Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama enfeksiyon kapmışsanda olabilir enfeksiyon hem adetide geciktiriyor varmıoydı böyle bi rahatsızlığın tatlım

enfeksıyon kapınca oylemı oluyo kı bazen banada olur sahsen son 3 aydır hep oluyoya 15 gun gecıkıyorum bende sonra kahverengı suruluyo dedıgın gıbıde olabılır dımı

enfeksıyon kapınca oylemı oluyo kı bazen banada olur sahsen son 3 aydır hep oluyoya 15 gun gecıkıyorum bende sonra kahverengı suruluyo dedıgın gıbıde olabılır dımı

evet canım ben öyle olmuştum aynı senin gibi doktora gittim enfeksiyon dedi fitil ve hap veri 1 hafta sonra hiçbirşeyim kalmadı gebeliğe engel bu enfeksiyon ona göre kızzz

demekki hamilelik dışındada olabiliyormuş kahverengi lekelenmee en iyisi dra gitmek belkide enfeksiyon vardır dr a gitmeden bu kabustan kurtulamıcam ben

Kızlar acil yardım edin az önce wc ye gittim kahverengi bir lekelenme var böyle bir lekelenme sadece yerleşme kanamasındamı olur baska neden dolayı olabilir ilk bebiştede böyle olmuştu

günaydın canım büyük ihtimalle iltihap kapmışındır yerleşme kanaması diye bişi duymadım ben çok şükür 3 aylık oldum ama en ufak bi lekem dahi olmadı bünyeden bünyeye değişiyo demekki belkide dediğin gibi belkide hamilesindir ama olsaydı bu zamana kadar kesin çıkardı hasta olacaksın gibime geliyo bence

ne olsun canım iiiyiz işte aynı keyıflerde işte siteye alıstık bagımlılık yaptı yaaa sormaavereliniortak

biraz öyle yapıyo ama hiç kimseyle paylaşamadığın dertlerini sanal alemde tanımadığın insanlarla paylaşıp rahatlıyosun çok iyi bence moral buluyo insan ondan bağımlılık yapıyo :icecream:

biraz öyle yapıyo ama hiç kimseyle paylaşamadığın dertlerini sanal alemde tanımadığın insanlarla paylaşıp rahatlıyosun çok iyi bence moral buluyo insan ondan bağımlılık yapıyo :icecream:

aynen oyle zaten bızım memlekette bırıne soylesen maşşallah hemen dedıkodu cıkıyo işte cocukları olmuyo falan gibi insanın sınırı bozuluyo herseyı burda rahatlıkla konusuyosun

fff niye kimse yok nerde bu millet

CANIM MECHULUM BENİM.

Yeni girebildim kkya bugün, son 3 sayfada yazılanları okudum ; canım benim inşllah bebiş vardır ; sıkıntı yapma buda regliyi geciktiriyor ;

doktora gidicem demitşin gittin mi canım enfeksiyorn kaynaklımı ? ögrenebildinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…