- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.641
kızlr karar alalım şartlayalım kendizimi aklımıza getrmeyelm ben mesela yalnız kaldığımda çok takıyorum bundn sonra kalmıcm ewde yalnız çıkıcm dolaşıcm kayınvalidemn yanına gtjm bişilerle uğrşcm bi şeklde düşünmicm artık bunu yapmamız lasım
yeternce üzmedkmi yeternce takmadıkmı alışalım artık böle yaşamaya
takmayalım yha takmayalım
herşy psikolojk yaparz herşy kendi elzmzde şartlayalım kendimizi eşlerimize yazık kızlra ellernden bşi gelmio onlarda üzülüo ama bizleri üzmemk için içlerine atıolar yazık onlara en azınndn kendmz için bişi yapamıyorsk onlr iççin yapalım bişiler yardımcı olalım bunun iiçn
canım haklısın aslında ama ben gözümü bebiş fikri ile açıyorum ve ne kadar düşünmek istemesem de o kadar çok düşünüyorum
hakkımızdan hayırlısı artık bu da geçecek diye bakliyorum
Sonuçta bu bir sabır sınavı değil mi???
arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.2,5 yıllık evliyim ve 2 defa çikolata kisti ameliyatı oldum ama üzerinden 2 ay geçmesine rağmen tekrarladı ama şu an ne kisti olduğu belli değil hem tedavi görüyorum hemde hamile kalmak için uğraşıyorum,bu ay içresinde rahim filmim çekilecek ve sonucuna göre ya aşılama yada tüp bebek yapılacak.
bu sitede benimle aynı durumda olan ne kadar fazla kişi olduğunu görünce bir nebze rahatladım, bende durumumu sizlerle paylaşmak istedim
bebişe giden bu yol gerçekten çok sabır istiyor,Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah
kızlar selam ne güzel muhabbet etmişsiniz
kkk cığım bak ne güzel işte takma kafaya öyle beğendim bu tavrını
nilsecim bencede beril süper isim teyzoşuma yakışır yavrum benim
mechulim senin neden böyle oldu anlamadım bilmem inşallah bebiş gelmiştir ama takma fazla kafaya strestende olabilir benimde 10 gün gecikmişti
keremgülüm sen nasılsın be yavrum gelicek bizimde bebişlerimiz sakın üzülme bitanem
sizleri seviyorum kızlar
burcu sen nasılsın tatlım neler yapıyorsun .canım bende iyiyim çok şükür takmıyorum kafama bu gün adet günüm ama hiç stres heycan vs vs yok etrafımdaki herkes sen hamilesin diyorlar sinir oldum ben değilim diyorum sinir olmanında nedeni şu kızlar ben o sıkıntılı günleri atlattım çok şükür şimdi öyle yaptıkları zaman ümitlenicem ve sonuç hayalkırıklığı eski halime tekrar dönücem ben o günleri tekrar yaşamak istemiyorum
Canlarım bebiş mebiş yok bende akannehir... ama üzülmüyomm valla alıştım artık napalım adette olamadım ayyy bari adet olsam...Takmıyacam kafaya kızlar artık sizde takmayınn nolurrr taktıkta ne olduu vereliniortak kimse takmıcak artıkkk tamammıııııı?
arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize selamlar;hepinizi çok özledim şekerler
öncelikle nette problem yaşadım giremedim sonra kk bakıma alındığı işçin giremedim yazamadım arkadaşlarıma.
mechul cum kan testide yaptırmışsındır umarım (önceki yazıları henüz okuyamadım da).sağlık olsun herşeyin başı sağlık.önceden bende internetten hesaplayıcılar yardımı ile bakıyordum tarihlere ama artık bende bakmayacağım.dediğinde haklısın daha çok stres oluyor insan.
gene mi meçulüm ne olacak bu halin yaaa
ama inşaaaalllaaah bebişin göbüşündedir de o yüzden böööleee oluyodur :Saruboceq:
ama bizde derlerki adetler uzayıp kısalınca bebek arıyormuş
hoşgeldin duygu opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım benim teşekkür ederim ama mesaim bitti şimdi çıkıyorum işyerinden
iyi akşamlar güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?