Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar bu yumurtlama döneminde ki belirtiler doğrumu sancı olrmuş (çok hafif) ve akıntı olurmuş ..
doğrumu bir bilginiz varmı

nilse 1978 :) elme dersem çık Armut dersem çıkma :)lülülülülülü nersein kardeşimm opuyorumnanaktan

kızzz sen gir girde yazma bize emiii cadı seniiiimafoldumben

bende çocuk istiyorum 3 aydır evliyiz doktora gittim bana hormon testi yapmamı ve hsg çekmemi söyledi hepsini yaptırdm sonuçları cuma günü göstercm bakalm nediyecek inş hayırlı sonuç alırım ve alırız doktor erken dedi ama istiyorm inş olur hsg yaptıktan sonra midem agrıyor çektiren varmı mideye agrısı vurur mu

Canım inşallah sende hayırlısıyla dileğine kavuşursun.Ben geçen hafta çektirdim HSGyi hiç bi yerim ağrımadı yanlız kendini üşütme işte o zaman karnın ağrıyabilir.a.s:sm_confused:

Canım inşallah sende hayırlısıyla dileğine kavuşursun.Ben geçen hafta çektirdim HSGyi hiç bi yerim ağrımadı yalnız kendini üşütme işte o zaman karnın ağrıyabilir.a.s:sm_confused:

mrh.bende 2 ıla yakın süredir deniorum.6 çatlatma iğnesi vuruldum.bu ay aşılama olacak.yinede sen şanslısın 1 tane var.allh gönlüne göre versin:)

mrh.bende 6 tane çatlatma iğnesi vuruldum.bu ay aşılama istiorum.yarın dr a gidicem.daha önce aşılama yaptıranlar bilgilendirebilirmisiniz beni.şimdiden tşkrlr

bende çektirdim arkadaşım sakın kendini kasma ben kendimi kastığım için ufak bi yara olldu yanlız sıkıntı benden doktorum elimden geleni yaptı ben senin gibi çok korktum ve önyargılı gittim kendi kendime yaptım anlayacağın .. :) korkulacak hiç bir şey yok sen rahat ol yeter :) Allah yar ve yardımcın olsun inş.

Nilseeeee
Teşekkür ederim canım destek için haklısın
ve yusuf burcu sana da canım
Mesele şu ki;
Keşke işte benimde karşıma şöyle gönül rahatlığı ile güveneceğim bir dr çıksa
ama biri (ki bu benim özel dr) beklemeye aldı
biri değerlere baktı ve yumurtluyorsunuz zaten her ay yumurta ouşur gelişir, çatlar ve döllenmezse 14 gün sonra adet olursunuz, sizde de durum bu kendi halinizde hamile kalırsınız dedi
Bir diğeri ise her ay adet olmanız yumurtladığınız ve ya yumurtanızın geliştiği anlamına gelmez klomene başlayalım dedi
Ben de bööööööle şaştım kaldım :1shok:
Ah adam gibi bi dr bulabilsem.....

Sanırım ben de bi hsg çektireceğim ve acımadığını duyunca rahatlıyorum arkadaşlar
Topiklerde okuduğum kadar acıyan da var acımayanda
Hayırlısı olsun hakkımızdan vereliniortak

Bu arada Nilsecim çooook hakılısın
Olmuyorsa sadece Rabbimden
Başka hiiiiçbişiysden değil
Benim ahretlik arkadaşın yengesi 36 yaşında
en küçüğü 13 yaşında iki çocuğu var
Tekrar bebek istiyolar ve bir sene olmuyor
Olmayınca benim dra gidiyolar
ve hsgde iki tüp de tıkalı çıkıyor
Dr istiyorsanız tüp bebeğe yönlendireyim başka türlü olmaz diyor
Onlarda napalım iki tane var yeter diyolar
Kadıncağız çıkarken dra " tamam ben bebek istiyorum ama kesin olmaz değil mi, sonuçta bu bebeği ben şimdi istiyorum 40 yaşında değil, yani riskli gebelik istemiyorum, korunalım mı korunmayalım mı?" diye soruyo
Dr da kesin olmaz korunmana gerek yok diyor
veeeeee
Kadın iki ay sonra hamile
Dün öğrenmişlerki bir kızları olacak
bundan daha güzel mucie olur mu??
Sadece Rabbim isteyecek hepsi bu aslında....

merhaba kızlarr :) cok yenı katıldım aranıza ben oncelıkle allah herkesın kalbıne gore versın dıleklerını kabul etsın dıyorumm...
ya kızlarrr ben bu ay catlatma ıgnesı oldum gecen hafta ılıskılerımızde tam ıstedıgım gıbı oldu ama sımdı ınanılmaz heyecanlıyım test yaptırmak ıstıyorum sızce cokmu erken bekleyemıyorum daha once 2 dusugum oldu ve 5 yıllık evlıyım cocugumuz yok henuz ne kadar zamanda kanda sonuc olusur?cunku ıdrarda cıkması ıcın adet gunumun gecmesı gerekıyo onu bekleyemıycem valla :) kendınıze ıyı bakın kızlarr bebıslerınız kucaklarınızdan eksık olmasın ınsalllllaaahhhh

anladım bitanem senin doktorda moruk çıkmış dikkatet kendini canım iyi bi doktor bul sonra bırkalattır kendini okkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba bende bebek istiyorum pko var bendede.size bişey sorucam ibrahim saraçoğlunun kendisinin sattığı pko kürü var kullananınız oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…