- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.521
Yok canım yok bebişte yok adette olamadım cok kafaya taktım artık düşünmüyorum.kendi haline bırakıcam valla.Bende sizlerden bekliyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alırız opuyorumnanaktanCANIM YA BAYRAMDAN BUYANA AKLIM SENDE KALMIŞTI , BUGÜNDE İŞLERİMDEN DOLAYI BAKAMADIM KK YA;İNŞLLAH HAMİŞSİNDİR TATLIM YA; SENİN BEBİŞ SANA OYUN YAPIYORDUR DA VARLIĞINI GÖSTERMİYORDUR HALA İNŞLLAH HADİ BAKALIM TATLISI HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM.
merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum yeni üye oldum.ben üç yıllık evliyim bir aşılama bir tüp bebek yaptırdık ama olmadı.benim fsh yüksek ve maalesef tedavisi yok.moralimi yüksek tutacakmışım ama nasıl.....?
slm arkadaşlar nasılsn ne zamndr giremiodum nilsenn dediği gibi kanser eder bu site bizi kızlar sizin dualarınıza ihtiyacm var bayramın 2.günü hastalanmam lazımdı buqün 8 qün oldu hala hastalanmadım dün test yaptım negatifti aama kimi insnn 12 gün bile geçse belli olmuyormuş yha tetste bakalım bende inş öleymdr çarşamba gününe randevu aldım doktaruma inş girebilirimde siteye size gsl haberlerimi verebilirim ama dün çok hırlandıydm kayınvalidemle eltime dün negatf çıkınca bende yine adet düzenm bozzuldu die üzüldm ama eğer böyle ise bunun tek sorumlusu onlar geçn ay gidicktm göndermedier gtme dediler geçn salı gidçicktm yine kayınvalidem engel oldu 4 gün geckmeyle gidilrmi dedi ama çarşmba günü engel olamıcklr eşim iş yerndn izin alırsa onunla gtjm alamazsa kendm gtjm...
:CüvCüv:slm kızlar canım moralını yuksek tut elınden gelenı yap bak bana 2yıllık evlıyım 3aylık bebışım kalbı durup karnımda öldu aradan bır yıl geçtı fakat artık hamıle kalamıyom doktor yumurtlama bozukluğu olduğunu ve tedavı görmem gerktığını soyledı kılomen kullanıyom 3 ay içinde kalmasan başka tedavı olcam 2cı ayım fakat bebiş yok ama umıtlıyım kızlar dualarımız bir birimizle olsun allaha emanet ollunopuyorumnanaktan:Saruboceq:
geldim ayollllll nasılsın şekerim:)
neyse nilsecim kısmet değilmiş ben çıkıyorum sonra görüşürüz .kızlar kendinize çok iyi bakın hiç bişeyin sizi üzmesine izin vermeyin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz .nilse canım sende bebişine çok iyi bak öpüyorum. kızlar bu arada benim yarın regli günüm bana dua edin lütfen opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?