Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim kuzucum geldim ya yumurtlama günü tutacak diye bişey yok bilmek yeterli ben 1 yıl takip ettim tam 12. ayda tuttu kaydirigubbakcemile3 gün aşırı o iş lütfen laelaelaelaelae

kesinlikle kuzum mbende aynı fikirdeyim bakalım benim 15 ay oldu ne zaman tutacak :roflol:

canım kırmızı iki çizgi oluşuyor 20 dk sonra siliniyor çıldırıcam valla yaa Allah benimi sınıyor cok moralim bozuldu inan ki duruma neden böyle anlamsız şeyler benim başıma geliyor

çok kafaya takıyosunda ondan biraz kendi haline bırak olayları herşey yoluna girer ne halt etmeye gidiyosun 4 5 gün varken test yapıyosunki acelene n oldu sonrada üzülüyosun böyle bırak zamana allahaşkına yamafoldumben

iyiyim bitanem iyiyim allaha şükür kafaya takmıyorum artık o kadar rahatım ki sorma vallahi inşaallah gelicek benimde bebişim rabbim izin verirse dimi amasositososito

iiiiiiiiiinnnnnşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh gelecek canım benimalkisalkisalkis hiç karşılaşamıyoruz senle yaaaa takma tabiki kafana kuzum yaaa al bak ben hamileyim ama kafamda kırk tilki dolaşıyo geçen yazdım okumuşundur belki daha sevinemiyorum bile çok bilmekte iiiiyi değil senağlama

bana kızıyomuymuş o zillli yolarım onun saçını burda ustaları var tabiki yanlış anlamıycak beni olması gerekeni söylüyorum ben de zamanında onun gibi çok üzüldüm çünkü biliyorum ve üzülmesini istemiyorum onunda

ahhh kıyama ben sana evet canım okudum o yazılarını ama takma kafana at bakim o tilkileri sen kafandan manyak seni sen artık bebişini düşün tamammı onu kucağına alacağın ilk günü düşün bitanem

şu anda tek düşündüğüm şey sağlıklı olması daha kucak günlerine gelemedik:roflol: allah sizede nasip etsinde görecem inşallah geç olunca daha bi kıymetli oluyo kaydirigubbakcemile3

burcum ya bu yoksunyokta unuttu bizi hamile kalan gidiyo vallaha mrstom vardı o da yok geçenlerde prodüktörünü gösteriyodu bi kız o da yok noluyoki bunlara

burcum ya bu yoksunyokta unuttu bizi hamile kalan gidiyo vallaha mrstom vardı o da yok geçenlerde prodüktörünü gösteriyodu bi kız o da yok noluyoki bunlara

evet canım vallahi öyle oldu yoksunyokj resmen yokoldu mrsatoma noldu ya nasıl yani prodüktürünü gösteriyordu bi kız açıkla kızz şunu vallahi bi tek senden hayır çıktı bize aferim kız sanalmaz:

evet canım vallahi öyle oldu yoksunyokj resmen yokoldu mrsatoma noldu ya nasıl yani prodüktürünü gösteriyordu bi kız açıkla kızz şunu vallahi bi tek senden hayır çıktı bize aferim kız sanalmaz:

bi kaçgün girdi bu kız geçmiş sayfalarda gebe kalamıyorum diye bir pazar sabahı idrar tahlilini yapmış hamileymiş resminide çekmiş tahlilin bize göstermişti sende biliyosun bir ay ney oldu belki daha fazla çok sevinmişti ama aynı gün yok olmuştu-tatlicadiarzu-

kızlar geçen sene bende çok bu bölüme girerdim.tam 10 ayın sonunda hamile kaldım.dünyalar benim oldu.herşey strese bağlı.ne kadar söylesemde kafanıza takmayın diye.insanın elinde olmuyor.aynı şeyleri bende yaşadım.allahıma şükürler olsun bebeğimi kucağıma aldım.sizlerde en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…