Gebe kalamayanlar buraya.....

sen hele inciri sakın bırakmaaa haaaaaaaaaaa 42 gün toplam ona göre 21 günden sonra 7 gün ara tekrar gün benim ikinci günümde oldu gün aşırı iş eşine türk kahvesi tamam gülüm :roflol:

canım inşallah bırakmıycam incir kürünü o kadar çok araştırdım ki canım uzmanı olucam nerdeyse türk kahvesinide daha önceden biliyordum ve her akşam kahve içiyo zaten dikkat ediyorum ilişkiden iki saat önce olmasına ve harnup pekmezi de kullanmaya başladı eşim. bu ay eşimden ayrılacaz iş nedeniyle şöyle düşünüyorum bu ay incir kürü iyice fayda eder önümüzdeki ayda çok çalışırız:kedi: diye düşünüyorum inşallah tutar opuyorumnanaktan

canım inşallah hamiş olursun .çok çalıştınmı geçen hafta hala bi şansın olabilir yumurtan geç pıtırdar belkide bu günleri de değerlendir olurmu :kedi::Saruboceqpuyorumnanaktan

dediğin gibi belki bu ağrılar yumurta çatırtısının ağrısıdır :) değerlendirmek gerek :) dktrlar doğru ilşkinin 2 günde 1 olduğunu sölüyor yanlız bende korkuyorum ya o günü kaçırısam die :):):):kedi:

nilsecim tatlım ben havucu kullanmıyorum incir küründe birde bişey daha sorucam hani 7 gün ara vericem ya o yedi günü inşallah olmam da eğer olursam adetime mi denk getirecem yoksa farketmez mi opuyorumnanaktan

tatlım korkma kaçırmazsın zaten ilişkiden sonra spermler 48 saat yaşayabiliyo kaçırmazsın yani sen gün aşırı yap opuyorumnanaktandiyene bak kaydirigubbakcemile3
kızlar zaten bu ay sadece bir hafta zamanımız var bu haftayı hergün çalışarak değerlendirmeye karar verdik belki böle tutar diye bi umut işte :kedi::kedi:

inşaallah hepimizinki tutotarr :) canım sizin de bizim gibi mi yani 1 sorun yoktur inşaallah

nilsecim bak şimdi ilk alttan muayene olduğumda doktor pko gibi gözüküyo ama emin olmak için hormon testine bakalım dedi(şu adetin 3.günü)hormonlar normal olunca pko değil dedi adet olamaman için hiçbi neden yok dedi ama benim aklıma taıldı şimdi yumurta mı yok diye o hangi testle anlaşılıyo ?:uhm:

canım eğer yumurtan olmasaydı o alttan muanede kamerada gözükürdü ayrıca sadce 2aydr adet olmuorsun sanırım
strestendir canım kafanı rahat tut benm doktorum dediki kafanı rahat tutacaksın ve Allahtanda isteyeceksin anca öle olur başka türlü 1 prblem yok dedi
sende kafaını rahat tut Allah a teslim et kendini inşaallah dualarımız tez zamanda kabul olur

sancaktr canım senin sorunun ne tam olarak ne kadardır bebek istiyosun nasıl yani iki aydan beri adet olmadın mı sen off ne çok soru sordum yaaadelikafadulden:kedi:

çok teşekkür ederim sancak ben çok küçük bi yerde yaşıyorum ve öyle her an hastaneye gidemiyorum öyle sinirlerim bozuk ki hiç aklımdan çıkaramıyorum 7 aydır deniyoruz bizde ama ol-mu-yo senağlama

sancaktr canım senin sorunun ne tam olarak ne kadardır bebek istiyosun nasıl yani iki aydan beri adet olmadın mı sen off ne çok soru sordum yaaadelikafadulden:kedi:

hayr ben sana demiştim 2 aydr adet olmursun sanmıştım
elhamdüllillah bizim sorunumuz yok 2 yıldır evliyim neredeyse 1 yıldır korunmuyorum ilk yıl sadece eşim korundu yani ben hiç 1şey kullanmadım dktr hiç 1 şeyiniz yok diyor.zamanı gelmemiş demkki diyoruz bizde yani yapabilecğimiz herşeyi yaptık yapıyoruz inş.bu ay adet olmam olursamda incir kürünü deneyeceğim (Allah ım yalvarıuorum gerek kalmasın bu ay o güzel haberi duymamızı nasip et bize hepimize inş.):sinifsinif:

kardeşim lütfen öyle konuşma ben sizi dinleyince kendime daha çok üzülüyorum siz böyle iseniz ben ne yapıyım Allah için umudunuzu yitirmeyin Lütfen böle morelini bozma bizide üzme inş. vakti zamanında ulaşırsın evladına (hepimiz inş.)

anladım canım amin :Saruboceq:yok canım benim adetim düzenli çok şükür evet incir kürüne başla inşallah bebişlerimiz gelir en kısa zamanda ya benim anlamadığım şu biz stres yapıyoruz olmuyo diyolar peki tecavüze uğrayanlar nasıl o stresle hamile kalıyolar birde şu yumurtlama günleri hem görev gibi yapmayın isteyerek istediğiniz zaman yapın diyolar hemde yumurtlama günlerinde yapın diyolar offfffffffff oooooooooffffffff gel artık bebişim :çok üzgünüm:

ben bide hipotroid hastasıyım çok şükür değerlerim normale döndü ama gel bana sor .Allahtan dahiliye uzmanım çok iyide ona herşeyi anlatıyom bide iyi bi kadın doğumcum olsaydı çok mutlu olacaktım kaldım bu lanet olası yerde ne doğru dürüst hastane var ne de doktor.offoff neyse
sende problem ne sancak ne kadardır uğraşıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…