- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.441
canım benim kuzucum geldim ya yumurtlama günü tutacak diye bişey yok bilmek yeterli ben 1 yıl takip ettim tam 12. ayda tuttu kaydirigubbakcemile3 gün aşırı o iş lütfen laelaelaelaelae
canım kırmızı iki çizgi oluşuyor 20 dk sonra siliniyor çıldırıcam valla yaa Allah benimi sınıyor cok moralim bozuldu inan ki duruma neden böyle anlamsız şeyler benim başıma geliyor
kesinlikle kuzum mbende aynı fikirdeyim bakalım benim 15 ay oldu ne zaman tutacak :roflol:
kuzum sen nasılsın canııııııımmmmmm alkisalkisalkis
benneyaptımki
benneyaptımki
iyiyim bitanem iyiyim allaha şükür kafaya takmıyorum artık o kadar rahatım ki sorma vallahi inşaallah gelicek benimde bebişim rabbim izin verirse dimi amasositososito
iiiiiiiiiinnnnnşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh gelecek canım benimalkisalkisalkis hiç karşılaşamıyoruz senle yaaaa takma tabiki kafana kuzum yaaa al bak ben hamileyim ama kafamda kırk tilki dolaşıyo geçen yazdım okumuşundur belki daha sevinemiyorum bile çok bilmekte iiiiyi değil senağlama
tamam beklicem bakem yerimseniben
ahhh kıyama ben sana evet canım okudum o yazılarını ama takma kafana at bakim o tilkileri sen kafandan manyak seni sen artık bebişini düşün tamammı onu kucağına alacağın ilk günü düşün bitanem
şu anda tek düşündüğüm şey sağlıklı olması daha kucak günlerine gelemedik:roflol: allah sizede nasip etsinde görecem inşallah geç olunca daha bi kıymetli oluyo kaydirigubbakcemile3
burcum ya bu yoksunyokta unuttu bizi hamile kalan gidiyo vallaha mrstom vardı o da yok geçenlerde prodüktörünü gösteriyodu bi kız o da yok noluyoki bunlara
haklısın vallahi tatlım duaların için çok sağol bitanem:Saruboceq:
evet canım vallahi öyle oldu yoksunyokj resmen yokoldu mrsatoma noldu ya nasıl yani prodüktürünü gösteriyordu bi kız açıkla kızz şunu vallahi bi tek senden hayır çıktı bize aferim kız sanalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?