- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.061
yavruceylan1 arkadaşım ALLAH yar ve yardımcın olsun inş. hakkımızda Rabbim en hayırlısını versin hayırlı yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin hepimize:sinifsinif:
bende nedense bu ay dahada ümitliyim içim kıpır kıpır inşaalah Rabbim bu ay bize bir evlat verir..
Dua etmek lazım sahibinden istemek lazım O ol demeden yaprak bile kımıldamazmış Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin... inş. zamanı gelmiştir hepimizin..
size efendimiz s a v yaptığı duayı yazıyım RABBİM KALBİMİZDEKİNİN ANLINDA OLMASINI NASİP ETSİN ANLIMIZDAKİNİNDE EN HAYIRLISI OLMASINI NASİP ETSİN..:Saruboceq:
hatta hayırsızsa bile hayra çevirsin yinede nasip etsinn :Saruboceq: :CüvCüv:
birbirimize dstek olmalıyız bizi bizden başka daha iyi anlayan olmaz ..
tatlım benim biliyorum ki bebişlerimiz gelicekler birgün bize ben bugün kırmızı kutuyu açtım herkee hayırlı olun maviyi yine bulamadım:çok üzgünüm::kedi:
Canım geçmiş olsun
Neyse yeni maçlara artık vereliniortak
Ben de bu ay umut doluydum ama dün dr moralimi bozdu
her biri ayrı telden çalıyor wallaaaa...
günaydın kızlar öyle kötüyüm ki bugün yaklaşık 3 hafta önce adet söktürücü kullanmıştım ve bugüne kadar adet olamamıştım aklıma yine hamilemiyim acaba lar dolaşmıştı test alayım bi diyodum ki sabah olmuşum.Allahım ne büyük bi sınav bu 7 ay oldu bebek isstiyoruz ama olmuyo olmuyo olmuyo...herşey normal bide üstüne 3 aydır doğru dürüst adet olamıyorum doktor adet olmman için herhangi bi sebep yokdiyo artık söktürüsüde kullanmıcam şiştim iyice valla ..bende durumlar bmyle Rabbim hepimize sabır versin..
canım yaaaaaa
Güzeller güzeli anne, bebişimiz nasıl? :CüvCüv:
İyi bakıyon dimi?lmaz:
Sen nasılsın canım benim
gweçen yazdım cevap vermedin.
en son dr sonuçları gösterecektin tahlillerin.
İnşaaaallllaaaaah iyi çıkar diye dua ettiydim :Saruboceq:
Yazmadın bişey zilllllllliiiiiklava:
nasıl özledim sizi
sizinle sohbet etmeyiiiii Şeniz
okul olunca sabahları giremiyom.
haftasonuda iş güç
akşama da siz yoksunuz
kaldım bi başıma
dr moralimi bozdu :gitme:
bu başkası tabiiii
düzenli adet olmayla yumurtlamanın alakası yokmuş
klomen tedavisi iyi olurmuş
felan filan vs vs vs vs
Çok üzüldüm bugün senağlama
Halbuki ne umutluydum bu ay kendi kendime öyle bi heyecan vardı içimde
sanki ha oldu ha olacak diye
Çok canımı sıktı :çok üzgünüm:
Hastaneden eve gelinceye kadar kendimi nasıl tutdum bilmiyorum
Rabbim dermansız dert vermesin.
Buna da şükür
Sabır diledim bol bol
Bizlere hakkımızdan hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırark hayırlı, sağlıklı, akıllı, imanlı evlatlar nasip etmesini istedim
Niyweyse çok yandı bu gün içim :çok üzgünüm:
Beni de unutma duaların da olur mu Nilsecim senağlama
teşekkürler nilse1978 ama umudum öyle kırılıyo ki kaç aydır adet olamamamın sabebi de bu yaşadığım sitres bililiyorum ama elimde değil adetlerimi nasıl düzene soka bilirim ?1 aydır hayıt tohumu içiyorum ..bi önerisi olan var mı?
ok o zaman nasıl yapacam o inciri ?
bende yapmak istiyorum incir kürünü....
belli günü varmı yani regl den öncemi , sonramı reglden kaçgün sonra vs vs :)
kaydirigubbakcemile3yazdım sende oku bitanem
tatlım benim biliyorum ki bebişlerimiz gelicekler birgün bize ben bugün kırmızı kutuyu açtım herkee hayırlı olun maviyi yine bulamadım:çok üzgünüm::kedi:
15-16 adet kuru inciri ikiye böl kaynamakta olan yarım lt suyun içine at 20 dk kaynat sabah akşam yemeklerden 15 dk önce aç karnına iç 21 gün düzenli yap 7 gün ara ver tekrar 21 yap hergün taze yapacaksın zaten yarım lt den 2 bardak anca çıkıyo süz suyunu iç incirlerini çöpe yolla tamam canım. adetin biter bitmez başla o 7 gün arada adet olacaksın tamam canım rahmini kuvvetlendiriyo ve yumurta çoğaltıyo kesin yap:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?