- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.661
gunaydın kızlarr ben geldim
umudum canını sıkma demekkı yasayacagın varmıs yasadın zor farkındayım ama inşallah tekrardan hamiş olursun allahın iznıyle
selam canım günaydın nasılsın bakemmm zilli
Arkadaşlar ben halen adet olmadım yaa :gitme: neden olamıyorum adet belirtim bile yok artık sadece mide bulantım oluyoo
canım 2 gün önce idrar testi yaptım 2. çizgi yoktu sonra banyodaki çöpe atmıştım bu sabah eşim görmüş getirdi eee burda 2 çizgi var dedi 2. çizgi silikti ama anlamıyorum neden öyle oluyorkız okadar kafaya takma benımde 15 gun gectıgınde basım da donuyodu ama hastalandım gec olmustum bıde sıtresten olmuyomus nıye hastalanmadım dıye dusunme ama sen belkı hamiş olmussundur test ypsana kızz bak merak ettım sımdı
canım 2 gün önce idrar testi yaptım 2. çizgi yoktu sonra banyodaki çöpe atmıştım bu sabah eşim görmüş getirdi eee burda 2 çizgi var dedi 2. çizgi silikti ama anlamıyorum neden öyle oluyor
canım adetime 2 gün kala yaptırdım negatiftisen bıde kan testı yaptırsana kız belkı Hamilesındır
canım adetime 2 gün kala yaptırdım negatifti
Kızlar acil yardım edin az önce wc ye gittim kahverengi bir lekelenme var böyle bir lekelenme sadece yerleşme kanamasındamı olur baska neden dolayı olabilir ilk bebiştede böyle olmuştu
AyŞe kİm kızzzzzzzzz
en son 28 ekimde adet olmuştum 25 kasımda kan testi verdim negatifti adette olmadım bugüne kadar şu andada kahverengi lekelenmem var ????
ablam olur kendısı merak ettı uye oldu da sırnaşık şey:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?