S
sancaktr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.121
bak bak bak ben geldim ama kimse yoook kıslar ben çok hastaydım dün gece acile gittik inanılmaz bir kasık ağrısı ve mide bulantısı ile çok korktum bebişe bişi oldu diye ama çooook şükür allahıma gayet iiiyiymiş ama ne olduğunu bulamadık tahlillerde temizdi bu arada dün ilk defa resmini aldım bebeişin çok küçük daha allahım sizede nasip etsin resmini gördükten sonra daha bi duygulanıyo insan :)))))
aynen öyle bitanem hafif ksık ağrısı ve jel (sümük :roflol:) kıvamında akıntı başlarsa hemen gece gündüz herifi bi yerlerde sıkıştır :sm_cool:
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba ve günaydınlar.Ben tekrar bu ay hamile olduğumu düşlerken hastalandım.Eşim daha önce beni üzmemek ve hatırlatmamak adına hiç söylememişken şimdi söyledi "BABA OLMAYI İSTİYORUM HERŞEYDEN ÇOK DEDİ " çok duygulandım bi yandan da üzüldüm ; kızlar ne zaman annelik duygusunu tadacağız yaradanımın izniyle ...
üzme canım kendini hepimiz bunun için uğraşıyoruz olacak inşallah en hayırlı zamanda.
Sen ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsunuz?
canım inşaallah hakkında hayrlısı olsun hepimizin inş.eşininde seninde gönlündeki muradı tez zamanda nasip etsin (hepimize inşaallah :) ) dua ett :saruboceq:
canım hemen hemen her an dualarım sizlerle ve kendimle
canım 6 aylık evliyiz. Ilk ay korunmuştuk. 5 aydırda istiyoruz.
Her regli dönemim başladığında kendimi hayalere veriyorum; ardındında defalarca kez inciniyorum.hayırlısı ile allahım nasip et yarabbim isteyen herkese....
valla canım ne diyeyim bende aynı durumda sayılırım bu 3. ayım 27.de adet olmam gerek ki inşallah olmam.canım 6 aylık evliyiz. Ilk ay korunmuştuk. 5 aydırda istiyoruz.
Her regli dönemim başladığında kendimi hayalere veriyorum; ardındında defalarca kez inciniyorum.hayırlısı ile allahım nasip et yarabbim isteyen herkese....
geldim ama yazamıyorum yaaaaaaaaaa
nilse çok hoşsun ya çok güldüm valla :roflol: dediğini Şeniz yaptım :roflol: inşaallah hamileyimdir peki adet olmama çok var. hamile olup olmadığımı en erken ne zaman öğrenebilirim
canım 6 aylık evliyiz. Ilk ay korunmuştuk. 5 aydırda istiyoruz.
canım cok doğru söylüyorsun da olacağını bilsem 10 senede beklerim ben mesela sorun değil ama olmadıkça sanki olmayacakmıs gibi geliyor ve dahada cıkmaza giriyor insan bizi karamsar yapanda bu sanıyorumduygu neden böle hemen pes ettin daha dur bismillah sen 6 aydr evlisin ben 2 yıldır ve senin gibi değilim yani :) motive et kendini ne bu böle isyanlara bürümüşsün canım benim inşa. tez zamanda kavuşursun yavrucuğuna yanlız unutma motivasyonunu iyi tut her ayda hayal kırıklığına uğrama veren Allah muhakkak bir zamanı vardır canımsın yaaa
valla canım ne diyeyim bende aynı durumda sayılırım bu 3. ayım 27.de adet olmam gerek ki inşallah olmam.
Aslında bu ay olmamış şu ay olmamış değilde ya hiç olmazsa düşüncesi beni korkutuyor
anlamadım canım yaa doktor ultrasonda bakarken sende bakmıyomusun ekrana orda görünüyo öyle pıt pıt pıtt :)
yaaaaa olacak acele etmeyin benim tam 12. Ayda oldu aaaaaaaaaaaaa kızıyorum artık yaaa umutsuz olmayın yazmıştım daha öncede sana ben demi zilli :1no2:
Teyzesi yer onu bakkk.Canım Allah tamamına erdirir inşallah kendine cok dikkat et sakın ihmal etmebakıyorum gördüm onuuuu ama dinlemedinki teyzesi
Hıh bakın işte Duyguda benden....offff valla haa offff.....Hiç anne olamamaktan korkuyorummmm bendeeeeeeeeeevet nilsecim ama inan hiç anne olamayacağım diye çok korkuyorum.
geldim ama yazamıyorum yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?