- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.501
selam canımm hoşgeldinnnslm nasılsınız
Lütfen fıstığım sıkma canını bu kadar böyle yazanları gördükçe bizlerde üzülüyoruz.Takıntı haline getirme olmuyorsa olmuyor içini ferah tut herkes nasıl kansere yakalanıp ölmüyorsa,hepimizinde cocuğu olacak diye birşey yok belkide olmayacak bütün ömrün kahırlamı gececek şükredelim halimize nefes alabiliyoruz yaaaaaaslm kızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın çevremde artık hamile görmeye dayanamıyorum tam bu düşünceyi aklımdan attım derken birinin raha hamıle haberini alıyorum ve moralim sıfır oluyor artık doktorada gitmek istemiyorum herşeyden bıktım artık sırf bu duyguyu unutmak için 2. üniversiteye başladım ama yok nafile biryerden yine çıkıyor karşıma nasıl kendimi rahatlatıcam bilmiyorum lütfen bana dua edin
canım cok gecmiş olsun ama bak 1 kere hamile kaldığına göre yine kalabilirsin rahat ol birde suna bak o hamile kaldığın zamanlarda hayatında ne gibi bir değişiklik vardı bunu araştır bence..slm ben aranıza yeni katıldım bende 5 senelik evliyim 4.sene hamile kaldım 2 sene korunmadım ve hamile kaldım fakat hamile oldumu bilmiyordum dr mu değiştirdim çikolata kistlerim vardı hamile kalmamamı engelledini söledi ameliyat oldum meğer hamileymişim ameliyattan 4 hafta sonra hamiile oldumu öğrendim ve öğrendikten 2 hafta sonra bebeğim karnımda öldü 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım ve hala hamile kalmıorum moralim çok bozuluo regli olunca bu ay çok ümitliydim fakat bugün regli oldumartık çok sıkıldım bende anne olmak istiorum ama olmuo dr stres yapma bi problem yok olur dio ama stres yapmayı engelliyemiorm muhtemelen stres yaptığım için de uzun bi süre olmicak bu arada seni çok iyi anlıorum
Canım yaptım zaten daha önce cıkan çift çizgi çıkmadı bende bıraktım artık testi mesti karnım şişince anlarım artık kaydirigubbakcemile3gençlik günaydınlar nasılsınız bakalım
mechulim bi test yapsaydın bari adet belirtileri ve hamilelik belirtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar yinede sen bilirsin al bi test eczaneden yap hadi durma
Merhaba bacılarım öncelikle hepinizin gecmiş bayramını kutluyorum.Beklenmeyen reglim henüz gelmedi test yapmayı bıraktım psikolojim cok bozuldu cünkü adet olucakmışım gibi belirtilerim var malesef hamişlik belirtisi yok :gitme: Stresten dolayı geciktiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?