASıP ETSıN..:Saruboceq:
hatta hayırsızsa bile hayra çevirsin yinede nasip etsinn :Saruboceq: :CüvCüv:
birbirimize dstek olmalıyız bizi bizden başka daha iyi anlayan olmaz ..

Canım desteğin için çok teşekkürler.
Dualarına AMİİİİİN dedmekten başka ne denilerbilir kiii
Rabbim Ümmet-i Muhammed'denisteyen herkese, içinde bize de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…