Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah hamilesindir canım:ecrin_bebek:

inşallah canım bakalım hala bir şey yok ; ama benim adetim hep aynı tarihlerde olmaz farklılık gösteriyordu ama evlendiğimden buyana hemen hemen değişmemeye başladı umarım olmaz.Dua ediyorum .

arada unutmadan tüm şeker kızlara günaydınlar efendim .... turkbayragi

öncelikle herkese günaydınlarrrr
kızlar inşallah hastalanmazsınızda hamiş siznizdir kızlar yaaa allah herkese nasıp etsın inşallah hamişsinizdir hehehesositososito
hoşuma gitti yawww

günaydın kız bacılarım nasılsınız bakalım adet olamayan sevgili hatunlar umarım olmazsınız bugün ne alemdesiniz belirtiler neler yazın lütfen çok merak ettim yaaaaaaaaaaaaaa :)

günaydın kız bacılarım nasılsınız bakalım adet olamayan sevgili hatunlar umarım olmazsınız bugün ne alemdesiniz belirtiler neler yazın lütfen çok merak ettim yaaaaaaaaaaaaaa :)

gunaydın nilsecim naber nasıl gıdıyo bebiş nasıl (hamileydın dımı sen yanlıslık olmasın dasırnaşık şey:roflol:)

bu arada slm kızlar nilsem canım hiç bi belirti yok yada ben dinlemiyorum hala gelmedi kırmızılar ben test yapmayı düşünmüyordum beklemeyi düşünüyordum arkadaşlar çok ısrar edince bu sabah test yaptım kocaaaaaaaaaman bi tek çizgi herzamanki gibi benimki sadece adet gecikmesi galiba kızlar ya bekliyorum bakalım ne olacak

Canımmmm ben duruu bende bu dertten muzdariptim sana tavsiyem hergün 1 diş sarımsak yut inan çok faydasını göreceksin ben çokk gördümm iileştimm we hamileyim hımm antibiyotikk kulllanmaktan dogal antibiyotik kullan ilaç içmekkk etkili bence ben hiç içmedim korkumdam hamile kalamam dieeee

Hadi bakalım inşallah olmazsında bir bebiş haberi daha alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…