Gebe kalamayanlar buraya.....

canım kusura bakma gercekten seninde moralini bozdum ama bu benden kaynaklanıyor her zaman kendimi en kötü şeye inandırıyorum benimde sorunum bu işte ne yapsam düzeltemiyorum kendimi

evet hayatım aynı korkuları yaşıyoruz.

Beklerim ama ya hiç olmazsa naparım. Bu düşünce beni öldürüyor...
Kayınvalidem annem artık yakın çevrem sürekli dile getiriyor ; sadece insanlara daha dşünmüyoruz demekle yetiniyorum mecburen...

evet nilsecim ama inan hiç anne olamayacağım diye çok korkuyorum.

bitanem o korkular inan bendede vardı ben asla inanmıyodum anne olamam diyodum artık iyice umutlarım kırılmıştı o kadar bunalmıştımki geçmişte ben ne günah işledim allahım diye düşünmeye başlamıştım onlarım bedelini ödüyorum diye umutsuzluğa düşmüştüm ama bak öyle değil işte gerçekten zamanı var inan buna bir probleminiz yoksa olacak alkisalkisalkis

arkadaşlar ben 6 ay önce düşük yaptım 6 aydırda korunduk 2 aydır olmadı ama ben çok üzülüyorummm yaaa normalmi 2 3 ay olmaması ben kafama çok takıyorumm eşim takma kafana diyor ama elimde degil her adet oldugumda üzülüyorumm allah sizlerede en kısa zamanda bebeginizin olmasını nasip eder

Bayramdan sonra doktora gıdeceĞız eŞımle beraber; geÇenlerde gıdecektık randevu aldım ona gÖre ıŞyerımden ızınde aldım ; ama sabah 9 da telefonla dr Şehır dıŞına ÇıtĞı ıÇın randevu ıptal edıldı gıdemedık. Vardır bunda da bır hayır dedık kendı kendımıze eŞımle ama bayramdan sonra ,ızın alarak gıdeceĞızdoktora problem nedır merak edıyorum (varsa sanırım ortaya Çıkacaktır, daha Önce kan tahlılı yaptırmıŞtım bıde muayene etmıŞtı problem yoktu ama bu sefer nelere bakacak ; daha yolun Çok baŞındayım , buda benı Çok korkutuyor )

gayet normal merak etme çokta geçmiş olsun zamanla vücut dahada toparlayıp tekrar bebeğin olacak tamam üzme sakın kendini neden kaybettin diğer bebeğini çok üzüldüm :sinifsinif:

canım bende 1 sene önce filan düşük yaptım 2 aydır korunmuyorum ama olmuyor olmuyor işte

inşallah güzel arkadaşım ne güzel yazmışsın inşllh dediğin gibi olur ; hepimiz yaşarız o duygunun mükemmelliğini...

umarım bi problem yoktur sen şuna cevap ver şimdi adetin düzenlimidir??????? yumurtladığını biliyomusun ay ortasında jel kıvamında akıntın oluyomu ??????

geldim tatlım ya gelmezmiyim nilsecim hergün günde kırk defa bakıyorum ama kimse yok hep yazıp gitmişsiniz ohh ya opuyorumnanaktan

yalaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn ne kadar dedikodu yapıyoruz sabahtan beri baktınmıki buraya zilli hem senin anne adayları bölümünde ne işin var bakıyım orda yakaladım seni hayırdır lülülülülülü

slm arkadaşlara.s.
nilsecim çok geçmiş olsun canım rahatsızlanmışsın acile gitmişsin çok üzüldüm ama çok şükür benim yiğenim iyi sende kendine iyi bak dikkat et canım :1hug:

amin canım benim allahım sanada isteyen herkese hepimize nasip etsin 2010 a anne olmak ümidiyle dualarım sizinle şekerler ....

canım valla baktım yazıp gitmiştiniz .diğer iki topikte de arkadaşlar var sorunlarımızı paylşıyoruz birbirimize umut verip duruyoruz işte birde hamiş haberleri alınca valla çok iyi geliyo bana şimdi senin mesajını görür görmez koşa koşa geldim valla opuyorumnanaktan

umarım bi problem yoktur sen şuna cevap ver şimdi adetin düzenlimidir??????? yumurtladığını biliyomusun ay ortasında jel kıvamında akıntın oluyomu ??????

canım evet düzenli 25 günde bir oluyorum ama şimdiye kadar akıntı ile yumurtlama arasaındaki alakayı bilmediğim için dikkat etmedim akıntım oluyor ama bir ara ama yumurtlama dönemim mi ona hiç dikkat etmedim canım benim bu ay onuda dikkate alayım ben bir bakayım ... ...

akıntı ile yumurtlama arasındaki ilgiyide bugün ögrendim arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…