- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.561
kızlar benim kociş uyandı ben çıkıyorum dışarı çıkıcaz öpüyorum sizleri kendinize çok iyi bakın artık ben sık sık gelirim leptobum geldi çok şükür opuyorumnanaktan
tatlım sevindim sonuçların iyi çıkmasına .canım araştır başka bi dotra da git memnun değilsen inşallah gerek kalmadan hamiş olursun bebek için gidersin dktra .yok canım ya çok şükür bende bi yaramazlık yok yarın regli günüm bekliyorum işte opuyorumnanaktan
ahh kıyamam ben ona inşallah
iyi sonuçlar çıkar tatlım heyecanla bekliyoruz birde preesed diye bi krem varmış vajina kremi
hamileliği kolaylaştırıyormuş
nilsem ordamısın?
canım hoşgeldin sabahı akşamı yok insanlar ruh haline göre girip çıkıyo işte iiyisin umarım ne zamandır olmuyo bebişin inşallah kısa zamanda olur kaydirigubbakcemile5
bulmaca yapıyorumda dalmışım :icecream:
1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz.dktrm aşılama yapılacağını söyledi.inşallah nasip olur
inşallah allahım hepımize nasip eder
cadı seni bak kız bana boşver bulmacayı
denemeyeyim mi o zaman tatlım
bazışlarını hamile kalmasını sağlamış diyue duydum sitede
h.b arkadaşım iiim allaha şükür sabah kaçta gırıyonuzz dıye sordum cunku 1 sanıye içerisinde dolmus burası da ondan dedım espiri anlamında demıstım neyse ben 1 senelık evlıyım ama hiç korunmadığım halde bebegım olmadı sadece evlılıgımın 2 ayında korun dum ondan sonra da korunmadım neden hala hamile kalmadım anlamadım ama yinede şukurler olsun umudumu yıtırmıyorum tek uzuldugum eşimi umutlandırmam cunku son 3 aydır hastalıgımın gunu gecıyo tam hamıle kaldım dıyorum ki neyse oyle yani
yerimsenibenyerimseniben:hulya:
kuzum gereksiz insanlar geldi yanıma kapatmak zorunda kaldımneyse şimdi geldim ben sana incir kullan diyorum hemen dibinde ben varım örnek al ama kullanmıyosun kulaktan doğma saçma sapan ürünlerin güvenliliğinden bahsediyosun kızdım sana aaaaa olmaz ama kullanma karşıyım ben doğallığı bozar :çok üzgünüm:
kuzum birz zamana bırakmak ve stres yapmamak gerekiyo bazı insanların yani bizlerin geç oluyo hiç kafana takma olurmu :çok üzgünüm:
yaa çok merak ettım neden bahsedıyonuzz okadar baktım sayfalara anlamadım yıneekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banada soylermısınızz nılse sen neden bahsedıyosun incir falan kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::kedi:
yaa çok merak ettım neden bahsedıyonuzz okadar baktım sayfalara anlamadım yıneekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banada soylermısınızz nılse sen neden bahsedıyosun incir falan kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::kedi:
aranıza gircem ama nilse incir küründen bahsediyor sanırım ibrahim saraçoğlunun sitesinde var Doğru mu? Nilsea.s.
bak şimdi sevgili din kardeşim neşe bende senin gibi hamile kalamıyodum 1 yıl olmadı umutlandım heyecanlandım hayal kırıklığına uğrdım vs vs vs internette gezinirken yumurta artırıcı ve rahmi kuvvetlendirici özelliğine sahip incir kürüne rastladım incirde mübarek bir meyvedirya yaptım önce allahımın izniyle diyerek sonrada şifa olsun diyerek kafaya diktim ve önce allahımın izniyle sonra incir vesilesiyle hamile kaldım 3 aylık hamileyim şu anda yapmak istersen tarfini vereyim sanada bitanem tamam:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?