Gebe kalamayanlar buraya.....

tatlım benim biliyorum ki bebişlerimiz gelicekler birgün bize ben bugün kırmızı kutuyu açtım herkee hayırlı olun maviyi yine bulamadım:çok üzgünüm::kedi:

tatlım benim biliyorum ki bebişlerimiz gelicekler birgün bize ben bugün kırmızı kutuyu açtım herkee hayırlı olun maviyi yine bulamadım:çok üzgünüm::kedi:

Canım geçmiş olsun
Neyse yeni maçlara artık vereliniortak

Ben de bu ay umut doluydum ama dün dr moralimi bozdu
her biri ayrı telden çalıyor wallaaaa...

günaydın kızlar öyle kötüyüm ki bugün yaklaşık 3 hafta önce adet söktürücü kullanmıştım ve bugüne kadar adet olamamıştım aklıma yine hamilemiyim acaba lar dolaşmıştı test alayım bi diyodum ki sabah olmuşum.Allahım ne büyük bi sınav bu 7 ay oldu bebek isstiyoruz ama olmuyo olmuyo olmuyo...herşey normal bide üstüne 3 aydır doğru dürüst adet olamıyorum doktor adet olmman için herhangi bi sebep yokdiyo artık söktürüsüde kullanmıcam şiştim iyice valla ..bende durumlar bmyle Rabbim hepimize sabır versin..

bitanem gel bak üzme kendini neden diyceksin anlatıyım 7 aydır bu nasıl sınav diyosun benimki hiç bir problem yokken 12 aylık bir sınavdı bende daha 2 ay önce hamile kaldım çok şükür genel olarak baktığın zaman kimi insan hemen hamile kalıyo kimisi hiç kalamıyo kimisi yani bizlerde belli bir süre geçince kalabiliyoruz bunun sebebini çok araştırdım ama maalesef bulamadım neden olduğunuda çok merak ediyorum bazı insanlar bünye kendini gebeliğe hazırlıyo diyo????????????? peki diğerlerininki neden hazırlamıyoda sadece bizimki hazırlıyo??????????????????? yada neden ben tam 1 yıl sonra hamile kaldım ???????? bunlarının altında tek bir sebep var oda kurban olduğum allahımın vakti ve zamanı gelince nasip etmesidir o yüzden seninde zamanın var kiiii hiç bir sorunun yok stres yapmadan bekle olurmu üzme kendini zamanı gelince herkez hamile kalacak bebişlerini kucağına alacak öptüm senikaydirigubbakcemile3

bitanem ben cevap yazmıştım test sonuçlarımız iiii bebek hakkında sürekli bilgi veriyorum gülüm şu anda inşallah iiyidir bu arada bende giriyorum geçmişi okuduysan ana avrat düz gittim kapadım resmen kimseler yok sohbet yok kızların üzerine bir ağırlık çökmüş resmen neyse öyle işte hem bitanem üzme kendini nolur sende çok araştırdın biliyosun sadece zamana bırak lütfen ben bol bol dua ediyorum ve edicem size tamam üzülme lütfen :gitme:düzenli adet olan insan düzenli bir şekilde yumurtlar bizlerde doktora gittik biliyoruz heralde o kadar kendilerince yorum yapan doktorlar varki kafayı karıştırmamak lazım aslında benim doktorum inatla yumurta takibi yapmıştı asla ilaç vermedi acele etme dedi çünkü adet normaldi yumurtlama vardı o yüzdende farklı uygulamalara gerek duymadı veee 2 yıl bekleyin acele etmeyi derdi hep sende üzme kendini doktorada gitme oluruna bırak herşeyi tamam yoksa hep üzülen sen olursun :Saruboceq:

bu arad bu doktorlar klomenin ilaç firmasından yüklü hediyeler alıyolar heralde sürekli klomen yazıp gönderiyolar bu neyaaaaa insanın doğal anatomisini bozuyolar resmen klomen klomen klomen midem bulandı artık yumurtlamanda sorun yoksa kullanma kardeşim çok sinirlendim insanlarda bilmedikleri içinde güven duyup kullanıyo ay çok afedersinizde ben hamile kalmadan önce taaa 2008 ocak yada şubat ayında ankarada bir doktora gittim gerizekalı diycem onaaa moruk kadın daha muayene etmeden hemen klomen genophen yazdı gönderdi aptal kadın bi muayene et yumurta yumurtlama varmı problem varmı bi bak demi yazıp çizip gönderiyolar yazık ama insanlara bende bilgisizimya aldım kullandım bi halt olmamıştı:roflol: allah önüme fatih üni.hast.çıkardıda adam gibi muayene oldum doktorumda sağolsun cahil değildiki gerekeni yaptı öyle işte çok kızıyorum bu klomen kullan diyen doktorcuklara klava:

teşekkürler nilse1978 ama umudum öyle kırılıyo ki kaç aydır adet olamamamın sabebi de bu yaşadığım sitres bililiyorum ama elimde değil adetlerimi nasıl düzene soka bilirim ?1 aydır hayıt tohumu içiyorum ..bi önerisi olan var mı?

canım stresten uzak dur yeter son zamanlarda artık ben saldım çayıra mevlam kayıra olmuştum demekki böyle olmak gerekiyomuş nekadar rahat olursan o kadar bebek olur bu arada ben hep söylerim inciri kürü yap bana vesile olduğunu düşünüyorum ben ondan sonra hamile kaldım tabiki önce kurban olduğum allahım sayesinde sonra incir vesilesiyle gerçekten dene ama önce stresini yok etmelisin aydı durumleri yaşadık emin ol belki ben daha beterdim ama oldu işte yapacak olursan incir söyle tarif ederim ben sana :lepi:

bende yapmak istiyorum incir kürünü....
belli günü varmı yani regl den öncemi , sonramı reglden kaçgün sonra vs vs :)

ok o zaman nasıl yapacam o inciri ?

15-16 adet kuru inciri ikiye böl kaynamakta olan yarım lt suyun içine at 20 dk kaynat sabah akşam yemeklerden 15 dk önce aç karnına iç 21 gün düzenli yap 7 gün ara ver tekrar 21 yap hergün taze yapacaksın zaten yarım lt den 2 bardak anca çıkıyo süz suyunu iç incirlerini çöpe yolla tamam canım. adetin biter bitmez başla o 7 gün arada adet olacaksın tamam canım rahmini kuvvetlendiriyo ve yumurta çoğaltıyo kesin yap:lepi:

teşekkür ederim yeni okudum ben bu ay adet olmam inş.da :) olursam doktor bana büyük ihtimalle klomen verecek onun yerine incir kürünü kullanmam ne kadar doğru olur

karedeşim hakkında hayırlısı olsun inş. sakın ümüdini yitirme bol bol dua edelim birbirimize inş. bende bu ay mavi kutuyu açarım da size mutlu habaerlerimi veririm:CüvCüv:

sağolasın nilse1978 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…