S
sancaktr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.081
karedeşim hakkında hayırlısı olsun inş. sakın ümüdini yitirme bol bol dua edelim birbirimize inş. bende bu ay mavi kutuyu açarım da size mutlu habaerlerimi veririm:CüvCüv:
bitanem gel bak üzme kendini neden diyceksin anlatıyım 7 aydır bu nasıl sınav diyosun benimki hiç bir problem yokken 12 aylık bir sınavdı bende daha 2 ay önce hamile kaldım çok şükür genel olarak baktığın zaman kimi insan hemen hamile kalıyo kimisi hiç kalamıyo kimisi yani bizlerde belli bir süre geçince kalabiliyoruz bunun sebebini çok araştırdım ama maalesef bulamadım neden olduğunuda çok merak ediyorum bazı insanlar bünye kendini gebeliğe hazırlıyo diyo????????????? peki diğerlerininki neden hazırlamıyoda sadece bizimki hazırlıyo??????????????????? yada neden ben tam 1 yıl sonra hamile kaldım ???????? bunlarının altında tek bir sebep var oda kurban olduğum allahımın vakti ve zamanı gelince nasip etmesidir o yüzden seninde zamanın var kiiii hiç bir sorunun yok stres yapmadan bekle olurmu üzme kendini zamanı gelince herkez hamile kalacak bebişlerini kucağına alacak öptüm senikaydirigubbakcemile3
bende çocuk istiyorum 3 aydır evliyiz doktora gittim bana hormon testi yapmamı ve hsg çekmemi söyledi hepsini yaptırdm sonuçları cuma günü göstercm bakalm nediyecek inş hayırlı sonuç alırım ve alırız doktor erken dedi ama istiyorm inş olur hsg yaptıktan sonra midem agrıyor çektiren varmı mideye agrısı vurur mu
bende çocuk istiyorum 3 aydır evliyiz doktora gittim bana hormon testi yapmamı ve hsg çekmemi söyledi hepsini yaptırdm sonuçları cuma günü göstercm bakalm nediyecek inş hayırlı sonuç alırım ve alırız doktor erken dedi ama istiyorm inş olur hsg yaptıktan sonra midem agrıyor çektiren varmı mideye agrısı vurur mu
Nilseeeee
Teşekkür ederim canım destek için haklısın
ve yusuf burcu sana da canım
Mesele şu ki;
Keşke işte benimde karşıma şöyle gönül rahatlığı ile güveneceğim bir dr çıksa
ama biri (ki bu benim özel dr) beklemeye aldı
biri değerlere baktı ve yumurtluyorsunuz zaten her ay yumurta ouşur gelişir, çatlar ve döllenmezse 14 gün sonra adet olursunuz, sizde de durum bu kendi halinizde hamile kalırsınız dedi
Bir diğeri ise her ay adet olmanız yumurtladığınız ve ya yumurtanızın geliştiği anlamına gelmez klomene başlayalım dedi
Ben de bööööööle şaştım kaldım :1shok:
Ah adam gibi bi dr bulabilsem.....
merhaba kızlarr :) cok yenı katıldım aranıza ben oncelıkle allah herkesın kalbıne gore versın dıleklerını kabul etsın dıyorumm...
ya kızlarrr ben bu ay catlatma ıgnesı oldum gecen hafta ılıskılerımızde tam ıstedıgım gıbı oldu ama sımdı ınanılmaz heyecanlıyım test yaptırmak ıstıyorum sızce cokmu erken bekleyemıyorum daha once 2 dusugum oldu ve 5 yıllık evlıyım cocugumuz yok henuz ne kadar zamanda kanda sonuc olusur?cunku ıdrarda cıkması ıcın adet gunumun gecmesı gerekıyo onu bekleyemıycem valla :) kendınıze ıyı bakın kızlarr bebıslerınız kucaklarınızdan eksık olmasın ınsalllllaaahhhh[/QU
aramıza hoşgeldin canım adetine kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?