- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.141
canım kusura bakma gercekten seninde moralini bozdum ama bu benden kaynaklanıyor her zaman kendimi en kötü şeye inandırıyorum benimde sorunum bu işte ne yapsam düzeltemiyorum kendimisiz böyle iseniz ben neler yapıyım valla sinirlerim bozuldu sizemi üzülüyüm kendimemi üzülüyüm bilemedim 2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ve her ayım ümidle geçiyor ve eşimden Allah razı olsun onun sebebi ile hiç bir zaman ümidimi kırmıyorum biliyorum ki veren O (Allah ) o OL derse herşey olur dünya Onun OL demesi ile 7 günde yaratılmış ... rabbimden tek isteğim banada ol desin ( hepimizin zamanı gelsin inş. ) yani biz ne yaparsak yapalım boşşşş vakti gelmediği müddetçe ... bol bol dua etmek lazım birbirimize dua edelim
hıh bakın işte duyguda benden....offff valla haa offff.....hiç anne olamamaktan korkuyorummmm bendeeeeeeeeedaha önce hamile kaldığım haldeee birdeee...aslında ben ne cekiyorsam kendimden cekiyorum..bana benden iyi düşman olmaz
evet nilsecim ama inan hiç anne olamayacağım diye çok korkuyorum.
arkadaşlar ben 6 ay önce düşük yaptım 6 aydırda korunduk 2 aydır olmadı ama ben çok üzülüyorummm yaaa normalmi 2 3 ay olmaması ben kafama çok takıyorumm eşim takma kafana diyor ama elimde degil her adet oldugumda üzülüyorumm allah sizlerede en kısa zamanda bebeginizin olmasını nasip eder
canım bende 1 sene önce filan düşük yaptım 2 aydır korunmuyorum ama olmuyor olmuyor iştearkadaşlar ben 6 ay önce düşük yaptım 6 aydırda korunduk 2 aydır olmadı ama ben çok üzülüyorummm yaaa normalmi 2 3 ay olmaması ben kafama çok takıyorumm eşim takma kafana diyor ama elimde degil her adet oldugumda üzülüyorumm allah sizlerede en kısa zamanda bebeginizin olmasını nasip eder
bitanem o korkular inan bendede vardı ben asla inanmıyodum anne olamam diyodum artık iyice umutlarım kırılmıştı o kadar bunalmıştımki geçmişte ben ne günah işledim allahım diye düşünmeye başlamıştım onlarım bedelini ödüyorum diye umutsuzluğa düşmüştüm ama bak öyle değil işte gerçekten zamanı var inan buna bir probleminiz yoksa olacak alkisalkisalkis
selam kızlar varmı bi gelişme durumlarda benhala hamile kalamadım hayırlsı vardır bi vakit saat diyor teselli buluyoruz
Bayramdan sonra doktora gİdeceĞİz eŞİmle beraber; geÇenlerde gİdecektİk randevu aldım ona gÖre İŞyerİmden İzİnde aldım ; ama sabah 9 da telefonla dr Şehİr dıŞına ÇıtĞı İÇİn randevu İptal edİldİ gİdemedİk. Vardır bunda da bİr hayır dedİk kendİ kendİmİze eŞİmle ama bayramdan sonra ,İzİn alarak gİdeceĞİzdoktora problem nedİr merak edİyorum (varsa sanırım ortaya Çıkacaktır, daha Önce kan tahlİlİ yaptırmıŞtım bİde muayene etmİŞtİ problem yoktu ama bu sefer nelere bakacak ; daha yolun Çok baŞındayım , buda benİ Çok korkutuyor )
geldim tatlım ya gelmezmiyim nilsecim hergün günde kırk defa bakıyorum ama kimse yok hep yazıp gitmişsiniz ohh ya opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben 6 ay önce düşük yaptım 6 aydırda korunduk 2 aydır olmadı ama ben çok üzülüyorummm yaaa normalmi 2 3 ay olmaması ben kafama çok takıyorumm eşim takma kafana diyor ama elimde degil her adet oldugumda üzülüyorumm allah sizlerede en kısa zamanda bebeginizin olmasını nasip eder
yalaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn ne kadar dedikodu yapıyoruz sabahtan beri baktınmıki buraya zilli hem senin anne adayları bölümünde ne işin var bakıyım orda yakaladım seni hayırdır lülülülülülü
ya benim öyle bir akıntım olmadı demekki bu ay da yok bebiş filan :gitme:
umarım bi problem yoktur sen şuna cevap ver şimdi adetin düzenlimidir??????? yumurtladığını biliyomusun ay ortasında jel kıvamında akıntın oluyomu ??????
canım evet düzenli 25 günde bir oluyorum ama şimdiye kadar akıntı ile yumurtlama arasaındaki alakayı bilmediğim için dikkat etmedim akıntım oluyor ama bir ara ama yumurtlama dönemim mi ona hiç dikkat etmedim canım benim bu ay onuda dikkate alayım ben bir bakayım ... ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?