- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.681
canım benim büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama enfeksiyon kapmışsanda olabilir enfeksiyon hem adetide geciktiriyor varmıoydı böyle bi rahatsızlığın tatlım
[canım benim büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama enfeksiyon kapmışsanda olabilir enfeksiyon hem adetide geciktiriyor varmıoydı böyle bi rahatsızlığın tatlım
/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla yoktu canım yaa( cok moralim bozuk inanınn
anladım canım neşe ayşe hee güzelmiş hani nerde kızzz zilli ayşeeee kaçtımı yoksa:dance:
enfeksıyon kapınca oylemı oluyo kı bazen banada olur sahsen son 3 aydır hep oluyoya 15 gun gecıkıyorum bende sonra kahverengı suruluyo dedıgın gıbıde olabılır dımı
[canım benim büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama enfeksiyon kapmışsanda olabilir enfeksiyon hem adetide geciktiriyor varmıoydı böyle bi rahatsızlığın tatlım
/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla yoktu canım yaa( cok moralim bozuk inanınn
BİTANEM BENİM NİYE MORALİN BOZUK SENİN YAAAAA TEST YAPTINMI HİÇ
demekki hamilelik dışındada olabiliyormuş kahverengi lekelenmee en iyisi dra gitmek belkide enfeksiyon vardır dr a gitmeden bu kabustan kurtulamıcam ben
demekki hamilelik dışındada olabiliyormuş kahverengi lekelenmee en iyisi dra gitmek belkide enfeksiyon vardır dr a gitmeden bu kabustan kurtulamıcam ben
evet canım ben öyle olmuştum aynı senin gibi doktora gittim enfeksiyon dedi fitil ve hap veri 1 hafta sonra hiçbirşeyim kalmadı gebeliğe engel bu enfeksiyon ona göre kızzz
Kızlar acil yardım edin az önce wc ye gittim kahverengi bir lekelenme var böyle bir lekelenme sadece yerleşme kanamasındamı olur baska neden dolayı olabilir ilk bebiştede böyle olmuştu
slm nilse hoşgeldın
günaydın canım nasılsınız bakalım keyfler nasıl hihoyyyt
evet tatlım bence hemen git sen doktora hatta bugün bile gitsen olur senin için uygunsa
ne olsun canım iiiyiz işte aynı keyıflerde işte siteye alıstık bagımlılık yaptı yaaa sormaavereliniortak
biraz öyle yapıyo ama hiç kimseyle paylaşamadığın dertlerini sanal alemde tanımadığın insanlarla paylaşıp rahatlıyosun çok iyi bence moral buluyo insan ondan bağımlılık yapıyo :icecream:
fff niye kimse yok nerde bu millet
fff niye kimse yok nerde bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?