- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.421
merhaba rakadaşım evet kasıklarda sancı olur vede akıntı birazdaha fazla olur doğru teşhis ben esra bu siteye yeni üye oldum ama tecrübem çok bu konudaarkadaşlar bu yumurtlama döneminde ki belirtiler doğrumu sancı olrmuş (çok hafif) ve akıntı olurmuş ..
doğrumu bir bilginiz varmı
mrb arkadaşı ben aşılama yaptım ilk aşılamada tuttu inşallah sanada aynı temennide bulunuyorum ama sonu benim gibi olmasın benimki düştümrh.bende 6 tane çatlatma iğnesi vuruldum.bu ay aşılama istiorum.yarın dr a gidicem.daha önce aşılama yaptıranlar bilgilendirebilirmisiniz beni.şimdiden tşkrlr
mrb arkaşım ben yeni üye
[üstünüzden uzak arkadaşlar sanırım hastalanıyorum; gözlerimi açamıyorum yanıyor ve de sulanıyor...Bir tatile girebilseydik ...
/QUOTE]
Günaydın arkadaşlar...
kızlar adetime 5 gün var daha öncede hatırlarsanız 8 gün varken test yapmıştım çok çok silik bir çizgi çıkmıştı dün akşamda yaptım daha koyu bir çizgi oluştu eşime gödterdim oda gördü gayet netti yani ama sorun çizginin 20. Dk da kaybolması.testin üstünde aynen şöyle yazıyor.5 - 20 dk arası sonuç gözlemlenir.(20 dk dan sonra oluşan netice gecersizdir).ben yok dedim ama eşim var diyor kafam karıştı kan testi yapmayada korkuyorum varmı yok mu yoksada yok yani bu belirsizlik kafamı cok mesgul ediyor.böyle birşeyle karşılaşan varmı ?
4 yada 5 gün var canım
Bıktım canım su kan testine 35 tl vermekten beklicem adet günümü olmazsa başka marka test alırım akşamAnladım tatlım ama hamılede olabılırsın eĞer bugÜn mÜsaıtsen gıdıp kan testı yaptıttır
günaydın arkadaşlar nasılsınız bu yumurtlama olaylarını falan yazmışınızya ben hep söylüyorum size deneyimli birisi olarakatan yumurtlama gününüzde jel kıvamında akıntı geliiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr ama sizin yapmanız gereken adetiniz bittikten sonra düzenli olarak gün aşırı o işi yapacaksınız ay başı aysonu yumurtlama tarihi demeyin deneyin birde ilişkiye bebek için girmeyin kafayı o işe verin gerçekten diyorum ben böyle tutturdum hepinizin olacak canlarım benim
canım kırmızı iki çizgi oluşuyor 20 dk sonra siliniyor çıldırıcam valla yaa Allah benimi sınıyor cok moralim bozuldu inan ki duruma neden böyle anlamsız şeyler benim başıma geliyorcanım benim 5 dk içersinde çift çizgi olduysa vardır bebek silinmede ne oluyomuş ama şöylede bişey var adet dönemin yaklaşıyosa hormonlardan kaynaklanan farklılıklar olabilir diycem ama bende denediğim zaman öldür allah çift çizgi çıkmazdı sen farklı bir markanın tahlilini al dene bence bişeyler olabilir inşallah
Bıktım canım su kan testine 35 tl vermekten beklicem adet günümü olmazsa başka marka test alırım akşam
KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ küçük memişli zilli seni geldinmi cadı ben inanmıyorum yumurtlama günlerine kaç kez oldu yumurtlama günlerinde çalıştık ama olmadı birşey gerçi herşeyden önce rabbimin nasip etmesi lazım ama ben artık yumurtlama günü falan hesap yapmıyorumsenağlama
canım kırmızı iki çizgi oluşuyor 20 dk sonra siliniyor çıldırıcam valla yaa Allah benimi sınıyor cok moralim bozuldu inan ki duruma neden böyle anlamsız şeyler benim başıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?