Gebe kalamayanlar buraya.....

bacım kocan napıyo seni yanlız bırakmıyo demi vallah onunda saçını yolarım üzmesin seni bi ara ağlıyodunya hep zırıl zırıl o geldi aklımasırnaşık şey

heeeeeee canım benim bırakmıyor tabiiki canım kocam benim bi bıraksında vallahi gebertirim kız onu ben çok fenayım haaaaaa klava:

evet hatırladım şimdi tatlım belkide hamileliği sorunlu geçiyordur

ne kadar güzel canım yavrunu analı babalı büyütün inşaallah çok sevindim sizde bi sorun varmıydı?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz ayol yaaaaaaaaaa küçük memli zilli nereye kaçtın yine yaa bide bana diyosun gel bakam buraya senlmaz:

AYNEN CANIM BENDE HAFTALAR ÖNCEDEN RAVDEVU ALIP ıŞYERı ıZıNıMı AYARLASAMDA BıR AKSıLıK ÇIKIYOR GıDEMıYORUM.

senin sonucunu merak ediyordum ...kısmet değilmiş , vardır bundada bir hayır
canım ben hamile olabilirmiyim diye kafam karıştı açıkçası en iyisi adet olduktan sonra gideyim hem rahim filmide o zaman cekiliyomus

evet canım malesef...sen hastalandın mıı ne zamandı günün

evet hastalandım tatlım ;ayın 13 ünde oldum hamilelik düşüncesi hasta olacağım güne yakın beynimi kemiriyor ; hastalıkla beraber moralim psikolojim değişiyor ; her ne kadar bu ay takmayacağım dikkat etmeyeceğim desemde olmuyor , elimizde değil.Bakalım bayramdan sona bende doktora gideceğim ; evlendikten 1.5 ay sonra sadece kotol amaçlı gitmiştim bir problem yok 3 ay içinde olmazsa gelin sebebini araştıralım demişti. 4.5 ay geçti üstünden .geçen ay randevu aldım , izin aldım işyerinden : aksilik bu ya dr şehir dışına çıktı.bu ay yine gideceğim.olmama sebebinin ne olmadığı hakkında hiç kontrole teste girmedim.daha yolun başındayım anlayacağın tatlısı.Sorunun ne olduğunu bilmiyorum henüz.inşllah büyük bir proble çıkmaz diye dua ediyorum.Etrafımfa her geçen gün hamile sayısı artıyor , ruh halim içinden çıkılmaz hale getiriyor buda.Kıskanmak tabiki değil yanlış anlamayın arakadaşlar ; sadece imreniyorum bende nedne olmayayım diyorum kendi kendime...

Bendede öyle oluyor canım su an 5 gün var adet olmama kafayı yemek üzereyim adet olunca rahatlıyorum birde dün test yaptım çizgi çıktı iyice fenayım yanee zemuszemus

Bendede öyle oluyor canım su an 5 gün var adet olmama kafayı yemek üzereyim adet olunca rahatlıyorum birde dün test yaptım çizgi çıktı iyice fenayım yanee zemuszemus

canım benim inşallah dilediğin ve dilediğimiz üzere hamilesindir ; off oofff demek isyan etmek yok diyorum kendime ; tabiki etmiyorum ; allahım sen büyüksün ; hayırlı evlatlarla yaşlanmayı nasip et isteyen herkese ..

Amin fıstığım amin valla hepimizin dileği bu hayırlı evlatlar versin inşallah

canım bende bir sorun yoktu.ilk gebeliğim boş gebelikti.o kadar....
bir iki denemeden sonra olmayınca stres yaptım sanırım.o yüzden bebeğin olma zamanı da gecikti.işte bu hatayı yapmamak lazım.tabii sorunu olmayanlar için söylüyorum...kendinize iyi bakın

Kıslaaar
ben eşimin memleketine gidiyorum.
Evde net bağlantısı yok
O yüzden hepinize şimdiden iyi bayramlaaaar
Çok öptüüüüüüm
kaydirigubbakcemile3

Günaydın tüm şekerlere sanırım bu sabah ılk yazan benım kımse yazmamış .
Ne güzel tatıl için yola çıkanlar var aramızda yaradanım hayırlı yolculukm nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…