Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum yeni üye oldum.ben üç yıllık evliyim bir aşılama bir tüp bebek yaptırdık ama olmadı.benim fsh yüksek ve maalesef tedavisi yok.moralimi yüksek tutacakmışım ama nasıl..........?

merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum yeni üye oldum.ben üç yıllık evliyim bir aşılama bir tüp bebek yaptırdık ama olmadı.benim fsh yüksek ve maalesef tedavisi yok.moralimi yüksek tutacakmışım ama nasıl.....?

Yok canım yok bebişte yok adette olamadım cok kafaya taktım artık düşünmüyorum.kendi haline bırakıcam valla.Bende sizlerden bekliyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alırız opuyorumnanaktan

bu karılar kulubü sayfası adamı kanser eder ama neyseki bugün girebildim.......????????????

günaydın arkadaşlarım hepinizi çok özledim mechul mim umarım hamilesindir :))))))))))

yavrumceylanım bebiş iiiyiii 2 li taraması yapıldı ultrasonu iyi kan tahlili salı akşam çıkacak bol bolda et yedik umarım sende iiiyisindir :)))))))))

burcum benim sende iiiyisin umarım bu ara hamile haberleri gelmiyo tembelleştinizmi nee ??????

keremgül kkkk ve diğer kızlar geldim ama yine kimse yoookkkkkkkkkk maleseeeffffffffff :)))))) (((((((

öpüyorum sizleri şekerlerim bebişte öpüyo teyzeleri :))))

slm arkadaslar ben yenı ye oldum yaa ben 1 senelık evlıyım evlılıgımın sadece 2 ayında korundum ogun bugun korunmayı bıraktım ama hala bı bebegım olmadı neden bılmıyorum oncelerı ıltıhap dendı kuruttum sımdı kıs denıyodu son gıttıgım dr de onemı yok dedı hamıle kalabılırsın dedı son 3 aydır cok gecıkıyorum 15 gun gecıkıyorum tam ıste buay hamıleyım dıyorum kı hastalanıyorum sınır oldum anlamadım ben bu ısten ılk oldugundan hıc bıse anlamadım esımde cok ıstıyo :'(mafoldumben

slm arkadaşlar nasılsn ne zamndr giremiodum nilsenn dediği gibi kanser eder bu site bizi kızlar sizin dualarınıza ihtiyacm var bayramın 2.günü hastalanmam lazımdı buqün 8 qün oldu hala hastalanmadım dün test yaptım negatifti aama kimi insnn 12 gün bile geçse belli olmuyormuş yha tetste bakalım bende inş öleymdr çarşamba gününe randevu aldım doktaruma inş girebilirimde siteye size gsl haberlerimi verebilirim ama dün çok hırlandıydm kayınvalidemle eltime dün negatf çıkınca bende yine adet düzenm bozzuldu die üzüldm ama eğer böyle ise bunun tek sorumlusu onlar geçn ay gidicktm göndermedier gtme dediler geçn salı gidçicktm yine kayınvalidem engel oldu 4 gün geckmeyle gidilrmi dedi ama çarşmba günü engel olamıcklr eşim iş yerndn izin alırsa onunla gtjm alamazsa kendm gtjm...

:CüvCüv:slm kızlar canım moralını yuksek tut elınden gelenı yap bak bana 2yıllık evlıyım 3aylık bebışım kalbı durup karnımda öldu aradan bır yıl geçtı fakat artık hamıle kalamıyom doktor yumurtlama bozukluğu olduğunu ve tedavı görmem gerktığını soyledı kılomen kullanıyom 3 ay içinde kalmasan başka tedavı olcam 2cı ayım fakat bebiş yok ama umıtlıyım kızlar dualarımız bir birimizle olsun allaha emanet ollunopuyorumnanaktan:Saruboceq:

inşallah hamişsindir bu hayat sana aid doktora gıt kımseyı takma olar senın duygularından anlamaz:CüvCüv:

slm gercekten allah yardımcınız olsun allah herkesın kalbıne gore versın inşallah ikinizinde küçük bi bebişiniz olur benım de tabı ben daha doktora gıtmedım buay gıdecem bakalım ne dıyecek allah hepımızın yanında olsun umudunuzu yitirmeyin kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaaaa bu ne ya böyle siteye girilmiyor kızlar ama yoksunuz yine bakalım nerlerdesiniz yaaaaa hadi gelin buyurun

günaydın bayanlar ben burdayım sistemim açık kendisi kapanırsa gelirim hamen gelen olursa bi şekilde görürüm hadi gelin burcuuuu hadiiiii

neyse nilsecim kısmet değilmiş ben çıkıyorum sonra görüşürüz .kızlar kendinize çok iyi bakın hiç bişeyin sizi üzmesine izin vermeyin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz .nilse canım sende bebişine çok iyi bak öpüyorum. kızlar bu arada benim yarın regli günüm bana dua edin lütfen opuyorumnanaktan

iyi giiit mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…