Gebe kalamayanlar buraya.....

benim her ay akıntım oluyor :) akıntı olunca ne oluyorki canım :) ya inşaallahh bu ayyy tuttururuzzzz :)

canlarım jel kıvamında akıntı yumurtlama zamanınız ay ortasında olur normal akıntı adet döneminde yoğun olur adet olmazsınız akıntınız olur hamilelik belirtisi olur ama iltihabik bir hastalığınız yoksayerimseniben

sağol bitanem tamam affettim seni sengözlerimebaksanab iyisin demi okudunmu msjımı özeldekilülülülülülü

bende öyle bir akıntı var kasıklarımdada kıramp şeklinde ağrıda var hatta bikini bölgemde farklı bir ağrıda diyemiyorum sızlamada diyemiyorum ama herneyse beni dün gece uyutmadı sadce bunlar var o mide bulantısı baş dönmesi vs vs :) hiç 1 şey yok o yüzden fazla ümitlenmek istemiyorum :)

tamam adet günün düzenli süper akıntıya adet gününden 13-14 gün sonra felan takip et jel kıvamında olacak bu senin en özel günün olacak yakaladğın yerde kocanı sıkıştıracaksın tamam canın ben o kadar araştırdımki resmen jinekolog oldum alkisalkisalkis yumutlama günü diye internetten araştır sende bulursun tamam canım hihoyyyt

canım senin beklenen yada beklenmiyen adet tarihin ne zaman opuyorumnanaktan

ümitlenme zaten demek istediğim yumurtlamanı takip et normalse eşininde spermogram testi yapıldı ve normalse doktor doktor gezip kafanı bulandırma zamana bırak yeter canım naniknanik

mrb lar nasılsınız işten yeni geldim yorgunum ve aklıma bi soru takıldı --------------------------------------------------------------------------------

kızlar yumurtanın olup olmadığı hangi testle anlaşılıyo?
doktor aksi bidurum olsaydı söylerdi ama belkide benim yumurtam yoktur da ondan adet olamıyorumdur gerçi 2 aydır olamıyorum ama işte aklıma tekıldı

nasıl yani bi defa yumurtana doktor alttan bakacak takip edecek yumurtanın olup olmadığını çatlayıp çatlamadığını sen adet olmuyomusun 2 aydır pko musun yoksa allah göstermesin menopozamı giriyosun düzenin neden bozuk kuzum:sinifsinif:

ümitlenme zaten demek istediğim yumurtlamanı takip et normalse eşininde spermogram testi yapıldı ve normalse doktor doktor gezip kafanı bulandırma zamana bırak yeter canım naniknanik

eşim çok şükür gayet iyi çıktı :) benmde herşey normal olduğunu söledi dktr (doktorumdan çok memnunum ondan allah razı olsun ) saddece yumurta tembelliği var dedi yanlız oa belli belirsizmiş yani hamile kalmana hiç 1 engel yok dedi... hadi bakalım inş...

hepinize katiliyorum arkadaslar... gorumcemin bi kizi wardi, 3 ay denemeden sonra yine hamile kaldi.. bense aylardir ugrasiyorum.. yok ovulasyon testi, yok yumurtlama takibi... her ay umitlenip adetim baslayinca husrana ugramak istemiyorum artik.. lutfen Allahim bu ay bebisim gelsin artik noooluuurrr....

ozaman ne yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz zamana bırakıp çok çok çooooooooookkkkk çalışıyoruz adetin biter bitmez gün aşırı iş yap tamam ben öle yapmıştım tuttu :roflol:

mrb lar nasılsınız işten yeni geldim yorgunum ve aklıma bi soru takıldı --------------------------------------------------------------------------------

kızlar yumurtanın olup olmadığı hangi testle anlaşılıyo?
doktor aksi bidurum olsaydı söylerdi ama belkide benim yumurtam yoktur da ondan adet olamıyorumdur gerçi 2 aydır olamıyorum ama işte aklıma tekıldı

canım inşallah çok çalışıyoruz incir kürüne de başladım 3 gün oldu ama sadece bu hafta çalışıcaz inşallah yumurtlamam geç olmaz kafamçokkarıştı

sen hele inciri sakın bırakmaaa haaaaaaaaaaa 42 gün toplam ona göre 21 günden sonra 7 gün ara tekrar gün benim ikinci günümde oldu gün aşırı iş eşine türk kahvesi tamam gülüm :roflol:

canım inşallah çok çalışıyoruz incir kürüne de başladım 3 gün oldu ama sadece bu hafta çalışıcaz inşallah yumurtlamam geç olmaz kafamçokkarıştı

ya bu incir kürünün başlanması gereken belli 1 gün varmı yani adet öncesi yada hemn sonrası felanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…