Gebe kalamayanlar buraya.....

canım haklısın aslında ama ben gözümü bebiş fikri ile açıyorum ve ne kadar düşünmek istemesem de o kadar çok düşünüyorum
hakkımızdan hayırlısı artık bu da geçecek diye bakliyorum
Sonuçta bu bir sabır sınavı değil mi???

öle cnm bende senn gibi onunla gözümü açıp onun kapıyorum bakalım takmamayı dencz işte ben şidi yatıorum ii geceler yarın çok erkn kalkmam gerk bb kızlar

kızlar selam ne güzel muhabbet etmişsiniz
kkk cığım bak ne güzel işte takma kafaya öyle beğendim bu tavrını
nilsecim bencede beril süper isim teyzoşuma yakışır yavrum benim
mechulim senin neden böyle oldu anlamadım bilmem inşallah bebiş gelmiştir ama takma fazla kafaya strestende olabilir benimde 10 gün gecikmişti
keremgülüm sen nasılsın be yavrum gelicek bizimde bebişlerimiz sakın üzülme bitanem
sizleri seviyorum kızlar

Canlarım bebiş mebiş yok bende akannehir... ama üzülmüyomm valla alıştım artık napalım adette olamadım ayyy bari adet olsam...Takmıyacam kafaya kızlar artık sizde takmayınn nolurrr taktıkta ne olduu vereliniortak kimse takmıcak artıkkk tamammıııııı?

arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.2,5 yıllık evliyim ve 2 defa çikolata kisti ameliyatı oldum ama üzerinden 2 ay geçmesine rağmen tekrarladı ama şu an ne kisti olduğu belli değil hem tedavi görüyorum hemde hamile kalmak için uğraşıyorum,bu ay içresinde rahim filmim çekilecek ve sonucuna göre ya aşılama yada tüp bebek yapılacak.
bu sitede benimle aynı durumda olan ne kadar fazla kişi olduğunu görünce bir nebze rahatladım, bende durumumu sizlerle paylaşmak istedim
bebişe giden bu yol gerçekten çok sabır istiyor,Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah

canım benim hoşgeldin aramıza geçmiş olsun bu arada bende 1,5 yıldır istiyorum ama rabbim nasip etmiyor hayırlısı diyelim canım sende inşaallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun tatlım

burcu sen nasılsın tatlım neler yapıyorsun .canım bende iyiyim çok şükür takmıyorum kafama bu gün adet günüm ama hiç stres heycan vs vs yok etrafımdaki herkes sen hamilesin diyorlar sinir oldum ben değilim diyorum sinir olmanında nedeni şu kızlar ben o sıkıntılı günleri atlattım çok şükür şimdi öyle yaptıkları zaman ümitlenicem ve sonuç hayalkırıklığı eski halime tekrar dönücem ben o günleri tekrar yaşamak istemiyorum

evet canım kesinlikle haklısın bende unuttum o günleri böyle düşünmemiz çok güzel ben artık bebekte istmiyorum sanırım düşüncelerim çok değişti bizim için belkide hayırlısı bu allahım herkese hayırlısını nasip etsin canım sende takma kafaya herşey olacağına varır senin bu düşüncelerin beni sevindirdi tatlım kendine çok iyi bak

arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize selamlar;hepinizi çok özledim şekerler

öncelikle nette problem yaşadım giremedim sonra kk bakıma alındığı işçin giremedim yazamadım arkadaşlarıma.

mechul cum kan testide yaptırmışsındır umarım (önceki yazıları henüz okuyamadım da).sağlık olsun herşeyin başı sağlık.önceden bende internetten hesaplayıcılar yardımı ile bakıyordum tarihlere ama artık bende bakmayacağım.dediğinde haklısın daha çok stres oluyor insan.

hoşgeldin duygu opuyorumnanaktan

gene mi meçulüm ne olacak bu halin yaaa
ama inşaaaalllaaah bebişin göbüşündedir de o yüzden böööleee oluyodur :Saruboceq:
ama bizde derlerki adetler uzayıp kısalınca bebek arıyormuş

canım sonradan okuyabildim yazılanları da ama sana birşey soracaktım

adetler uzayıp kısalınca bebek arıyormuş

demek ne demek ? bebek aramak ?

merhaba ben dört yıllık evliyim kendiliğinden gebe kalamdım bir buçuk yıldırda üç kere mikro yaptırdım ama sadece üçüncüde gebelik oldu o da düştü çok mutsuzum

gunaydın kızlarr ben geldim

umudum canını sıkma demekkı yasayacagın varmıs yasadın zor farkındayım ama inşallah tekrardan hamiş olursun allahın iznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…