- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.161
benim her ay akıntım oluyor :) akıntı olunca ne oluyorki canım :) ya inşaallahh bu ayyy tuttururuzzzz :)
canım valla baktım yazıp gitmiştiniz .diğer iki topikte de arkadaşlar var sorunlarımızı paylşıyoruz birbirimize umut verip duruyoruz işte birde hamiş haberleri alınca valla çok iyi geliyo bana şimdi senin mesajını görür görmez koşa koşa geldim valla opuyorumnanaktan
sağol bitanem tamam affettim seni sengözlerimebaksanab iyisin demi okudunmu msjımı özeldekilülülülülülü
canlarım jel kıvamında akıntı yumurtlama zamanınız ay ortasında olur normal akıntı adet döneminde yoğun olur adet olmazsınız akıntınız olur hamilelik belirtisi olur ama iltihabik bir hastalığınız yoksayerimseniben
canım evet düzenli 25 günde bir oluyorum ama şimdiye kadar akıntı ile yumurtlama arasaındaki alakayı bilmediğim için dikkat etmedim akıntım oluyor ama bir ara ama yumurtlama dönemim mi ona hiç dikkat etmedim canım benim bu ay onuda dikkate alayım ben bir bakayım ... ...
bende öyle bir akıntı var kasıklarımdada kıramp şeklinde ağrıda var hatta bikini bölgemde farklı bir ağrıda diyemiyorum sızlamada diyemiyorum ama herneyse beni dün gece uyutmadı sadce bunlar var o mide bulantısı baş dönmesi vs vs :) hiç 1 şey yok o yüzden fazla ümitlenmek istemiyorum :)
bende öyle bir akıntı var kasıklarımdada kıramp şeklinde ağrıda var hatta bikini bölgemde farklı bir ağrıda diyemiyorum sızlamada diyemiyorum ama herneyse beni dün gece uyutmadı sadce bunlar var o mide bulantısı baş dönmesi vs vs :) hiç 1 şey yok o yüzden fazla ümitlenmek istemiyorum :)
canım okudum çok sağol zaten sonra zaten hemen buraya geldim ama gitmiştin kimse yoktu iyiyim ama bu ay hiç umudum yok mafoldumben
canım senin beklenen yada beklenmiyen adet tarihin ne zaman opuyorumnanaktan
mrb lar nasılsınız işten yeni geldim yorgunum ve aklıma bi soru takıldı --------------------------------------------------------------------------------
kızlar yumurtanın olup olmadığı hangi testle anlaşılıyo?
doktor aksi bidurum olsaydı söylerdi ama belkide benim yumurtam yoktur da ondan adet olamıyorumdur gerçi 2 aydır olamıyorum ama işte aklıma tekıldı
ümitlenme zaten demek istediğim yumurtlamanı takip et normalse eşininde spermogram testi yapıldı ve normalse doktor doktor gezip kafanı bulandırma zamana bırak yeter canım naniknanik
belli olmaz ümidinizi yitirmeyin çok çalışın bebişime kardeşler gelsin :sm_cool:
eşim çok şükür gayet iyi çıktı :) benmde herşey normal olduğunu söledi dktr (doktorumdan çok memnunum ondan allah razı olsun ) saddece yumurta tembelliği var dedi yanlız oa belli belirsizmiş yani hamile kalmana hiç 1 engel yok dedi... hadi bakalım inş...
canım inşallah çok çalışıyoruz incir kürüne de başladım 3 gün oldu ama sadece bu hafta çalışıcaz inşallah yumurtlamam geç olmaz kafamçokkarıştı
canım inşallah çok çalışıyoruz incir kürüne de başladım 3 gün oldu ama sadece bu hafta çalışıcaz inşallah yumurtlamam geç olmaz kafamçokkarıştı
inşaallah bekelnmeyen :) adet tarihim 27 _ 28 gibi
ya bu incir kürünün başlanması gereken belli 1 gün varmı yani adet öncesi yada hemn sonrası felanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?