- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.461
bacım kocan napıyo seni yanlız bırakmıyo demi vallah onunda saçını yolarım üzmesin seni bi ara ağlıyodunya hep zırıl zırıl o geldi aklımasırnaşık şey
evet hatırladım şimdi tatlım belkide hamileliği sorunlu geçiyordurbi kaçgün girdi bu kız geçmiş sayfalarda gebe kalamıyorum diye bir pazar sabahı idrar tahlilini yapmış hamileymiş resminide çekmiş tahlilin bize göstermişti sende biliyosun bir ay ney oldu belki daha fazla çok sevinmişti ama aynı gün yok olmuştu-tatlicadiarzu-
kızlar geçen sene bende çok bu bölüme girerdim.tam 10 ayın sonunda hamile kaldım.dünyalar benim oldu.herşey strese bağlı.ne kadar söylesemde kafanıza takmayın diye.insanın elinde olmuyor.aynı şeyleri bende yaşadım.allahıma şükürler olsun bebeğimi kucağıma aldım.sizlerde en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.....
ben doktora gidemedim yine aksilik oldu : (
canım ben hamile olabilirmiyim diye kafam karıştı açıkçası en iyisi adet olduktan sonra gideyim hem rahim filmide o zaman cekiliyomusAYNEN CANIM BENDE HAFTALAR ÖNCEDEN RAVDEVU ALIP ıŞYERı ıZıNıMı AYARLASAMDA BıR AKSıLıK ÇIKIYOR GıDEMıYORUM.
senin sonucunu merak ediyordum ...kısmet değilmiş , vardır bundada bir hayır
tamam beklicem bakem yerimseniben
şu anda tek düşündüğüm şey sağlıklı olması daha kucak günlerine gelemedik:roflol: allah sizede nasip etsinde görecem inşallah geç olunca daha bi kıymetli oluyo kaydirigubbakcemile3
evet canım malesef...sen hastalandın mıı ne zamandı gününcanım benim bu gibi durumlarda duyulmak istenen en son kelime sabırdır belki ama beklemekten başka çaremiz yok.allahın izniyle hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
evet canım malesef...sen hastalandın mıı ne zamandı günün
Bendede öyle oluyor canım su an 5 gün var adet olmama kafayı yemek üzereyim adet olunca rahatlıyorumbirde dün test yaptım çizgi çıktı iyice fenayım yanee zemuszemus
Amin fıstığım amin valla hepimizin dileği bu hayırlı evlatlar versin inşallahcanım benim inşallah dilediğin ve dilediğimiz üzere hamilesindir ; off oofff demek isyan etmek yok diyorum kendime ; tabiki etmiyorum ; allahım sen büyüksün ; hayırlı evlatlarla yaşlanmayı nasip et isteyen herkese ..
nilsecim kaç aylık ahamilesin tatlısı ?
Amin fıstığım amin valla hepimizin dileği bu hayırlı evlatlar versin inşallah
10 haftaya gircek teyzesi öptük sizi iii akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?