Gebe kalamayanlar buraya.....

aaa tamam o zaman bende gidosun zannettimdiii :) ben iiiyiyim bebekte iii çok şükür şekerim sende umarım adet olmazzsııııınnn belirtiler varmı :)

aaa tamam o zaman bende gidosun zannettimdiii :) ben iiiyiyim bebekte iii çok şükür şekerim sende umarım adet olmazzsııııınnn belirtiler varmı :)

tatlım ben artık belirtilere felan takılmıyorum artık stres yapmıycam olursa tabiki çok sevinicem olmAZsada şükredip sabretmeye çalışıcam verecek olan rabbim ama pek umudum da yok açıkçası eşimden iş nedeniyle 10 günlüğüne ayrıldık sadece bir hafta çalışabildik :kedi:

mmmmm çalışmalar vasat yani hayırlısı bakalım umarım kısa zamanda olur burcum sen ne yaptın :hulya:

slm arkadaşlar bende geldım yenı yım ve kımseyı tanımıyorum ben neşe 1 senelık evlıyım ve bende bebek ıstıyorum kızlar herkese neraba buarada sabah kaçta gırıyonuzz siteye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

iyiyim bende kızlar sizleri gördükçe daha iyi oluyorum nilsem yeğenim nasıl
keremgül bi yaramazlık yok dimi
ben perşembe günü kontrole gittim test sonuçlarım süper hipotroidim düzelmiş 2 ay sonraya tekrar kontrolüm var ama doktorumdan memnun değilim bide özel hastaneye gidiyorum yazık oraya verdiğim paralara sanki doktorun söyledikleri gerçek değilmiş gibi

canım hoşgeldin sabahı akşamı yok insanlar ruh haline göre girip çıkıyo işte iiyisin umarım ne zamandır olmuyo bebişin inşallah kısa zamanda olur kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin tatlım ne zamandır istiyorsunuz bebek
ayrıca buraya giriş saatimiz hiç belli değil canım takılıyoruz kafamıza göre buraya gelipte kaçanlar bile varsırnaşık şey

hoşgeldin neşe inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun mercimeğine canım herkes ne zaman müsaitse o zaman giriyo belli bir saati yok yani opuyorumnanaktan

o zaman gitme oraya kuzum yaaa boşver biz iiiyiyiz bebişte iyi teyzesi ikili taraması yapıldı salı günü sonuç alınacak Şeniz

tatlım sevindim sonuçların iyi çıkmasına .canım araştır başka bi dotra da git memnun değilsen inşallah gerek kalmadan hamiş olursun bebek için gidersin dktra .yok canım ya çok şükür bende bi yaramazlık yok yarın regli günüm bekliyorum işte opuyorumnanaktan

kızlar benim kociş uyandı ben çıkıyorum dışarı çıkıcaz öpüyorum sizleri kendinize çok iyi bakın artık ben sık sık gelirim leptobum geldi çok şükür opuyorumnanaktan

o zaman gitme oraya kuzum yaaa boşver biz iiiyiyiz bebişte iyi teyzesi ikili taraması yapıldı salı günü sonuç alınacak Şeniz

ahh kıyamam ben ona inşallah
iyi sonuçlar çıkar tatlım heyecanla bekliyoruz birde preesed diye bi krem varmış vajina kremi
hamileliği kolaylaştırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…