Gebe kalamayanlar buraya.....

Hayırdır canım başka ne sıkıntın var ?

ya canım zaten söylemiştim bir hafta zamanımız vardı .tam yumurtlama günlerinde gidiyo eşim neyse bir haftamız var çok şükür dedik ama ondada eşim rahatsızlandı bademcikleri iltihaplanmış diğer yandan da zaten haftanın 3 günüde işi çıktı nöbet felan yoktu yani bu bir haftamızda bitti hiç umudum yok sayılır bu ay hep sabrettikçe bu kadar terslikler üst üste gelirmi ya genede çok şükür halimize :sinifsinif:

Son düzenleme:

Sakın sakın böyle düşünme canım moralini daima yüksek tut nolmus yani 30 yaşındaysan oda yaşmı yani bi bakmısın 40. da 3 cocugun var sakın yaşını takıntı yapma...ama dr git bence cok ufak bir sorun yüzünden bile kalamıyabiliyoruz..bende yarın gidicem cokta korkuyorum acıkcası bakalım hayırlısı

yumurtlama günü yumurtlama günü ; akadaşlar psikolojik olarak ogünlere de takıntımız var farkındaysanız.artık hesap yapmak o günlere dikkat etmek istemiyorum çünkü her seferinde inciniyoruz.

allah yardımcın olsun tatlım ya; rahim filminden bahsetmiştin daha önceki yazında,hayırlı haberlerin okuruz yarın akşam inşllh.Bir problem yoktur allahın izniyle...

yumurtlama günü yumurtlama günü ; akadaşlar psikolojik olarak ogünlere de takıntımız var farkındaysanız.artık hesap yapmak o günlere dikkat etmek istemiyorum çünkü her seferinde inciniyoruz.

bencede yumurtlama gününe fazla takmayın nette hesaplıyorum bi tarih çıkıyo inanıyorum ama doktor daha 10 gün var diyo aslında gün aşırı ve aradada 3 güne bi ilişkiye girilse yeter allah inş yüzümüzü güldürür

Hadiya bende yükleniyorum yumurtlama günlerine 2 aydır ondan sonra yapmıyorum bişi gerek yok diye 2 günde birmi yapalım yani cokta yorucu olur yaa

gün aşırı ne demek canım ya her gün anlamında mı ?

Hadiya bende yükleniyorum yumurtlama günlerine 2 aydır ondan sonra yapmıyorum bişi gerek yok diye 2 günde birmi yapalım yani cokta yorucu olur yaa

bende nerdeyse öyle yapıyodum yumurtlama gününde canın istemese bile kendini mecbur hissdip ilişkiye griyosun bazen ilişkiden soğuduğum anlar oldu en iysi gün aşırı yani bi gün var bigün yok yada 2 güne bi ama isteyerek inanarak zevk alınmalıymış rahim daha iyi kasılıyomuş hayırlısı benim yumurtlamama 10 gün varmış doktor dedi rahim ağzında yara varmış fitil antibiyotik verdi beklemedeyim anlıycan hayırlısı hakımızda:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım amin

arkadaşalr hepinize iyi akşamalr; çok çok öpldnz. meçhul cum sanda bol şanslar yarın için, tüm isteklerinin gerçek olması dilekleriyle......

iyigeceler kızlar size kötü bi haberim var. leptop arıza yaptı yarın garantiye vericez 10 günden önce gelmezmiş ben sizlerle dertleşmeden nasıl 10 günü geçirecem sizleri çok özliycem .leptop gelir gelmez ilk buraya kk ya gelicem sizlere çok alıştım .inşallah geldiğimdede birsürü hamiş haberi alırım.sizleri çok özliycem .burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kardeşlerim sizlere gerçekten çok alıştım .sizlerde beni unutmayın emi arkadaşlarım canlarım benim sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın ve çok çalışın emi birsürü yiğen istiyorum ona göre inşallah hamiş haberlerinizi en kısa zamanda almak dileğiyle .ben şimdiden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN canlarım VE KUCAĞINIZ BEBİŞLERLE DOLSUN en kısa zamanda görüşürüz inşallah

ağol bitanem benim eni çok özlicez bu özlerin beni çok duygulandırdı ağlıcam şimdisenağlama öpüyorumbitanem kendine çok iyi bak tatlım inşaallah eninde hamiş haberlerini alırız gelincemafoldumben

Evet canım kürtaj sebep olabiliyormus tıkanmasına bende ondan dolayı panikledim zaten aynı durumdayız anlayacağın başka nasıl anlayabilirizki yarın dr dan randevu aldım belkide kanallar tıkalı

merhaba canim.doktor sonucunu bende merak ettim bizi haberdar edersen sevinirim.benimde bir oglum var 7 yasinda bende 3 düsük yaptim,3.düsükten sonrada hamile kalamadim.bende tipki senin gibi düsünüyorum acaba kürtajlar tikaniklikmi yapti diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…