- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.401
Hayırdır canım başka ne sıkıntın var ?bende iyiyim canım ne olsun bütün sıkıntılar üst üste geliyo işte .inşallah bu kadar olumsuzluklar içinde herşeye rağmen gelir bebişim
Hayırdır canım başka ne sıkıntın var ?
[Arkadaşlar hepinize selamlar.psikolojim bozuluyor artık. Ne güzel bir arkadaşımız hamileymiş , allahım bizlerede nasip etsin diye yalvarıyorum.allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
/QUOTE]
Sıkma canını tatlım yaa...zaten bu psikolojimiz sağolsun herşeye hemen canımız sıkılabiliyor maşallahımız var bu konuda
elimizde değil tatlısı ya; insanlarıda kırıyor üzüyoruz elimizde olmadan.30 yaşımdayım 6 aylık evliyim.belki kanallar tıkalı belki başka başka bir problemler mi var bilmiyorum.Ne zmana doktora g,tmek içi izin alsam aksilikler bir araya geliyor; doktor şehir dışına çıkmak zorunda kalıyor randevu erteleniyor ben izin alamıyorum derken hasta oluyorum .Bundada var bir hayırd edim ama artık elimde olmadan akşama kadar somurtuyormuşum suratımı (arkadaşlar söylüyorlar).Bayramdan sonra randevu alacağı doktordan gideceğim.En azından sorunun ne olduğunu ögreniceğim.Şu geçen günler bana okadar kayıp mış gibi geliyor ki anlatamam.Her gün biraz daha şansım azalıyormuş gib geliyor anne olabilmek için ...
Sakın sakın böyle düşünme canım moralini daima yüksek tut nolmus yani 30 yaşındaysan oda yaşmı yani bi bakmısın 40. da 3 cocugun var sakın yaşını takıntı yapma...ama dr git bence cok ufak bir sorun yüzünden bile kalamıyabiliyoruz..bende yarın gidicem cokta korkuyorum acıkcası bakalım hayırlısıelimizde değil tatlısı ya; insanlarıda kırıyor üzüyoruz elimizde olmadan.30 yaşımdayım 6 aylık evliyim.belki kanallar tıkalı belki başka başka bir problemler mi var bilmiyorum.Ne zmana doktora g,tmek içi izin alsam aksilikler bir araya geliyor; doktor şehir dışına çıkmak zorunda kalıyor randevu erteleniyor ben izin alamıyorum derken hasta oluyorum .Bundada var bir hayırd edim ama artık elimde olmadan akşama kadar somurtuyormuşum suratımı (arkadaşlar söylüyorlar).Bayramdan sonra randevu alacağı doktordan gideceğim.En azından sorunun ne olduğunu ögreniceğim.Şu geçen günler bana okadar kayıp mış gibi geliyor ki anlatamam.Her gün biraz daha şansım azalıyormuş gib geliyor anne olabilmek için ...
ya canım zaten söylemiştim bir hafta zamanımız vardı .tam yumurtlama günlerinde gidiyo eşim neyse bir haftamız var çok şükür dedik ama ondada eşim rahatsızlandı bademcikleri iltihaplanmış diğer yandan da zaten haftanın 3 günüde işi çıktı nöbet felan yoktu yani bu bir haftamızda bitti hiç umudum yok sayılır bu ay hep sabrettikçe bu kadar terslikler üst üste gelirmi ya genede çok şükür halimize :sinifsinif:
Sakın sakın böyle düşünme canım moralini daima yüksek tut nolmus yani 30 yaşındaysan oda yaşmı yani bi bakmısın 40. da 3 cocugun var sakın yaşını takıntı yapma...ama dr git bence cok ufak bir sorun yüzünden bile kalamıyabiliyoruz..bende yarın gidicem cokta korkuyorum acıkcası bakalım hayırlısı
amin canım yaaa hayırlısı valla hepimiz için..allah yardımcın olsun tatlım ya; rahim filminden bahsetmiştin daha önceki yazında,hayırlı haberlerin okuruz yarın akşam inşllh.Bir problem yoktur allahın izniyle...
yumurtlama günü yumurtlama günü ; akadaşlar psikolojik olarak ogünlere de takıntımız var farkındaysanız.artık hesap yapmak o günlere dikkat etmek istemiyorum çünkü her seferinde inciniyoruz.
Hadiya bende yükleniyorum yumurtlama günlerine 2 aydır ondan sonra yapmıyorum bişi gerek yok diye 2 günde birmi yapalım yani cokta yorucu olur yaabencede yumurtlama gününe fazla takmayın nette hesaplıyorum bi tarih çıkıyo inanıyorum ama doktor daha 10 gün var diyo aslında gün aşırı ve aradada 3 güne bi ilişkiye girilse yeter allah inş yüzümüzü güldürür
bencede yumurtlama gününe fazla takmayın nette hesaplıyorum bi tarih çıkıyo inanıyorum ama doktor daha 10 gün var diyo aslında gün aşırı ve aradada 3 güne bi ilişkiye girilse yeter allah inş yüzümüzü güldürür
yok canım 1 gün yapıyon 1 gün yapmıyongün aşırı ne demek canım ya her gün anlamında mı ?
yok canım 1 gün yapıyon 1 gün yapmıyon
Hadiya bende yükleniyorum yumurtlama günlerine 2 aydır ondan sonra yapmıyorum bişi gerek yok diye 2 günde birmi yapalım yani cokta yorucu olur yaa
bende nerdeyse öyle yapıyodum yumurtlama gününde canın istemese bile kendini mecbur hissdip ilişkiye griyosun bazen ilişkiden soğuduğum anlar oldu en iysi gün aşırı yani bi gün var bigün yok yada 2 güne bi ama isteyerek inanarak zevk alınmalıymış rahim daha iyi kasılıyomuş hayırlısı benim yumurtlamama 10 gün varmış doktor dedi rahim ağzında yara varmış fitil antibiyotik verdi beklemedeyim anlıycan hayırlısı hakımızda:Saruboceq::Saruboceq:
iyigeceler kızlar size kötü bi haberim var. leptop arıza yaptı yarın garantiye vericez 10 günden önce gelmezmiş ben sizlerle dertleşmeden nasıl 10 günü geçirecem sizleri çok özliycem .leptop gelir gelmez ilk buraya kk ya gelicem sizlere çok alıştım .inşallah geldiğimdede birsürü hamiş haberi alırım.sizleri çok özliycem .burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kardeşlerim sizlere gerçekten çok alıştım .sizlerde beni unutmayın emi arkadaşlarım canlarım benim sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın ve çok çalışın emi birsürü yiğen istiyorum ona göre inşallah hamiş haberlerinizi en kısa zamanda almak dileğiyle .ben şimdiden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN canlarım VE KUCAĞINIZ BEBİŞLERLE DOLSUN en kısa zamanda görüşürüz inşallah
Evet canım kürtaj sebep olabiliyormus tıkanmasına bende ondan dolayı panikledim zaten aynı durumdayız anlayacağın başka nasıl anlayabilirizki yarın dr dan randevu aldım belkide kanallar tıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?