Gebe kalamayanlar buraya.....

geçmiş olsun arkadaşım çok şüküe temiz çıkmana sevindim Hayılısıyla kurtulursun inşaallah misss gibi kucağına aldığın günleride duyarız inş. tekrardan geçmiş olsun opuyorumnanaktan

aynen öyle bitanem hafif ksık ağrısı ve jel (sümük :roflol:) kıvamında akıntı başlarsa hemen gece gündüz herifi bi yerlerde sıkıştır :sm_cool:

nilse çok hoşsun ya çok güldüm valla :roflol: dediğini Şeniz yaptım :roflol: inşaallah hamileyimdir peki adet olmama çok var. hamile olup olmadığımı en erken ne zaman öğrenebilirim

canım inşaallah hakkında hayrlısı olsun hepimizin inş.eşininde seninde gönlündeki muradı tez zamanda nasip etsin (hepimize inşaallah :) ) dua ett :Saruboceq:

üzme canım kendini hepimiz bunun için uğraşıyoruz olacak inşallah en hayırlı zamanda.
Sen ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsunuz?

canım 6 aylık evliyiz. Ilk ay korunmuştuk. 5 aydırda istiyoruz.
Her regli dönemim başladığında kendimi hayalere veriyorum; ardındında defalarca kez inciniyorum.hayırlısı ile allahım nasip et yarabbim isteyen herkese....

duygu neden böle hemen pes ettin daha dur bismillah sen 6 aydr evlisin ben 2 yıldır ve senin gibi değilim yani :) motive et kendini ne bu böle isyanlara bürümüşsün canım benim inşa. tez zamanda kavuşursun yavrucuğuna yanlız unutma motivasyonunu iyi tut her ayda hayal kırıklığına uğrama veren Allah muhakkak bir zamanı vardır canımsın yaaa :1hug:

valla canım ne diyeyim bende aynı durumda sayılırım bu 3. ayım 27.de adet olmam gerek ki inşallah olmam.
Aslında bu ay olmamış şu ay olmamış değilde ya hiç olmazsa düşüncesi beni korkutuyor

nilse çok hoşsun ya çok güldüm valla :roflol: dediğini Şeniz yaptım :roflol: inşaallah hamileyimdir peki adet olmama çok var. hamile olup olmadığımı en erken ne zaman öğrenebilirim

ne şerefsiz bi makina bu yaaa neyse hamile kaldığını hiç bir şekilde öğrenemezsin ama benim aynen şöyle olmuştu gögüşlerim erkenden acımaya başlamıştı damarlar belirginleşmeye başlamıştı akıntım çoğaldı azda kasık ağrılarım vardı lülülülülülü

yaaaaa olacak acele etmeyin benim tam 12. ayda oldu aaaaaaaaaaaaa kızıyorum artık yaaa umutsuz olmayın yazmıştım daha öncede sana ben demi zilli :1no2:

canım cok doğru söylüyorsun da olacağını bilsem 10 senede beklerim ben mesela sorun değil ama olmadıkça sanki olmayacakmıs gibi geliyor ve dahada cıkmaza giriyor insan bizi karamsar yapanda bu sanıyorum

valla canım ne diyeyim bende aynı durumda sayılırım bu 3. ayım 27.de adet olmam gerek ki inşallah olmam.
Aslında bu ay olmamış şu ay olmamış değilde ya hiç olmazsa düşüncesi beni korkutuyor

meçhul_mim sen böyle düşünürsen tabiki olmaz ( Allah korusun ) iş beyinde bitiyor o düşünceyi at kafandan bakiim lmaz: ya ne olmuş böyle ben motive olmak için giriyorum burya siz içimi kararttınız valla CADIARZU

siz böyle iseniz ben neler yapıyım valla sinirlerim bozuldu sizemi üzülüyüm kendimemi üzülüyüm bilemedim 2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ve her ayım ümidle geçiyor ve eşimden Allah razı olsun onun sebebi ile hiç bir zaman ümidimi kırmıyorum biliyorum ki veren O (Allah ) o OL derse herşey olur dünya Onun OL demesi ile 7 günde yaratılmış ... rabbimden tek isteğim banada ol desin ( hepimizin zamanı gelsin inş. ) yani biz ne yaparsak yapalım boşşşş vakti gelmediği müddetçe ... bol bol dua etmek lazım birbirimize dua edelim

evet nilsecim ama inan hiç anne olamayacağım diye çok korkuyorum.
Hıh bakın işte Duyguda benden....offff valla haa offff.....Hiç anne olamamaktan korkuyorummmm bendeeeeeeeee daha önce hamile kaldığım haldeee birdeee...Aslında ben ne cekiyorsam kendimden cekiyorum..Bana benden iyi düşman olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…